Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy gercekden çok sevindimm seninn adınaa inan bi bilgim yok benim

ahh bende rahattımm takmadımm olmasa olmasın dedimm ama eşim sagolsunn kas yapım derken göz çıkart benimm canımı saıktıı bendee bagladımm damaraa aman nesee sankii hepp efkar havasın da olmm gerekmişş gibi geliyoo banaa aslın da düşününnce ben mutluyumm allaha sükürr zamanı gelince allahım nasip edecek bu kadar ısrar olmamsınınn korkusuu bide insanların baskısı yoksAA ben neden bu kadar üzüleyim kii elbet zamanını bekliyoo allahımm nasip edecekk

yok canım yaa almayı hep unutuyorum
yarın sabaha gelmezse (inş. gelmez) sabah test yapsam çıkar dimi?

evet canım yarın cıkar ama dayanabılırsen bı kac gun daha bekle derım gercı varsa zaten cıkar ama olsun neyse sen bılırsın yarın testı yaparsan hmen bızede soyle tamammı

varmıı canımm bi belirtii ölçüyon mu sende ateşş

yok canım ateş ölçmüyorum. adet öncesi göğüslerim dolgunlaşır ve acırdı bu ay hiç acı yok birde ilk hamileliğimde öğrendiğim ay yüzümde özellikle çene kısmımda sivilceler çıkmıştı şimdi de var
bu ay ümitsiz vakayım diyodum ya onun için ümitlenmek istemiyorum canım

canım amin,çok teşekkür ederim.sabredemedim çizft çizgiyi görünce doğru doktora evet çok yeni.hayırlısıyla perşembe günüde iyi sonuç alırım inş.

berrincim tşk ederim cnm.akaısmet oldu inş bi aksilik olmaz sağ salim kucağıma alırım

anladımm canımm ama kırmısılar gelene kadar umut vardırr
ates ölcüuyüü olsaydın bi tahminn olur du yine hayırlısı olsunn canımm yaa canınn mı sıkkın seninn

tabıı canım kafaya takınca bısey olmuo ınan
sen zaten elınden gelen gayretı yapıyorsun olmuyorsada rabbımın bı bıldıgı vardır rabbım cok bekletmeın ısallah

evet canım yarın cıkar ama dayanabılırsen bı kac gun daha bekle derım gercı varsa zaten cıkar ama olsun neyse sen bılırsın yarın testı yaparsan hmen bızede soyle tamammı

kız söylemez olurmuyum hiç öğrenir öğrenmez senin gibi testimi size göstericem
canım hamile olursam en az 4-5 ay yatıp dinlenmem gerekecek ya onun için biran önce öğreniyim diye acele ediyorum :26::26::26::26::26:

canım hamile olursam en az 4-5 ay yatıp dinlenmem gerekecek ya onun için biran önce öğreniyim diye acele ediyorum :26::26::26::26::26:

sen zaten elınden gelen gayretı yapıyorsun olmuyorsada rabbımın bı bıldıgı vardır rabbım cok bekletmeın ısallah

aminn canımm çok sagol hamişş hamişş dualarında bizleridee unutmassın inşallahh

anladımm canımm ama kırmısılar gelene kadar umut vardırr
ates ölcüuyüü olsaydın bi tahminn olur du yine hayırlısı olsunn canımm yaa canınn mı sıkkın seninn

sürekli geldimi gelecekmi hamilemiyim soruları kafamda dolanıyo onun için biraz durgunum canım yoksa bişeyim yok çok şükür

ayy sımdıden heyecan yaptım ben yaa o zaman sabah ılk ıdrarınla yap testı bakalım ne cıkacak bende gozumu acar acmaz nete gelıp sonuca bakıcam kız erkencı ol barı benı merakta bırakma
bak tufteden haber bklıyom dunden berı ama hala ortada yok

aminn canımm çok sagol hamişş hamişş dualarında bizleridee unutmassın inşallahh

aaa olurmu canım unuturmuyum hıc gercı bazen namazda kımlerı unuttum dıye dusunuyorum ama genel olarakta dua edıyorum

sürekli geldimi gelecekmi hamilemiyim soruları kafamda dolanıyo onun için biraz durgunum canım yoksa bişeyim yok çok şükür

ahh iyyibilirimm ben oo duygularıı kıss napalımm kaderdee varsa üzülmekk neyararr büzülmekk bölemiydimm bilmiyom ama nesee pofffffffffff hayırlısıı olsunn tatlımm yaaa

allah razı olsunn canıımm ben inanıyorumm nedensee böle hissediyorumm bende hamiş olcamm bi günn az kaldıı sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…