Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
vallahi öle oldu...öle eglendim ki...oyndım da durdum..
bende kendimi böle mutlu ediyorum be sevgim

sen nasılsın?yoktun bikaçgecedir?

iyi yapmışsın canım ne güzel işte
cumartesi memlekete gittik bugün öğleden sonra döndüm gelir gelmez de buraya koştum

pehhh ben geldimm siz gitmissin yaa noldu kizlarrr topice...buarada ben hasta oldum birdahaki 7 haziran kizlar seydama haber verirsiniz oldumuuu

Günaydın arkadaşlarrrrr, hepimize çift çizgili yepyeni sabahlar diliyorum
dün öğleden sonra işlerim yoğunlaştı gelemedim, oy oy döktürmüşsünüz sizde maşallah, 15 dakkadır geçmişi okudum.
Sevgi canım test sonucunu bende çok merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelirsin, aramızdan hamişler çıktıkça bizlerde umutlanırız kendi adımıza hiç ollmazsa. ben bu ayı es geçtim 2 gündür lekenmelerim var, bende hiç olmazdı direk regl olurdum ama neden böyle en başta 3-4 gün lekenlemeler olmaya başladı anlamadım, ayy keşke kadın doğum dr u olsaymışım ya kendi kendime herşeyi bilirdim, dr a gitmeyide sevmiyorum acaba nedir diye merak edip duruyorum :44:
hadi bakalım bekliyorum bu sabah kimler çift çizgi haberleri ile gelecek

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bayadır yoktum.pazartesi arabayı sattık.akşam da misafir vardı..salı günü geç kalktım yemekti ütüdü evdi derken giremedim..aşkam üzerine doğruda boğzlrımda geniz akıntısı sebebiyle yanma başladı..hiç halim dermanım yok.bu sabhta hapşırık öksürük...ben baya bir üşüttüm sanırım..bu arada ateşimi önceden 8 de ölçüyodum şimdi 6 da ölçüyom..eşimn vardiyası yüzünden.daha sonra 7 de yatıp 11 gbi yine kalkıyom o arad aölçyom ikisi birbiirnden farklı çıko.yumurtalıklarımdan ağrı var arada bi göğsüm ağrıyo karnımda hareketler vr...iice kafayı yemiş şekilde psikoljik belirtiler hissdiyorum...adetm geçirkrse de bu nedenle geçikicek eminim buna....kafam iice karştı..benden bu kdr
sevgicim senin hberlerini bekliyorum..erken grdm ama sen dah uyanıp idrrını yapmmışsın herlde cnm...neyse uyu şimdi..kaltığnda yap sonra bura gel merk içindeyim doğrusu cnm arkdşımm benmmm

canım günaydın hoşgeldin, şimdi ilk sayfaya baktımda sen bu topiğin kurucususun gördüğüme göre bende sonuncusuyum, ilk ve sonuz yani, Allah hepimize baştan sona kadar herkese hayırlı bebekler nasibetsin.

ayyyyy seni ezermiyim bebegim...buarada desene..sen ateşlisin de ne oluyor..
olsun senn ateşin sanırım bu ay hayırlı çıkcak aman ebnmki en fazla 36.4 olo oda çok zor.gerçi 11 de uyndm zmn 36.6 olo.ama ben hep 8 de ölçüyodum bu hafte da benmki 8 4 6 da kalkom olmuyo yanii
bu arada seydaaa seydaaa ben hamiş olunca beni listeye ne renk ekliceksin
sen ne renk istersen meleğimmm benmmmmm
sana çokkkkk kzıyorumm cnm benmmm...3 aydır aynı şeyi yapıyosun..biz konuşmadıkmı senle bir daha bat geçmeden yapmak yok diye neden böyle yapıyorsun bakim sennn5 mayısada yapmışsın az silik çıkmış...inşallh bu ay tutunur yeğenimiz cnm benmmm..ama lüstfen bir daha yapma bunu..sonra olmyınca hepimiz üzülüyoz..battan önce çift çizgiye sevnemyom inan
cnm ben de de pcos var..sen 3 kere o sağon kürünü kulln sonra ilk sayfadaki bal çörek otu tarçın kürü vr onu kulln inşllh hamiş kalırsın cnm arkdşım aramıza bu arada hoş geldin yasemin

ahhhh sen ahhhh..ne diim.inşllh bu tutnur bebeğim yaa.seni çok sevyorum.olmauyınca bende üzülüyorum cnm

canım günaydın hoşgeldin, şimdi ilk sayfaya baktımda sen bu topiğin kurucususun gördüğüme göre bende sonuncusuyum, ilk ve sonuz yani, Allah hepimize baştan sona kadar herkese hayırlı bebekler nasibetsin.

evet ben kurdum ama yaren şekercinnkzız ve meri sayseinde cnmm...ama ben idre edom onlar yürütüyo...evet sende topin son üyesisin cnm benmm..amain cnm hepimize hayrlı bebkler sağlıklı bebkler versin..bu arada senide listeye alim ben..sende bizim gbi bağımlı oldun herlde...
listeye baktın gerekenleri ver cnm
yaş sat bat evlilk yılı ay gün
doğum yılını ver eklim cnm
birde ilk bebkmi?

günaydın kızlar nasılsınız?
ben şimdi test yaptım negatif
test negatif kırmızılarda gelmedi kafam karışık,canım sıkkın

sağol canım benim evet sanırım hava değişimi öksürük döktü resmen benı :2::2: halada iyileşmedim ayyy bıktım bu ilaçlardan
hayırlısı olsun inş. canım bakalım yarın son gün bat :18:

sağol kuzum benım sanada geçmiş olsun acil şifalar ya allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin insanın sağlığı elden gidince gerisi boş o yüzden önce sağlık
inşallah canım benım hep beraber hamiş kalırız son 1 gün :18:

bak şimdi biraz içim rahatladı oh be unutulmamışız
canım gündüz giriyorum evet ama iş olmazsa bakıyorum sizlerden kimse yok çıkıyorum özlüyorum sizi ama
senı ve bebişini allaha emanet ediyorum dikkat et kuzum kendine şişko olacan kız böyle yersen

slm şeydacım bakıyorum bizi sormuyosun neyse canım sağolsun arabayı sattınız ha sağlık olsun borç içindi değilmi aman bi daha alırsınız kuzum bence ateşi kafana takma bende geçen ay ölçtüğümde öyle olmuştu o yüzden takma kafana cxanım benım sağlıkla ve çabuk gelsin bebeşin inş.

canım senın adet ne zaman bazı insanların teste çıkmıyor en az adetin 2-3 gün geçmesi lazım moralini bozma adet olmadıysan sıkıntı yok telaş yapma bu çok güzel bence

Son düzenleme:

canım senın adet ne zaman bazı insanların teste çıkmıyor en az adetin 2-3 gün geçmesi lazım moralini bozma adet olmadıysan sıkıntı yok telaş yapma bu çok güzel bence

canım ben son 3-4 aydır 29 günde oluyorum sat 10 nisan bat 8 mayıs
daha 1 gün geçti ama merak yokmu insanın içini kurt gibi yiyip bitiriyo 2-3 gün bekleyemedim hemen yaptım

canım ben son 3-4 aydır 29 günde oluyorum sat 10 nisan bat 8 mayıs
daha 1 gün geçti ama merak yokmu insanın içini kurt gibi yiyip bitiriyo 2-3 gün bekleyemedim hemen yaptım

bak canım benım ozaman varsa aile hekimine 2 dakikada git kan testi yap öğlen al yada hastaneye git bak kanda hemen çıkar
inş. hamişsindir

bak canım benım ozaman varsa aile hekimine 2 dakikada git kan testi yap öğlen al yada hastaneye git bak kanda hemen çıkar
inş. hamişsindir

aklıma gelmiyo değil canım ama ya hamiş değilsem diye korkuyorum :18::18::18:
kırmızılar gelmediği sürece hiç sorun yok 1-2 gün daha bekleyeyim tekrar test yapayım diyorum

aklıma gelmiyo değil canım ama ya hamiş değilsem diye korkuyorum :18::18::18:
kırmızılar gelmediği sürece hiç sorun yok 1-2 gün daha bekleyeyim tekrar test yapayım diyorum

tamam canım eğer 2 gün daha dayanabilirsen beklkemek daha iyi tabiki rabbım inş. bu güzel duyguyu sana nasip etsin

tamam canım eğer 2 gün daha dayanabilirsen beklkemek daha iyi tabiki rabbım inş. bu güzel duyguyu sana nasip etsin

amin canım hepimize de nasip etsin inş.
şimdi ebe-hemşire arkadaşımla konuştum da 1-2 günde evdeki testlerde belli olmaz moralini bozma dedi biraz daha rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…