- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
tatlım eşin memnunsa kilolarından hiçte verme bence yawwww valla bak iyi sayılırsın benden zayıfsın bile kızz valla benmki kilo versem kızıyo illa sıkıcak oramı buramı sonra şuramı öyle seviyo diye bende hiççççççççççççç takmıyom canımayy nenn dediginn gibi oldumm canımm bendee amma asçık vermm gerekk mutlakaa yoksaa moralimm çok bozuluyo napımm her ne kadar veremesem deee
cok memnun oldum bacım hoşgeldin aramıza tekrardan oh oh denize giriyonmu bakimelbette hülüşçüğüm :)) ben de hanife... tekirdağ da yaşıyorum... 25 yaşındayım...2.5 yıllık evliyim... memnun oldum gerçekten...
hımmmm havada trip kokusu alıyorum sankiiiii:89::89::89:
inşallah ablammm...ilk o tarifi gördüm zaten sayfada...şu adetim bi gelsin...bekliyom sabırsızlıkla...yeterki düzenli gelsin inşallah...
elifzade huhu nasılsın sekerim bi türlü konusma fırsatımız olmadı senle hamişliğini tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder insallah güzelim
elifim zadem sen napıyon bakım
elifzade huhu nasılsın sekerim bi türlü konusma fırsatımız olmadı senle hamişliğini tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eder insallah güzelim
cok memnun oldum bacım hoşgeldin aramıza tekrardan oh oh denize giriyonmu bakim
cnm ben özet gecim elif arkadaşımın çok katı kuralları vardır aqsla ve asla öle benim gibi damdar düşer gibi girmez öncelik le bi okur gecmişini okur tartar ne yazım die düşünür herkez hakkında bilgi toplar öel gelir
mumkunse elmesin yavrucugum ee ne kadr kaldı bakım
hayırlı geceler canlar ben geldim :80::80::80:
ben cıkıyorum yaa kocam alıyo pc yi bu kadarlık yetermiş:1hepinize iyi geceler kızlar allaha emanet olun anacım
hos geldın canım nasılsın
hos geldın canım nasılsın
hoşbuldum canım çok şükür sen nasılsın?
arkadaşı imzan hayırlı uğurlu olsun
hayırdır kızlar küsmüyüz :44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?