Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
biraz yorgun misafirlerim vardı yeni gittiler:26:

iyiyim canım saol

canımmmmmmmm berrinim seni gördüm daha iyi oldum

olsun canım ıyı yapmıssın mısafırlerı gonderır gelmez gelmıssın yanııza ohh ıyı olmus valla

ayy canım cok sevındım yaa ee sımdı ne zaman gıdıyorsun doktora doktor ne dedı gec dollenmemı olmus dedı kac haftalıksın su an ayy ısallah gorursun keseyı sonrada kalp atısını duyarsın ısallah

ya elifçim dr bişey demedi geç döllenme falan diye, 1560 değer gözükmesi gerek dedi ama tam göremedi.rahim içinde biraz kanama olmuş dedi,bende ne leke ne kanama bişey olmadı,perşembe günü gidicem hayırlısı olur inş.. senin değerin kaçtı nezamn keseyi görmüştünüz

ben seninn bu hallerinii seviyorumm canıımm sen hep konuşş böle

bende bendee

evet canımm ben bihter olabilirimm yok o olmass buldumm hürremm olum mii bennn
ahaha sen hep benı sev zaten sen sevıyon dıye bende delı gıbı konusurum

canım ben hcg baktırmadım hıc naıp olmadı bı saglıkocagına gıtttım baktırmak ıcın labaratuar kapalıymıs o hafta tekrar ıdrar tesı yaptı gonderdı
bı cak gun sonra tam emın degılım dotora gıtım oda ultrasonda baktı kseyı grdugu ıcın gerek duymadı hcgye velasıl hıc hcgye bakmadılar hatta cuma gunu tekrardan kan vermeye ıttım saglıkocagına ama yıne hcg ye bakmamıslar onun dısında butun degerlere bakmısklar doktora gıttım gun 5+1dım

maşallah çok güzel, benimde iyi çıkar inş.... dış gebelik de olabilirmi diye korkuyorum ister istemez hayırlısı hakkımda...

seviyosumm seniii ekmegii tuzaa banıpp banıpp yer gibiii

ahahah bende senııı sevgılımmmmmmmmmmm
maşallah çok güzel, benimde iyi çıkar inş.... dış gebelik de olabilirmi diye korkuyorum ister istemez hayırlısı hakkımda...

canım agrın oluyormu çokbenım bıldıgım kadarıyla dış gebelık çok agrı yapıyormus ama ısallah oyle bısey degıldır sıkma canına bıde yerındeyse onuda üzme durduk yere

ara sıra karın kasık ağrılarım oluyo ama çok şiddetli değil,inş canım ya düşünmek istemiyorum olumsuz şeyler,,ferahlık istiyorum..

ahaha o kaynanan olmasaydı oğlunu nasıl alacaktın
en iyi kaynana ölü kaynanadır dıyosun heee

yokk kıı o sarkıı sadeecee aklıma o geldii
ben diomm zatii iyiki doğurmusunn oglunu diomm oda bana aldırmaya gidiyodumm kıyamadımm sana nasipmişş dioo
haa bakk allah günahh yazmasınn ama olmasa ne olurduu bilemedimm aman ya gecee gecee günaha girdimm

ahaha her insan içten içe olmasaymış der gıbı geliyo dile getiremez o ayrı bi konu

netteki hesaplamaya göre 5 haftalık gözüküyo, ama dr 3 haftalık falan dedi.. sen nezaman dr gidiceksin bi daha

canım ben ayın 23. de gidecem doktora şimdi 5+6 dayım doktora gıdecegım gün 8+0 olucam allah kısmet ederse

ahaha her insan içten içe olmasaymış der gıbı geliyo dile getiremez o ayrı bi konu

canım ben ayın 23. de gidecem doktora şimdi 5+6 dayım doktora gıdecegım gün 8+0 olucam allah kısmet ederse

bende dile getiremeyenlerdenimm sanırımm elıfcımm

e o zaman sen 8+0 da kalp atışlarınıda duyacaksın inş. canım
evet canım işallah kalp atışınıda bi duysam ayy perşemdbe olsunda sende rahatla benım daha çokkkk var o yüzden düşünmek istemiyorum açıkçası sonra zaman geçmek bilmiyo

bende dile getiremeyenlerdenimm sanırımm elıfcımm

ahaha sanırım bendeee sadece içimden diyom

hımm kalp atısıı çok deill mii canımm ya daha önce duyulmuyomuymuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…