Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
HOŞGELDİN canımmm..MAŞALLAH..
hoşbuldum güzelim cok şükür bunuda atlattık ama tedbiri elden bırakmamak gerek sen nasılsın güzelim
canim hos geldin , tatlim cok sukur iyi oldugunuza sevindim INSALLAH hayirlisi ile kucagina alirsin saglicakla
hoşbuldum canısı amin güzelim insallah cok üstüne düşmiyim diyorum ama riskli gectiği için endişe etmiyorum desem yalan olur

canim pazartesi kan testi yaptir daha kesin olsun, canim senin kurde mi benimki gibi olmustu?

evet tatlımm çörekotu macunu yaptım bende..:) pzr idrar testi yapcam pzteside kan yaptırım cnm İNŞALLAH heyecanla bekliyorumm..RABBİM hayırlısını nasip etsin..

canim endise etme ALLAHIN izniyle her sey guzel olacak

canim pazartesi kan testi yaptir daha kesin olsun, canim senin kurde mi benimki gibi olmustu?

evet evet bencede pazartesı yaptır bu ay cogumuzun bat.ı gectı hep bırlıkte sonuclarımızı yazarız pazartesı gunu

kız delyam hıç pas vermeyon ne oldu kusmuyuz kız:26::26::26:

amın canım cumlemız hakkında hayırlısı olsun ınsaallah vardır bebısım heyecanla pazartesıyı beklıyoruz bakalım ne cıkıcak:18::18::18:

şimdi sana pazartesi hiç gelmiycekmiş gbi gelir güzelim zaten ozamana kadar kırmızılrda gelmezse ki ins gelmez en büyük kanıtı bu olur bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…