Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhaba topic ebesi :)) ben hanife...25 yaşındayım...ekimde 3 yıl olacak evliyim...henüz no bebiş...çalışmalara devam...işte öyle 90 kiloluk cüssemiz ile yuvarlanıp gidiyos işte...

nice yıllara yavrucuğum varmı bi soru problem olmasını engellicek yoksa bebişimiz nazllımı he

canımm benim iki gündür 36.6 sabah 8.30
bugün ise 36.8 di ama bi saaat geç olduu 9.45
adetim 8 veya 10 varr canımm

canımm benim iki gündür 36.6 sabah 8.30
bugün ise 36.8 di ama bi saaat geç olduu 9.45
adetim 8 veya 10 varr canımm

hım daha cok ereken tatlım gercekten en nemlısı adete 3 4 gun kaladkı durum pekala catlama oldumu sence ısıdan anladığın kadarıyla

hahaah ben burayıda ihmal etmıom ama nehaberrrrrrrrrrrrrr

ayyy bıktım kanka senn su yazlık kıslıgından vallahi.
1haftadır aynı işi diyon ama...
kız artık saglıklı yasıom erken yatıom erken kalkıom.
ayhh saka biyana sabah 9da uyandm
gece dua ede ede 3ü bulmusumdur...

amaöle bi uyandmki hiç uykum yoktu.
öglen sizden snra bi yattım 2 saat
smdi yine esnemeye basladım..
sonunda bahar bana da carptı sanırsam

hım daha cok ereken tatlım gercekten en nemlısı adete 3 4 gun kaladkı durum pekala catlama oldumu sence ısıdan anladığın kadarıyla

ısı derken canımm ölçmeyi dio san ben daha 3 gündür ölcüyomm oda merakdann ne olacak diee ama bi işe yaramızak demekkii

karıştırıyosun heralde ben hiç yazlık kışlıl lafı etmedımı gecen dolap duzenledim ama yerlerini değiştrdım falan dedim ama hala benim kışlıklar dolapta kızımınkılerı ancak bu akşam yaptım ee napalım bizim kapasitemız yetmiyo sizin gibi iki tarafı idare etmeye şahsen benim öle yapacak bişey yok kabiliyet meselesi

meraklara cevap olabildiysem ne mutlu bana
merak edecek kadar kilom varmış ama dimi kızlar
birazcık canım var ama azimle hiç bişe kalmazama sakın ilaclara ümit baglama hiç tavsiye etmem bir gram bile verilmiyo cünkü
tatlım 61 bence iyi bir kilo hayatım yawwww illa incecikmi olcan türk kadınının kalçalısı makbüldür etlisi ohhh pofuduk gbi olcak böyle pamuk gbi yumusacık olsan nolurdu heeeaa nolurdu
ah cnm benim artık daa cok göruşuruz inşalla gözum bı yerden ısırıyo senı ama ereden acaba maşalla gebeymişsin nasıl gidiyo bakım
insallah canım ben arada baska topiklerede kacıyom illaki göz aşinalıgı vardır saol güzelim rabbim herkese bu duyguyu nasip eder insallah şimdilik iyi gidiyo canım

nice yıllara yavrucuğum varmı bi soru problem olmasını engellicek yoksa bebişimiz nazllımı he

amiin teşekkür ederim...şimdilik bir sorun görünmüyor dedi dr. ben nazdan yanayım...ya da öyle avutuyorum kendimi...neyse güç olmasında...
bilemiyorum ama şüpheli benim hain kilolarım olduğuna dair varsayımlar var elimde...bu tez üzerinden gidiyorum...bakalıım kısmet...inşallah ilerleyen günlerde güzel haberleri paylaşırız buradaki herkez ile :))

yyyooookkkkk yoookkkk kankam sensz olmaz..........
hem zaten gitti nil

bn sana kızcgıma sen mikızıorsun.saat 12 olmuş
neredesin
yatacam brasdan

kendisi aramıza pek tesrif etmesde ondandır kardeşim

hımmmm havada trip kokusu alıyorum sankiiiii:89::89::89:

tatlım 61 bence iyi bir kilo hayatım yawwww illa incecikmi olcan türk kadınının kalçalısı makbüldür etlisi ohhh pofuduk gbi olcak böyle pamuk gbi yumusacık olsan nolurdu heeeaa nolurdu

ayy nenn dediginn gibi oldumm canımm bendee amma asçık vermm gerekk mutlakaa yoksaa moralimm çok bozuluyo napımm her ne kadar veremesem deee

inşalla kuzum ya ee bu ayda olmazsa sana hemen bi çörekotu bal tarcın karışımı yazayım evladımmm bana o vesile oldu 4 5 arkadaşımızıa da tabı

ben namıdiyar hülüşşş 2 yıllık evliyim 23 yasındayım istanbulda oturuyorum canım ya sen kendinden bahsedermisin

elbette hülüşçüğüm :)) ben de hanife... tekirdağ da yaşıyorum... 25 yaşındayım...2.5 yıllık evliyim... memnun oldum gerçekten...

inşalla kuzum ya ee bu ayda olmazsa sana hemen bi çörekotu bal tarcın karışımı yazayım evladımmm bana o vesile oldu 4 5 arkadaşımızıa da tabı

inşallah ablammm...ilk o tarifi gördüm zaten sayfada...şu adetim bi gelsin...bekliyom sabırsızlıkla...yeterki düzenli gelsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…