işte bunu sevdimmmmmYok kız, diğerlerine ablalık..
Seninle aşşşk yaşarız artık..
Bazan tefekkür ediyorum da, olsa bin dert, olmasa bin dert değil mi? :/
evet bebem biliorum.keşkeee..çok güzel olurdu bitanem ama 16 saat uzaklıktayım ben
evet canımm yaa... acayip zor hemde... evlenince hormonel bir dengesizliğe uğradım...sanırım farklı cevre gerdi beni... tam 25 kilo aldım... şimdi de vermeye çalışıyorum... öyle çok yediğimden de değil ha...durduk yere şişmeye başladım... ama neyse ki artık düzenli olarak veriyorum zamanla...
anam şu kilo işine de aklım ermiyor halen... bir komşum var 150 kiloluk kuluçka makinası...2-3 yıl ara ile 4 oğlu oldu... bir başka arkadaşım da tam formunda...düzenli beslenir...sigara içmez...herşey sağlam...ama o da uğraşıyor 2 yıldır...
ALLAH SABIR VERSİN NE DİYEYİM... :)
Ben çıksam, bana kızar mısınız?
Biraz yatıp dinleneyim..
Bıçaklar saplanıyor kasığıma..
İlerleyen saatlerde uğrarım belki..
Ben çıksam, bana kızar mısınız?
Biraz yatıp dinleneyim..
Bıçaklar saplanıyor kasığıma..
İlerleyen saatlerde uğrarım belki..
Aslında, "dert" diye nitelendirmek yanlış olur..
Olunca zahmeti çooook fazla..
Hatta hayattaki hiçbirşeye benzemiyor bir bebeğe bakmanın zahmeti..
Ama olmayınca da özlemi hiçbirşeye benzemiyor..
Yinede sevgisi baskın..
Rabb'im herkese hayırlıysa nasip etsin..
Aslında, "dert" diye nitelendirmek yanlış olur..
Olunca zahmeti çooook fazla..
Hatta hayattaki hiçbirşeye benzemiyor bir bebeğe bakmanın zahmeti..
Ama olmayınca da özlemi hiçbirşeye benzemiyor..
Yinede sevgisi baskın..
Rabb'im herkese hayırlıysa nasip etsin..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
aklıma birşey takıldı nette gezerken sizlere danışmak istedim
ben evlendiğimden beri baya bi kilo aldım gebeliğe engeldir belki aşırı kilo nette dolaşırken bu zayıflama haplarına rastladım ivane sertin reklamı olan biryandan bebek çalışması olurken bir yandan da bu hapları içmenin bir zararı olurmu en azından bir ay denemek istemiyorum bebek olacağıda yok gibi((
kk nün en tatlı hatunları bu sitedeymiş doğrumu geldim acaba
tatlı kardişim benim...
nasıl da güzel geldin hg
canm benmde kilo sıkıntım var.ama kendim saglıklı beslenmeye basladım.
birde spor merkezine yazıldım..
kalori yakmadan gitmiyor bu kilolar.
ben öle hapların bir faydası olacagına inanmıyorum.
en fazla ishal edıorlar.ama tehlikesi cok..
Allah korusun..zamanında ölenleri duymadık mı?
sana tek tavsiyem porsiyonlarını küçükltüp hareketli bir hayat sürmen.
ama tabiki sen yapacaksn seçimi[/QUO
canım benim aslında çok haklısın 3 yılda aldığım kiloları biran önce vermek istiyorum.benim aktif bir hayatım yok eşim spora gitmeme yürüyüşe gitmeme hatta onsuz dışarı çıkmama diyet yapmama ilaç kullanmama karşı.aşılama yaptırmayı planlıyoruz haziranda bu arada kilolardan kurtulsam çok i olcak yazda geliyor offf offf hep sıkıntı hep sıkıntı
canm benmde kilo sıkıntım var.ama kendim saglıklı beslenmeye basladım.
birde spor merkezine yazıldım..
kalori yakmadan gitmiyor bu kilolar.
ben öle hapların bir faydası olacagına inanmıyorum.
en fazla ishal edıorlar.ama tehlikesi cok..
Allah korusun..zamanında ölenleri duymadık mı?
sana tek tavsiyem porsiyonlarını küçükltüp hareketli bir hayat sürmen.
ama tabiki sen yapacaksn seçimi
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
aklıma birşey takıldı nette gezerken sizlere danışmak istedim
ben evlendiğimden beri baya bi kilo aldım gebeliğe engeldir belki aşırı kilo nette dolaşırken bu zayıflama haplarına rastladım ivane sertin reklamı olan biryandan bebek çalışması olurken bir yandan da bu hapları içmenin bir zararı olurmu en azından bir ay denemek istemiyorum bebek olacağıda yok gibi((
iim canım...seni gördüm daha ii oldum ne yalan söleyimiyi giriş yapmakta üstüme tanımam canım
hoşbuldum güzelim nasılsın
canım benim aslında çok haklısın 3 yılda aldığım kiloları biran önce vermek istiyorum.benim aktif bir hayatım yok eşim spora gitmeme yürüyüşe gitmeme hatta onsuz dışarı çıkmama diyet yapmama ilaç kullanmama karşı.aşılama yaptırmayı planlıyoruz haziranda bu arada kilolardan kurtulsam çok i olcak yazda geliyor offf offf hep sıkıntı hep sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?