inş. hakkımıma hayırlısı olsun ama korkuyorum napim bide bende sadece düzensiz adet sorunu var 4 ayda adte oluyorum yoksa hormonlarım iyi iltihap yok eşimdede slıkıntı yok düzenli adet olursam çocuğu ollurmuş yumurtalarım çalışması lazım allah sanada versin inş............ bütün kalbimle dilerim inşş. her namazda sanada herkesede etcem dua
eskisi kadar sık gelmiyo bende pek görmüyorumm
yokk kısss hamişmiyim adet mii olcamm bii panıkk sankiii bendee ondann sakın ol dedimmhayırdır canım kızı dövecen nerdeyse yeni ya heycanlanmış bende yeniyken heycanlanmıştım hemen anlatıveriyodum
bebemmmmm hoşş geldinnnnnnslm tadlu hatunlar nabersiniz
inş. hakkımıma hayırlısı olsun ama korkuyorum napim bide bende sadece düzensiz adet sorunu var 4 ayda adte oluyorum yoksa hormonlarım iyi iltihap yok eşimdede slıkıntı yok düzenli adet olursam çocuğu ollurmuş yumurtalarım çalışması lazım allah sanada versin inş............ bütün kalbimle dilerim inşş. her namazda sanada herkesede etcem dua
yokk kısss hamişmiyim adet mii olcamm bii panıkk sankiii bendee ondann sakın ol dedimm
bebemmmmm hoşş geldinnnnnn
kıss sen yanlışş biliyon ben her ay adet olum ama olmuyoo allahımm nasip etmesii gerekk
ah balım agzıondan bal damlıyı ama daha üç gün var adetıme veee ya yarın ya ertsı gun olcm galıba kasıklarıma sınsı sınsı agrılar gırıyo bel agrıyo anlıcan umudum yok :)ama belkıde allah söyletmıstır..sen hep karıstır bölee
yokk kısss hamişmiyim adet mii olcamm bii panıkk sankiii bendee ondann sakın ol dedimm
bebemmmmm hoşş geldinnnnnn
kıss sen yanlışş biliyon ben her ay adet olum ama olmuyoo allahımm nasip etmesii gerekk
canım benim ya İnşallah gebesindir de gelip topiğe takılırsın bana
hşb aşkısı napıyonyaa az okudum daaa sert yapma gülüm stres yok relaxxx
inş. cnm inş..... nerdeee...adetim eksık olmaz benden bu zamana kadar hiç geçmedii bi geçseee :)hayırlısıyla hepımzı gebe kalırız bu sene içindeee tez zamanda
bebemm ne yii sert yapmısımm ben gene bendenn sert olmaskii ben kıymm kimseye anca damara baglarımm yas tutarım ben mutsuzz yada efkar berrinn benn
hee bizde adet dakika gecsin panik yapmaya başlıyoz ah ahh
bence hiçç gerekk yokkk sahsenn bekle bi kaç günn ondan sonraa
kıs balım bunalımdan cıkmadın mı sen halaa çık artık yaa neyı dert edıp duruon söle ona göre konusup dertleselim ama lütfen hiçbişey ııcın uzme kendını
hayırlı günler kızlar nabersiniz :80::80::80:
hayırlı günler cnm hşg nasılsınhayırlı günler kızlar nabersiniz :80::80::80:
bende seni baglıcam heee söle derdını destek oluyum yanında da deılım kı anca uzaktan ne kadar destek verebılırsek o uffffffffffffffbazenn geliyolarrr işdee baglıyomm efkara ne edimm bebemm bende böle rahatlıyomm işdee
selammm canlar...hayırlı hafta sonları..
hayırlı günler kızlar nabersiniz :80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?