merhaba topic ebesi :)) ben hanife...25 yaşındayım...ekimde 3 yıl olacak evliyim...henüz no bebiş...çalışmalara devam...işte öyle 90 kiloluk cüssemiz ile yuvarlanıp gidiyos işte...
valla tatlım benim son 2 gun kala 36.4 e duşmuştu hatta 36.8 den hergun bitane bitene
tamam dedim geliyo adı batasıcalar ki ben 36.4 le test yaptım pozitıf cıktı sonra pozitifi beklediler sanırım 36.7 de sabitlendi sende durumlar nasıl
canımm benim iki gündür 36.6 sabah 8.30
bugün ise 36.8 di ama bi saaat geç olduu 9.45
adetim 8 veya 10 varr canımm
emek tesrif etmez oldum heee sayenızde şekerim benim hahaha kuzum kızımın kışlıkları cıkardım yazlıklarını aldık ama yerleştırmek nasip olmadı ancak onları yerleştrdım hem sen yatman bu saatte ben biliyommmmmmmm
hım daha cok ereken tatlım gercekten en nemlısı adete 3 4 gun kaladkı durum pekala catlama oldumu sence ısıdan anladığın kadarıyla
tanıı o zaman canımm yeni merhaba diene sendee ben yenii geldimm hanife diyerekk tanıs bencee:)
hahaah ben burayıda ihmal etmıom ama nehaberrrrrrrrrrrrrr
ayyy bıktım kanka senn su yazlık kıslıgından vallahi.
1haftadır aynı işi diyon ama...
kız artık saglıklı yasıom erken yatıom erken kalkıom.
ayhh saka biyana sabah 9da uyandm
gece dua ede ede 3ü bulmusumdur...
amaöle bi uyandmki hiç uykum yoktu.
öglen sizden snra bi yattım 2 saat
smdi yine esnemeye basladım..
sonunda bahar bana da carptı sanırsam
hım daha cok ereken tatlım gercekten en nemlısı adete 3 4 gun kaladkı durum pekala catlama oldumu sence ısıdan anladığın kadarıyla
birazcık canım var ama azimle hiç bişe kalmazama sakın ilaclara ümit baglama hiç tavsiye etmem bir gram bile verilmiyo cünkümeraklara cevap olabildiysem ne mutlu bana
merak edecek kadar kilom varmış ama dimi kızlar
tatlım 61 bence iyi bir kilo hayatım yawwww illa incecikmi olcan türk kadınının kalçalısı makbüldür etlisi ohhh pofuduk gbi olcak böyle pamuk gbi yumusacık olsan nolurdu heeeaa nolurdubegendigine sevindimm
bendee iyiyim canımm saoll sen nasılsınn bide birsey sorcamm hamiş oldugunn hafta atesin kac da seyrederse hamiş oldugunu anlarsın canımm
benim kilomm amaliyatdann sonraa artıı diomm ben serumlar sisirdii benii
ben 61 kiloyumm
insallah canım ben arada baska topiklerede kacıyomah cnm benim artık daa cok göruşuruz inşalla gözum bı yerden ısırıyo senı ama ereden acaba maşalla gebeymişsin nasıl gidiyo bakım
nice yıllara yavrucuğum varmı bi soru problem olmasını engellicek yoksa bebişimiz nazllımı he
yyyooookkkkk yoookkkk kankam sensz olmaz..........
hem zaten gitti nil
bn sana kızcgıma sen mikızıorsun.saat 12 olmuş
neredesin
yatacam brasdan
kendisi aramıza pek tesrif etmesde ondandır kardeşim
inşallah hepinizi tanımak isterim şimdi ben ama :))
ısı derken canımm ölçmeyi dio san ben daha 3 gündür ölcüyomm oda merakdann ne olacak diee ama bi işe yaramızak demekkii
tatlım 61 bence iyi bir kilo hayatım yawwww illa incecikmi olcan türk kadınının kalçalısı makbüldür etlisi ohhh pofuduk gbi olcak böyle pamuk gbi yumusacık olsan nolurdu heeeaa nolurdu
yok tatlım en baştan ölçseydin en azından anlardık yumiş ne zman catladı faşlan ama sen yinded ölç bakalım gidişata
amiin teşekkür ederim...şimdilik bir sorun görünmüyor dedi dr. ben nazdan yanayım...ya da öyle avutuyorum kendimi...neyse güç olmasında...
bilemiyorum ama şüpheli benim hain kilolarım olduğuna dair varsayımlar var elimde...bu tez üzerinden gidiyorum...bakalıım kısmet...inşallah ilerleyen günlerde güzel haberleri paylaşırız buradaki herkez ile :))
ben namıdiyar hülüşşş 2 yıllık evliyim 23 yasındayım istanbulda oturuyorum canım ya sen kendinden bahsedermisin
inşalla kuzum ya ee bu ayda olmazsa sana hemen bi çörekotu bal tarcın karışımı yazayım evladımmm bana o vesile oldu 4 5 arkadaşımızıa da tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?