merhabaa hos geldinn bak ben sana buldum bi tane eskii türk sinamasında
oooooooo meryamm hanımlarda burdaymıss ooooooo hülya hanımlarda gelmişş çıstak çıstakk hoş gelmişlerr
iyi dielimm iyi olalımm canımm çok kilo aldımm ben ona canımm sııkkın birazz sen nasılsınn
yok henüz tanışmadık :)) ben de hanife memnun oldum... daha çooookk yeniyim ben...
ahhh bebem benim..vallahi güldürdün kız yüzümü..
herkes senden önce dogurcak he hahahha
hg kuzum..kendine yeni bir sen lazım hahahha
ben iyiyim seni sormalı..
ooooooo ben hava karardıgından beri burdayım.
assskkkıımmm gelmişti ona koştum hemen
merhabaa hos geldinn bak ben sana buldum bi tane eskii türk sinamasında
oooooooo meryamm hanımlarda burdaymıss ooooooo hülya hanımlarda gelmişş çıstak çıstakk hoş gelmişlerr
iyi dielimm iyi olalımm canımm çok kilo aldımm ben ona canımm sııkkın birazz sen nasılsınn
darısı benim başıma bende istek var ama faaliyet yok bir taraftanda.sıkıntı sitres iştah bir olunca böyle bir durum oldu keşke işe yarayıp bebiş sahibi olsaydık umurumda olmazdı kilo.o da olmayınca herşeye takar oldum.herşeyin hayırlısı ve herşeyin başı sağlık
arkadalar merhaba nasılsınız bakım ay her defasındaad aynı girişi yapıyorum acil kendime yenı bi stıl bulmam lazım
olur olur...yeter ki gerçekten karar verelim... ben de baktım bu bebiş çok nazlı çıktı gelmeye niyeti yok... b planına geçtim... fit bir vücut ile cezbedeceum onii
kız ne güzel reyting yapcaktım
saka saka canım olsun güzelim bence tam zamanında söyledin baya bi merak konusu olmuştu senin kilolar
hahah ay guzelmiş sevdim bunu severim nostaljik olayarı zaten ee sen napıyon tatalım benim
hım bgn kilolar konuşuluyo canım saglıgında bi problem yoksa pekte takma kafaya bu arada sen kacsın bakim
hoşgeldin canım ben ilk kez gördügüm için seni henüz demode oldugun söylenemez giriş konusunda
memnunn oldumm hanifee olsunn kaynasır güderizz insallahhh
begendigine sevindimm
bendee iyiyim canımm saoll sen nasılsınn bide birsey sorcamm hamiş oldugunn hafta atesin kac da seyrederse hamiş oldugunu anlarsın canımm
benim kilomm amaliyatdann sonraa artıı diomm ben serumlar sisirdii benii
ben 61 kiloyumm
yyyooookkkkk yoookkkk kankam sensz olmaz..........iyi ben gidiyım ozaman madembana ihtıyac yok
kendisi aramıza pek tesrif etmesde ondandır kardeşimhoşgeldin canım ben ilk kez gördügüm için seni henüz demode oldugun söylenemez giriş konusunda
olur olur...yeter ki gerçekten karar verelim... ben de baktım bu bebiş çok nazlı çıktı gelmeye niyeti yok... b planına geçtim... fit bir vücut ile cezbedeceum onii
inşallah hepinizi tanımak isterim şimdi ben ama :))
cnm merhaba tanışalım kaynaşalımmı ben bu topiğin cama ebesiyım hemen alayım bilgileri
yyyooookkkkk yoookkkk kankam sensz olmaz..........
hem zaten gitti nil
bn sana kızcgıma sen mikızıorsun.saat 12 olmuş
neredesin
yatacam brasdan
kendisi aramıza pek tesrif etmesde ondandır kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?