ben gitmek üzereydim ama daha gitmedim
hoşgeldin yine kurtlarını döktün geldin dimi
vallahi öle oldu...öle eglendim ki...oyndım da durdum..
bende kendimi böle mutlu ediyorum be sevgim
sen nasılsın?yoktun bikaçgecedir?
iyi yapmışsın canım ne güzel işte
cumartesi memlekete gittik bugün öğleden sonra döndüm gelir gelmez de buraya koştum
aaaa dgru demiştin...şimdi hatrladım bak
hoşgeldin bebegm...
iyiki geldin özlemiştim
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bayadır yoktum.pazartesi arabayı sattık.akşam da misafir vardı..salı günü geç kalktım yemekti ütüdü evdi derken giremedim..aşkam üzerine doğruda boğzlrımda geniz akıntısı sebebiyle yanma başladı..hiç halim dermanım yok.bu sabhta hapşırık öksürük...ben baya bir üşüttüm sanırım..bu arada ateşimi önceden 8 de ölçüyodum şimdi 6 da ölçüyom..eşimn vardiyası yüzünden.daha sonra 7 de yatıp 11 gbi yine kalkıyom o arad aölçyom ikisi birbiirnden farklı çıko.yumurtalıklarımdan ağrı var arada bi göğsüm ağrıyo karnımda hareketler vr...iice kafayı yemiş şekilde psikoljik belirtiler hissdiyorum...adetm geçirkrse de bu nedenle geçikicek eminim buna....kafam iice karştı..benden bu kdr
sevgicim senin hberlerini bekliyorum..erken grdm ama sen dah uyanıp idrrını yapmmışsın herlde cnm...neyse uyu şimdi..kaltığnda yap sonra bura gel merk içindeyim doğrusu cnm arkdşımm benmmm
olsun senn ateşin sanırım bu ay hayırlı çıkcak aman ebnmki en fazla 36.4 olo oda çok zor.gerçi 11 de uyndm zmn 36.6 olo.ama ben hep 8 de ölçüyodum bu hafte da benmki 8 4 6 da kalkom olmuyo yaniiayyyyy seni ezermiyim bebegim...buarada desene..sen ateşlisin de ne oluyor..
sen ne renk istersen meleğimmm benmmmmmbu arada seydaaa seydaaa ben hamiş olunca beni listeye ne renk ekliceksin
sana çokkkkk kzıyorumm cnm benmmm...3 aydır aynı şeyi yapıyosun..biz konuşmadıkmı senle bir daha bat geçmeden yapmak yok diye neden böyle yapıyorsun bakim sennnmasaallah canım ınşaallah hep bole sorunsuz gıderçok şükür ben de ıyıyım canım salı buyuk gun umarım gelmez kırmızılar gercı gelecek gıbı duruyolar ıkı gun once test yaptım negatıv cıktı ama allahtan umıt kesılmez tabi
cnm ben de de pcos var..sen 3 kere o sağon kürünü kulln sonra ilk sayfadaki bal çörek otu tarçın kürü vr onu kulln inşllh hamiş kalırsın cnm arkdşım aramıza bu arada hoş geldin yaseminCanım benim çok teşekkür ederim sıcak ilgin için, sizin hoşsohbetinizi bölmek istemedim, biraz sizleri takip edeyim konularınız hakkında bilgim olsunda damdan düşer gibi muhabbetinize katılmiyim dedim, bu sabah bir arkadaş çift çizgi gördüm deyince bende sevindim onun için yazdım hemen duramadım. bende 6 aydır düşünüyorum, hayırlısı ile olur inşallah en hayırlı zamanda. bugün de regl oldum bu ayki bebek bitti gitti yanihayırlısı olsun, ALlah ne verirse hayırlısını versin. bakın geçen gün ne oldu, eşimin başvuru yaptığı bir yer vardı çokta iyi bir işti ama olmamıştı, onun yerine işe giren adamcağızı çok yüksek voltta elektrik çarpmış adam kül olmaktan kurtulmuş, ayak parmakları filan kesilmesi gerekecekmiş içim acıdı gerçekten, ayy dedik Allahımıza binlerce şükür ki seni almamışlar dedim, yani bizim üzüldüğümüz şeylerde çok büyük hayırlar var, o yüzden birşeyi ısrarla istemiyorum, çok üzülmemeye çalışıyorum herşeyi hayra yoruyorum. hepimiz için en hayırlısı olur inşallah arkadaşlar, dualarımda hepiniz olacaksınız bundan sonra bu grubu da sık sık uğrayacağım inşallah. devamlılığım sürerse kendimi listeyede ekletmek isterim
bu arada canım ALlah zihin açıklığı versin inaşşah güzel geçer sınavın
canım onceden de bboyle cıktıgı oldu ama hastalandım hep sımdıde sevınırsem hevesım yıne kursagımda kalacak dıye korkuyorumama soyle bısey var oncekılerı 5-6 gun once yapıyodum bunu 1 gun once yaptım
canım günaydın hoşgeldin, şimdi ilk sayfaya baktımda sen bu topiğin kurucususun gördüğüme görebende sonuncusuyum, ilk ve sonuz yani, Allah hepimize baştan sona kadar herkese hayırlı bebekler nasibetsin.
canım uykum gelmiştii ben saat 8.30 9 gibi kalkıyorumm erken uykum geliyoo bebemm
merhaba hoş geldinn evet aksam burdaydınn dikkat ettin dün öglende burdaydu-ın sanırım
neyse ben berrinn izmirliyimm memnun oldumm yasemin
çok geçmişş olsunn canım hava degişimiimi böle yaptı acaba senii
bata az kalmıs hayırlısı olsunn hakkında canımm
en iyisinii yapmış böcegimm bekle biraz test hamişsindir dio aslın da ama emin olmak için yap bi tane daha bebeişin senle olsunn inşallahh canımm
selamm canımm hoş geldin ben iyiyim saol sen nasılsın
canım sultanım öncelikle çok geçmiş olsun...
havalar aldatıyor insanı benm de 3gündür falan bogazım cok kötü yutkunamıyorum..
nerede üüttüm anlamadm(
biliyorum bebem senin batını..takipteyim..insallah beraberce hamiş kalırız
benmde ikizler cocukluk hayalim canım
Amma Allah ım hayırlısını versin...
yoo daha 2 gün var ama ben yine de heyecanlıyım:)))
insallah ayfercim...
bak yaaa bu kız yine sitem ediyor...
seni unutmak mümkün mü be bebem
sende
canim olmazsa ben seyda yi görünce uyarırım
aaaaaaaaaa olurmu hiç öyle şey canim ama gelmeyen okadar kisi oluyor ki farkediyorum ama bidahaki gelmezler diye bisey yazmıyorum zaten gündüz sen olmayınca belli oluyor sayfalar ilerlemiyor bı türlü
ayyy canim esim netten film izliyor bende telden girdim o yuzden gecmisi okumam biraz zaman aldı yoksa benim gibi geveze bin sesi çıkmaz mi hiç
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bayadır yoktum.pazartesi arabayı sattık.akşam da misafir vardı..salı günü geç kalktım yemekti ütüdü evdi derken giremedim..aşkam üzerine doğruda boğzlrımda geniz akıntısı sebebiyle yanma başladı..hiç halim dermanım yok.bu sabhta hapşırık öksürük...ben baya bir üşüttüm sanırım..bu arada ateşimi önceden 8 de ölçüyodum şimdi 6 da ölçüyom..eşimn vardiyası yüzünden.daha sonra 7 de yatıp 11 gbi yine kalkıyom o arad aölçyom ikisi birbiirnden farklı çıko.yumurtalıklarımdan ağrı var arada bi göğsüm ağrıyo karnımda hareketler vr...iice kafayı yemiş şekilde psikoljik belirtiler hissdiyorum...adetm geçirkrse de bu nedenle geçikicek eminim buna....kafam iice karştı..benden bu kdr
sevgicim senin hberlerini bekliyorum..erken grdm ama sen dah uyanıp idrrını yapmmışsın herlde cnm...neyse uyu şimdi..kaltığnda yap sonra bura gel merk içindeyim doğrusu cnm arkdşımm benmmm
günaydın kızlar nasılsınız?
ben şimdi test yaptım negatif
test negatif kırmızılarda gelmedi kafam karışık,canım sıkkın
günaydın kızlar nasılsınız?
ben şimdi test yaptım negatif
test negatif kırmızılarda gelmedi kafam karışık,canım sıkkın
canım senın adet ne zaman bazı insanların teste çıkmıyor en az adetin 2-3 gün geçmesi lazım moralini bozma adet olmadıysan sıkıntı yok telaş yapma bu çok güzel bence
canım ben son 3-4 aydır 29 günde oluyorum sat 10 nisan bat 8 mayıs
daha 1 gün geçti ama merak yokmu insanın içini kurt gibi yiyip bitiriyo 2-3 gün bekleyemedim hemen yaptım
bak canım benım ozaman varsa aile hekimine 2 dakikada git kan testi yap öğlen al yada hastaneye git bak kanda hemen çıkar
inş. hamişsindir
aklıma gelmiyo değil canım ama ya hamiş değilsem diye korkuyorum :18::18::18:
kırmızılar gelmediği sürece hiç sorun yok 1-2 gün daha bekleyeyim tekrar test yapayım diyorum
tamam canım eğer 2 gün daha dayanabilirsen beklkemek daha iyi tabiki rabbım inş. bu güzel duyguyu sana nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?