bencede cnm bıde sabah ac karnına yap o daha garantılı
Bnım cıkmam gerekıo bnım kociş 6da gelıyo adama yemek yapım allaha emanet olun
ayy merklndımm şimdii heee...ayy keşke yapsydın bugn yaaa...yapsana yaaa
ahhh canım heyecanla beklıom seni...
demek yarın yapcan...e biz ögrenemices ama ozaman...
vallahi catlarım meraktan
ayyyy canım arkadasım benm..silince peceteye tortumsu bir şekilde gelior.
ama daha sökülmedi nedense..
hamişlik olurmu bilmiyorum artık
hadı hayırlısı insallAH merı ve sen guzel haberler getırırsınız RABBIM TUM ISTEYENLERE BI AN ONCE NASIP EDER INSALLAH BNDE OKADAR SEVINIYOMKI HAMŞDUYUNCA [/COLsallah OR]
bu dönemde ilişki sakıncalımı bilen var mı...:44:
valla tatlım benım dr. bana adete 4-5 gün kala ilişkiyi bırak dedi bende girmedim kociş bır kaç kez istedi olmaz dedım :18: bende daha önce adete hep 1-2 kala ilşki yaşardım ve adet olurdum bu sefer yaşamadım adetde olmadım
kizlar selam nasilsiniz? corekotu kuru uygulayanlar ben dun aksam kuru 10 gunluk yaptim ama sabah baktim tum corekotular balin ustune cikmisti yeniden karistirip oyle yedim
selam tatlım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın...tatlımm bende yaptım gectiğimiz ay çörekotunu adetin 2.günü başladım 12.gününe kadar sabat akşam yedim ben dışarda tuttum buzdolabına koymadım her seferinde iice karıştır öle ye hayırlısı olsunn..
selam herkese bgn kontrolden geldim bebişim iymiş cok şükür ama yinede
düşük riskini önlemek içina iğne vuruldum
slm kızlar ben geldımmısafır beklıyorum ordudan gelıyolar yarım saate burda olurlar caım sıkılıyodu bızım kızlar ne alemde bakımm dedım nasılsınız
gulcum valla ne yalan soylım ben bırlıkte oluyorum bat.yaklasıyo dıye hıc sakındıgım olmadı bence rabbım verecek olduktan sonra sen ne yaparsan yap bebek tutunur annesıne vermeyecek olursa da seen ne kadar dıkkat edersen et tutunamaz yanı ben boyle dusunuyorumoluruna bırak herseyı ama daha dıkkatlı bırlıkte ol derım ben yıne de
slm kızlar ben geldımmısafır beklıyorum ordudan gelıyolar yarım saate burda olurlar caım sıkılıyodu bızım kızlar ne alemde bakımm dedım nasılsınız
gulcum valla ne yalan soylım ben bırlıkte oluyorum bat.yaklasıyo dıye hıc sakındıgım olmadı bence rabbım verecek olduktan sonra sen ne yaparsan yap bebek tutunur annesıne vermeyecek olursa da seen ne kadar dıkkat edersen et tutunamaz yanı ben boyle dusunuyorumoluruna bırak herseyı ama daha dıkkatlı bırlıkte ol derım ben yıne de ben sahsen 3.gecıkme gunum ne yalan soylım hersyı normal yasıyoruz su anda hıc sakınmadık valla
iyiyim tatlim , INSALLAH sonucun guzel olur hayirli haberler verirsin, havalar sicak oldugu icin buz dolabinda sakliyorum:26:
eevt tatlım battan 2 gün önce dikkatli oldum..aynı dikkatle devam ederiz artık kısmetse bakalımm..
slm canım hosgeldın masaallah hep boyle ıyı olur bebısın ınsaallah
hoşgeldin bebeğim böcemmmm nasılsın adet olmadıgına cok sevindim sanırrım var bişeler
hakkınnda hayırlısı olsun güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?