Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hahah ay guzelmiş sevdim bunu severim nostaljik olayarı zaten ee sen napıyon tatalım benim

iyi ben gidiyım ozaman madembana ihtıyac yok

hım bgn kilolar konuşuluyo canım saglıgında bi problem yoksa pekte takma kafaya bu arada sen kacsın bakim

olur olur...yeter ki gerçekten karar verelim... ben de baktım bu bebiş çok nazlı çıktı gelmeye niyeti yok... b planına geçtim... fit bir vücut ile cezbedeceum onii

olur olur...yeter ki gerçekten karar verelim... ben de baktım bu bebiş çok nazlı çıktı gelmeye niyeti yok... b planına geçtim... fit bir vücut ile cezbedeceum onii

cnm merhaba tanışalım kaynaşalımmı ben bu topiğin cama ebesiyım hemen alayım bilgileri

hahah ay guzelmiş sevdim bunu severim nostaljik olayarı zaten ee sen napıyon tatalım benim

begendigine sevindimm
bendee iyiyim canımm saoll sen nasılsınn bide birsey sorcamm hamiş oldugunn hafta atesin kac da seyrederse hamiş oldugunu anlarsın canımm
hım bgn kilolar konuşuluyo canım saglıgında bi problem yoksa pekte takma kafaya bu arada sen kacsın bakim

benim kilomm amaliyatdann sonraa artıı diomm ben serumlar sisirdii benii
ben 61 kiloyumm

valla tatlım benim son 2 gun kala 36.4 e duşmuştu hatta 36.8 den hergun bitane bitene
tamam dedim geliyo adı batasıcalar ki ben 36.4 le test yaptım pozitıf cıktı sonra pozitifi beklediler sanırım 36.7 de sabitlendi sende durumlar nasıl

iyi ben gidiyım ozaman madembana ihtıyac yok
yyyooookkkkk yoookkkk kankam sensz olmaz..........
hem zaten gitti nil

bn sana kızcgıma sen mikızıorsun.saat 12 olmuş
neredesin
yatacam brasdan
hoşgeldin canım ben ilk kez gördügüm için seni henüz demode oldugun söylenemez giriş konusunda
kendisi aramıza pek tesrif etmesde ondandır kardeşim

aynen valla biraz kendim için birşeyler yapmak istiyorum.hem kafam dağılır benimde öle bir vücut olduki kilolar göbekte ve popoda birde yanaklarımda toplandı gören birde hamilemisin demezmi buyur burdan (
ama bu dönemde bebiş için haplar zararlıdır diyen yada fikri olan yok

cnm merhaba tanışalım kaynaşalımmı ben bu topiğin cama ebesiyım hemen alayım bilgileri

merhaba topic ebesi :)) ben hanife...25 yaşındayım...ekimde 3 yıl olacak evliyim...henüz no bebiş...çalışmalara devam...işte öyle 90 kiloluk cüssemiz ile yuvarlanıp gidiyos işte...

yyyooookkkkk yoookkkk kankam sensz olmaz..........
hem zaten gitti nil

bn sana kızcgıma sen mikızıorsun.saat 12 olmuş
neredesin
yatacam brasdan

kendisi aramıza pek tesrif etmesde ondandır kardeşim

emek tesrif etmez oldum heee sayenızde şekerim benim hahaha kuzum kızımın kışlıkları cıkardım yazlıklarını aldık ama yerleştırmek nasip olmadı ancak onları yerleştrdım hem sen yatman bu saatte ben biliyommmmmmmm

napalıım hayatım üzüntüde üzüntümüzü mutlulukta mutlulugumuzu paylaşıyoruz
gül kız bol bol belki oda su gibi kilo verdiriyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…