Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy nenn dediginn gibi oldumm canımm bendee amma asçık vermm gerekk mutlakaa yoksaa moralimm çok bozuluyo napımm her ne kadar veremesem deee
tatlım eşin memnunsa kilolarından hiçte verme bence yawwww valla bak iyi sayılırsın benden zayıfsın bile kızz valla benmki kilo versem kızıyo illa sıkıcak oramı buramı sonra şuramı öyle seviyo diye bende hiççççççççççççç takmıyom canım
elbette hülüşçüğüm :)) ben de hanife... tekirdağ da yaşıyorum... 25 yaşındayım...2.5 yıllık evliyim... memnun oldum gerçekten...
cok memnun oldum bacım hoşgeldin aramıza tekrardan oh oh denize giriyonmu bakim

elifzade huhu nasılsın sekerim bi türlü konusma fırsatımız olmadı senle hamişliğini tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder insallah güzelim

ben cıkıyorum yaa kocam alıyo pc yi bu kadarlık yetermiş:1hepinize iyi geceler kızlar allaha emanet olun anacım

elifzade huhu nasılsın sekerim bi türlü konusma fırsatımız olmadı senle hamişliğini tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder insallah güzelim

cnm ben özet gecim elif arkadaşımın çok katı kuralları vardır aqsla ve asla öle benim gibi damdar düşer gibi girmez öncelik le bi okur gecmişini okur tartar ne yazım die düşünür herkez hakkında bilgi toplar öel gelir

elifim zadem sen napıyon bakım

ayy canım gecmıs okuyordum bıtmedı bı turlu yaa ben ıyıyım allaha sukur sızler nasılsınız
cok tesekkur ederım hulyacım amınn canım ee sen nasılsın senın nasıl gıdıyor

cok memnun oldum bacım hoşgeldin aramıza tekrardan oh oh denize giriyonmu bakim

hoşbuldum... evet denize giriyorum bol bol mevsimin açılmasını bekliyoruz biz deee... ama ben tesettürlüyüm o nedenle özel bölgelere gidiyorum anca... anlarsın ya :))

ahahah songul guldur benı yaa kız ben neymısımde haberım yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…