AMİNN İNŞALLAH ttalımmm bakalım gelen giden olmassa pzr test yapcam canımm..
amin güzelim insallah rabbiim sizlerede tattırır bu duyguyu
hoşbuldum güzelim cok şükür bunuda atlattık ama tedbiri elden bırakmamak gerek sen nasılsın güzelimHOŞGELDİN canımmm..MAŞALLAH..
hoşbuldum canısı amin güzelim insallah cok üstüne düşmiyim diyorum ama riskli gectiği için endişe etmiyorum desem yalan olurcanim hos geldin , tatlim cok sukur iyi oldugunuza sevindim INSALLAH hayirlisi ile kucagina alirsin saglicakla
canim pazartesi kan testi yaptir daha kesin olsun, canim senin kurde mi benimki gibi olmustu?
selam herkese bgn kontrolden geldim bebişim iymiş cok şükür ama yinede
düşük riskini önlemek içina iğne vuruldum
iyim tatlım çük şükür beklemedeyiz sonu iyi olsunda beklemeye razıyız...2.gün bugünhoşbuldum güzelim cok şükür bunuda atlattık ama tedbiri elden bırakmamak gerek sen nasılsın güzelim
hoşbuldum güzelim cok şükür bunuda atlattık ama tedbiri elden bırakmamak gerek sen nasılsın güzelim
hoşbuldum canısı amin güzelim insallah cok üstüne düşmiyim diyorum ama riskli gectiği için endişe etmiyorum desem yalan olur
hadi gözün aydın canım çok şükür hep böyle iyi olun inş.
bu arada ben geldim :80::80::80::80::80:
canim pazartesi kan testi yaptir daha kesin olsun, canim senin kurde mi benimki gibi olmustu?
amın canım cumlemız hakkında hayırlısı olsun ınsaallah vardır bebısım heyecanla pazartesıyı beklıyoruz bakalım ne cıkıcak:18::18::18:
evet tatlımm çörekotu macunu yaptım bende..:) pzr idrar testi yapcam pzteside kan yaptırım cnm İNŞALLAH heyecanla bekliyorumm..RABBİM hayırlısını nasip etsin..
hadi gözün aydın canım çok şükür hep böyle iyi olun inş.
bu arada ben geldim :80::80::80::80::80:
evet evet bencede pazartesı yaptır bu ay cogumuzun bat.ı gectı hep bırlıkte sonuclarımızı yazarız pazartesı gunu
selam herkese bgn kontrolden geldim bebişim iymiş cok şükür ama yinede
düşük riskini önlemek içina iğne vuruldum
hoşgeldinn tatlımm nasılsın..
hoşgeldın canım
evet tatlımm çörekotu macunu yaptım bende..:) pzr idrar testi yapcam pzteside kan yaptırım cnm İNŞALLAH heyecanla bekliyorumm..RABBİM hayırlısını nasip etsin..
hoşbuldum sağolun iyi diyelim iyi olalım şükür
bende hamile kaldığım ay bal tarcın çörekotu macunu yapmıştım
canim hosgeldinhoşbuldum sağolun iyi diyelim iyi olalım şükür
bende hamile kaldığım ay bal tarcın çörekotu macunu yapmıştım
iyi olduğuusaa sevindimm canım allahım daha iyi etsinn insALLAh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?