- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
iim canım...seni gördüm daha ii oldum ne yalan söleyim
sen anlat bakayım...sen nasılsın?
ahh canım eşin karısıorsa işin daha dazor.
hadi dısarı çıkartmayan ı duydum da diyet yapmana neden karısıor?
kaç kg?yoksa kilon ii de sen mi takıntı yapıorsun?
o yokken azcık yersin kocan gelnce ona hissettrmessin.
evde gündüzleri hareketler yaparsın..netten buldum bende mekik falan cekiyordum hahah
herkeseee hayırlı aksamlarrr nasılsınızzz kıslarrrr benii özlediniz mii
kilom en son tartıldığımda 76 dı şimdi kesin 80 olmuşumdur boyum 168 yaşım 28 evlendiğimden sonra almaya başladım kiloları vakitli vakitsiz öğünler birde uykucuyumdur.iştahımda açıldı maşallah kullandığım kan hapları folik asit birde yok bal ye incir ye pekmez ye onu ye bbunu ye bebek olsun derken ipin ucu kaçtı şu hapları denemek istiyorum ama bebek isterken zararı olurmu gerçi eşim hapa kesinlikle karşı gelirde oda ayrııı :)
ben aynıyım canım tabloya baktım 1.sayfadaki benm velet taaaaaa 20012de dogacak
evet heyecan dorukta herkes gülüm ün killosunu merak ediyo acaba gülüm kilosunu söyleyecekmi yoksa söylemiycekmi AZ SONRA
hımm tammm teysecimm hemenn büyüteyimmmhoşgeldin bebeğim hem de cok cok cok özledikde su yazını büyült bacım ne bu karınca yazısı gbi aaa ben hasta ve yaslı bir kadınım..
ah meryemimm netde sorunn var ne zamdırr ugrasıyomm anca gelebildimmözlüyorum seni ben...
pek görüşemıors
hoşgeldin arkadaşım iyi akşamlar...
ben senden önce dogurcam anam
sen ölme emi...nası güldürdün beni.
özlüyorum seni ben...
pek görüşemıors
evet heyecan dorukta herkes gülüm ün killosunu merak ediyo acaba gülüm kilosunu söyleyecekmi yoksa söylemiycekmi AZ SONRA
hımm tammm teysecimm hemenn büyüteyimmm
bendeee sizleerii özledimm
ah meryemimm netde sorunn var ne zamdırr ugrasıyomm anca gelebildimm
hoşbuldukk canımm merhaba tanışmısmıydıkk kusura bakma hatırlayamadımm ama ben berrinn
ben senden önce dogurcam anam
sen ölme emi...nası güldürdün beni.
özlüyorum seni ben...
pek görüşemıors
hımm tamamen benim geçen yılki halimi aktardın... folik asit bende şişkinlik ve kilo haricinde hiçbir halta yaramadı... dahası kilo almaya devam ettim... son kendime geldiğimde 98 olmuşum... dedim ya uykunun bir numaralı hastasıydım... ve dur deme zamanı geldi de çattı... erken kalkmakla ve evde spor yapmakla başladım işe... tembelliğim de ortadan kalktı... bir ay önce olduğum gibi miskin hissetmiyorum kendimi... son tartıldığımda 90 olmuşum... bu beni daha da azimlendirdi...
hoşbuldukk canımm merhaba tanışmısmıydıkk kusura bakma hatırlayamadımm ama ben berrinn
merhabaa hos geldinn bak ben sana buldum bi tane eskii türk sinamasındaarkadalar merhaba nasılsınız bakım ay her defasındaad aynı girişi yapıyorum acil kendime yenı bi stıl bulmam lazım
aferin evladıma söz dinleyen gencleri cok severim ben
eee nasılsın tatlım anlat bakalım nörüyon
ayy bilsem biraz daha heycan yapardım saf gibi hemen söledim bende
ahhh bebem benim..vallahi güldürdün kız yüzümü..kız dogru dedin valla hatta herkes benden önce dogurcak kız
anam bu yıllar her ne kadar sayılıda olsa saymakla bitmez bana bişeler oluyo
gül hayatım gülün diye yapıyorum zaten seni güldürdüysem ne mutlu bana bitanem
hg kuzum..kendine yeni bir sen lazım hahahhaarkadalar merhaba nasılsınız bakım ay her defasındaad aynı girişi yapıyorum acil kendime yenı bi stıl bulmam lazım
pisttt sen ne zman geldin bakım kuşlar nie bana haber ucurmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?