evet canım daha çok küçükte bir daha olsunda ikisi bir büyüsün diyoz
yoksa diyor çevremde insan bir daha o zorluğu göze almıyor bir daha da ondan hiç yapamadık diyorlar
aklını başına topla ikisi birden ikiz gibi büyüsün
diyorlar çalışan kesime zor oluyor bir daha göze alınmıyor hepsinin çocukları gelmiş 15-16 -20 yaşında artıkta geçti bizden
keşke o zaman arka arkaya yapsaydık bari bir kardeşleri olsaydı diyorlar
onları dinledim mantıklıda buldum hemen yenisine giriştim bakalım hayırlısı
yok canım hatmi çiçeği öksürükle ilgili birşey yani benim bildiğim, ibrahim saraçoğlunun sitesinden inceleyebilir arkadaş, araştırsın bir zararı yoksa mutlaka kullansın.canim bu hamileliye engel olmasin:18::18::18:
yok canım benim bilgilerim yanlış geçmiş benim evlilik tarihim 2010 ocak 3 ve canım benim bir kızım var 13 aylık
yanlış geçmiş bende düzelttirmedim önemli değil diye
yeniden hamiş kalırsam o zaman ikisini bir düzelttiririmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhh
canim iyi etmissin bende hep oyle dusunmusum 2-3 arka arkaya olsun da beraber buyusunler diye INSALLAH tez zamanda gelir bebisin cok bekletmeden
yok canım hatmi çiçeği öksürükle ilgili birşey yani benim bildiğim, ibrahim saraçoğlunun sitesinden inceleyebilir arkadaş, araştırsın bir zararı yoksa mutlaka kullansın.
aminn inşallah canım bir taşla 2 kuş yaparsın
bu arada canım ben geçen hamiş kalmıştım ama 21 mart itibariyle düşük yaşadım anladım zaten bir sorun var nerden anladın diyeceksiniz hep ikinci çizgi silik çıktı bir türlü koyulaşmadı
kadınlar kulübündede yazdım neden koyulaşmıyor bir türlü diye 1 hafta ardı ardına yaptım bir türlü koyulaşmadı şüphelendim sonra doktora çıktım doktor dedi değerin 10 ya çok küçük geç döllenme olmuş yada düşüyor dedi 2 gün sonra tekrar gel dedi tekrar gittim bu seferde 4 e düşmüş ve bebişim uçtu gitti ama doktor korunma falan vermedi bende dikkat etmedim ama kalmadımda 26 nisanda adet oldum şimdi çalışmalara başlıcaz bakalım hayırlısı
inşallah canım çok isterim hatta bide ikiz olsa 3üz olsa ufffffff ne güzel olurduuuuuuuuuu
oyle gebelikler kimyasal olurmus diye duydum ben , evet canim ikizler benim cocukluk hayalim ama ben bi tanesine bile raziyim yeter ki gelsin artik hayirlisi ile
AYY EVET BENDE 1 ERKEK 1 KIZ İKİZ İSTERDİM AMA ŞİMDİ DÜŞÜNÜYORUM ZOR OLUR DİYE VAZGEÇTİM, ZATEN DEDİĞİN GİBİ 1 TANESİ OLSA YETECEK BİZE
kızlar bu sperm testini yaptıran varmı nasıl oluyor adamcağız nasıl sperm veriyor nasıl biyerde oluyor ben anlamadım öyle duygusuz bişey olurmu ki ya?
canim benim esim yapti bi kac kere , esin labaratuvara gitsin sperm testi yapmak istiyorum desin esine steril bi kap verecekler o da lavaboya gidip orda ....verecek bi kac saat icinde sonuc hazir olur zaten, bide testi verirken hic bi seyden istifade etmek olmaz tukuruk krem falan. umarim anlata bilmisimdir
anladım canım, ayy ne çetrefilli işlerin içindeyiz yarabbim, şu dr hastane lab. lafları geçince ben strese giriyorum ya, onun için diyorum şu soğan suyunuda bitirimde herşeyden elimi ayağımı çekim kendi haline mi bıraksam diyorum :44:
canim sogan kuru cok kiside ise yaradi INSALLAH sende de yarar icini ferah tut inanarak yap, bide corekotu kuru duydun mu sen o da cok faydali ben bu ay onu denicem ilk sayfada var bi bak istersen
bende normal olarak yiyim bari çörek otunu, herşeyde bir şifa vardır, neyin vesile olacağı belli olmaz, belki benim vucudumun çörek otuna ihtiyacı vardırSAĞOL CANIM
canim kuru yaziyorum---12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
öğütülmüş ne demek yani toz halinemi getiricez çörek otlarını canım?
evet canim zaten corekotu siyah kucucuk onu toz halinde kullanmak lazim bu kur icin
tatlim sanki ilk defa duyuyorsun corekotunu )))))
ALlah iyiliğini versin yok kız bilmezmiyim çörek otunu, fakat öğütülmüş olması şaşırttı beni öğütülmüş çörekotunu ilk defa duyuyorum
slm elıf nasılsın sanırım bı tek bız varız kısme yok
iyiyim canım sen nasılsın kahvaltı yaptım şimdi oturuypm öyle evet yaa bizden başka kimsecik yok baksana
herkese selam umarım herkes iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?