- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
iyi olduğuusaa sevindimm canım allahım daha iyi etsinn insALLAh
evt canım yaa nasıl sabırsızım bır bılsen ıdrar testım sılık cıktı ya o da korkutuyo benı bakalım hayırlısıyla bı cıkalım pazartesıye ıns.guzel haberlerle donerımşimdi sana pazartesi hiç gelmiycekmiş gbi gelir güzelim zaten ozamana kadar kırmızılrda gelmezse ki ins gelmez en büyük kanıtı bu olur bebeğinin
evet tatlım yaptırcam İNŞALLAH..bu ay hamişler çoğalcak hayırlısıyla..
canim hosgeldin
canim cok sevindim INSALLAH bende faydasini gorurum, tatlim sizin sorun neydi ki?
cok saol amin güzelim insallah sen nasılsın bakalım 2 kişinin mutlu haberini alıcaz sanırım yokmu artırannnn
bendeki tek sorun sabırsızlıkla beklediğim bebeğimdi
kızlar mısafırlerım ıl sınırları ıcerısıne gırmısler ben gıdıp masayı hazırlayayım sıze hoş sohbetler hepinızı öptümmm
bendee iyiym sükürrr elimde olsaaa daa bende 3 cüü olsammm
evt canım yaa nasıl sabırsızım bır bılsen ıdrar testım sılık cıktı ya o da korkutuyo benı bakalım hayırlısıyla bı cıkalım pazartesıye ıns.guzel haberlerle donerım
inşaallah canım benım
kızlar mısafırlerım ıl sınırları ıcerısıne gırmısler ben gıdıp masayı hazırlayayım sıze hoş sohbetler hepinızı öptümmm
bendeki tek sorun sabırsızlıkla beklediğim bebeğimdi
tatlımmm o sorun tüm anne aday adaylarında mevcut..
evet benim de 19 aylik sorunum sabirsizlik ama olacagina inaniyorum RABBIM hayirlisini versin INSALLAH
tatlımmm o sorun tüm anne aday adaylarında mevcut..
evet benim de 19 aylik sorunum sabirsizlik ama olacagina inaniyorum RABBIM hayirlisini versin INSALLAH
aynen canım aslında o sorunu biz yapıyoruz psikolojik olarak biraz bu fikirden arınmak gerek
insallahh canımm
hadi gözün aydın canım çok şükür hep böyle iyi olun inş.
bu arada ben geldim :80::80::80::80::80:
hoşgeldin fıstığım nasılsın bakalım keyifler ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?