Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

gülüm alıntı ile cvb la yapmadın yap bakiym Bu sıkıntı değil canımsın Çözülmüycek dert değil Sen bizim hikayelerimizi bi dinle ne hatunlar var burda

hayırdır canım kızı dövecen nerdeyse yeni ya heycanlanmış bende yeniyken heycanlanmıştım hemen anlatıveriyodum
yokk kısss hamişmiyim adet mii olcamm bii panıkk sankiii bendee ondann sakın ol dedimm
slm tadlu hatunlar nabersiniz
bebemmmmm hoşş geldinnnnnn

kıss sen yanlışş biliyon ben her ay adet olum ama olmuyoo allahımm nasip etmesii gerekk

yokk kısss hamişmiyim adet mii olcamm bii panıkk sankiii bendee ondann sakın ol dedimm

kıss sen yanlışş biliyon ben her ay adet olum ama olmuyoo allahımm nasip etmesii gerekk

hşb aşkısı napıyon yaa az okudum daaa sert yapma gülüm stres yok relaxxx

canım benim ya İnşallah gebesindir de gelip topiğe takılırsın bana

hee bizde adet dakika gecsin panik yapmaya başlıyoz ah ahh

inş. cnm inş..... nerdeee...adetim eksık olmaz benden bu zamana kadar hiç geçmedii bi geçseee :)hayırlısıyla hepımzı gebe kalırız bu sene içindeee tez zamanda

Ay inşallaaah Ama gününde gelmesi de iyi yoksa benim gibi ömrün beklemekle heycanla nolucakla gecer

bebemm ne yii sert yapmısımm ben gene bendenn sert olmaskii ben kıymm kimseye anca damara baglarımm yas tutarım ben mutsuzz yada efkar berrinn benn

kıs balım bunalımdan cıkmadın mı sen halaa çık artık yaa neyı dert edıp duruon söle ona göre konusup dertleselim ama lütfen hiçbişey ııcın uzme kendını

kıs balım bunalımdan cıkmadın mı sen halaa çık artık yaa neyı dert edıp duruon söle ona göre konusup dertleselim ama lütfen hiçbişey ııcın uzme kendını

bazenn geliyolarrr işdee baglıyomm efkara ne edimm bebemm bende böle rahatlıyomm işdee

hayırlı günler kızlar nabersiniz :80::80::80:
hayırlı günler cnm hşg nasılsın

bazenn geliyolarrr işdee baglıyomm efkara ne edimm bebemm bende böle rahatlıyomm işdee
bende seni baglıcam heee söle derdını destek oluyum yanında da deılım kı anca uzaktan ne kadar destek verebılırsek o uffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…