ben seninn bu hallerinii seviyorumm canıımm sen hep konuşş böleahaha nedense bu gun cenemde dustu
canımmmmmmmm berrinim seni gördüm daha iyi oldum
ewet kızlar sizi az çok tanıyorum, sanki dizi film giiiiibi.. sizi okuyorum kim napmış kim hamile... vs...
biraz yorgun misafirlerim vardı yeni gittiler:26:
iyiyim canım saol
canımmmmmmmm berrinim seni gördüm daha iyi oldum
elifzade senide tebrik ediyorum RABBİM hayırlısını versin inş.. senden bi kaç gün sonra bende test yaptırdım pozitif çıktı:) değerim 1568 lerdeydi ama dr keseyi tam göremedi 3gün sonra bidaha gel dedi, inş hayırlısı olur çok heyacanlıyım..
olsun canım ıyı yapmıssın mısafırlerı gonderır gelmez gelmıssın yanııza ohh ıyı olmus valla
ayy canım cok sevındım yaa ee sımdı ne zaman gıdıyorsun doktora doktor ne dedı gec dollenmemı olmus dedı kac haftalıksın su an ayy ısallah gorursun keseyı sonrada kalp atısını duyarsın ısallah
ben seninn bu hallerinii seviyorumm canıımm sen hep konuşş böle
bende bendee
evet canımm ben bihter olabilirimm yok o olmass buldumm hürremm olum mii bennn
ahaha sen hep benı sev zatenben seninn bu hallerinii seviyorumm canıımm sen hep konuşş böle
bende bendee
evet canımm ben bihter olabilirimm yok o olmass buldumm hürremm olum mii bennn
ya elifçim dr bişey demedi geç döllenme falan diye, 1560 değer gözükmesi gerek dedi ama tam göremedi.rahim içinde biraz kanama olmuş dedi,bende ne leke ne kanama bişey olmadı,perşembe günü gidicem hayırlısı olur inş.. senin değerin kaçtı nezamn keseyi görmüştünüz
sen bilirisn isteğini seç canım ,benim için güzel mi güzel anne adaylarısınız:)
ahaha sen hep benı sev zatensen sevıyon dıye bende delı gıbı konusurum
canım ben hcg baktırmadım hıc naıp olmadı bı saglıkocagına gıtttım baktırmak ıcın labaratuar kapalıymıs o hafta tekrar ıdrar tesı yaptı gonderdı
bı cak gun sonra tam emın degılım dotora gıtım oda ultrasonda baktı kseyı grdugu ıcın gerek duymadı hcgye velasıl hıc hcgye bakmadılar hatta cuma gunu tekrardan kan vermeye ıttım saglıkocagına ama yıne hcg ye bakmamıslar onun dısında butun degerlere bakmısklardoktora gıttım gun 5+1dım
ahaha sen hep benı sev zatensen sevıyon dıye bende delı gıbı konusurum
seviyosumm seniii ekmegii tuzaa banıpp banıpp yer gibiii
maşallah çok güzel, benimde iyi çıkar inş.... dış gebelik de olabilirmi diye korkuyorum ister istemezhayırlısı hakkımda...
ahahah bende senııı sevgılımmmmmmmmmmm
ahahah bende senııı sevgılımmmmmmmmmmm
canım agrın oluyormu çokbenım bıldıgım kadarıyla dış gebelık çok agrı yapıyormus ama ısallah oyle bısey degıldır sıkma canına bıde yerındeyse onuda üzme durduk yere
sarkı söyleyesimm geldii
happ koydumm happ koydumm içinedee hap koydumm
kaynanamın adınıda kuyruklu yılan koydumm
ara sıra karın kasık ağrılarım oluyo ama çok şiddetli değil,inş canım ya düşünmek istemiyorum olumsuz şeyler,,ferahlık istiyorum..
ahaha o kaynanan olmasaydı oğlunu nasıl alacaktın
en iyi kaynana ölü kaynanadır dıyosun heee
yaa benım bıldıgım çok şıddetli ağrı oluyormuş ee şimdi kaç haftalıksın sen
ahaha her insan içten içe olmasaymış der gıbı geliyoyokk kıı o sarkıı sadeecee aklıma o geldii
ben diomm zatii iyiki doğurmusunn oglunu diomm oda bana aldırmaya gidiyodumm kıyamadımm sana nasipmişş dioo
haa bakk allah günahh yazmasınn ama olmasa ne olurduu bilemedimm aman ya gecee gecee günaha girdimm
netteki hesaplamaya göre 5 haftalık gözüküyo, ama dr 3 haftalık falan dedi.. sen nezaman dr gidiceksin bi daha
canım ben ayın 23. de gidecem doktora şimdi 5+6 dayım doktora gıdecegım gün 8+0 olucam allah kısmet ederse
ahaha her insan içten içe olmasaymış der gıbı geliyodile getiremez o ayrı bi konu
canım ben ayın 23. de gidecem doktora şimdi 5+6 dayım doktora gıdecegım gün 8+0 olucam allah kısmet ederse
evet canım işallah kalp atışınıda bi duysame o zaman sen 8+0 da kalp atışlarınıda duyacaksın inş. canım
bende dile getiremeyenlerdenimm sanırımm elıfcımm
evet canım işallah kalp atışınıda bi duysamayy perşemdbe olsunda sende rahatla benım daha çokkkk var o yüzden düşünmek istemiyorum açıkçası sonra zaman geçmek bilmiyo
ahaha sanırım bendeee sadece içimden diyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?