Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canım amacım sizleri daha çok üzmek değildi
okudum ve gerçekten çok etkilendim sizlerle de paylaşmak istedim ama sizleri üzdüysem özür dilerim

Yok eminiz üzmek için söylememişsindir. Kürtajı caydırmak için düzenlenmiş bir yazı, bence güzelde olmuş. Ama insan çok etkileniyor.

canım amacım sizleri daha çok üzmek değildi
okudum ve gerçekten çok etkilendim sizlerle de paylaşmak istedim ama sizleri üzdüysem özür dilerim

cnm neydi o yaaaa....allahım...korkunç bir şey....bende geçen sene kürtaj oldum...ama bir farkla bu sefer kalbi parçalanan bendim..çünkü bebeğim yaşamıyordu karnımda....
gerçekten kürtaj yaptıran herkesi rabbim diğer dünyada hesabını soracak.....rabbim verir rabbim alır...
cani insanlar oldukça biz daha böyle şeylerle daha çook üzülürüz....

böyle hikayeler oldukçada kürtaj düşünenler vazgeçer belki....

Son düzenleme:

bende seninle aynı şeyi yaşadım canım bizimki farklı bi durum tabi ki ama o bile çok kötü
Allah'ım ıslah etsin ne diyelim

kızlarrrrr ben dün kırmızı kartı yedim maleseffff güzümün nuru geldii yaniii duyanlar duymayanlara sölesin şekerlerrrr hazirana kalanlardanımmmmm SEYDA CIM MSJ ATTIM AMA KUTU DOLUYMUŞ GİTMEDİ SENİN CANIM BENİM SAT 11 MAYIS BAT 20 HAZİRANN BEN YİNE MSJ ATARIM CANIMMM ALLAHA EMANET OLUNNNN

Son düzenleme:
lamiammmmmm hşg cnm benim kırmızı kartı yemişsin hayırlısı olsun bebem...bı dahakı aya inş...nasıl bı tedavı yöntemı cnm söledımı doktoruın yada araddın mı? balım bebem anneler günün kutlu olsun demişin yaa duygulandım vallaa....senınde anneler gunun kutlu olsun ve diger tüm anne adaylarının hamişlerin ...

saoll canım hakketen gözümüz aydınnn canım bende pko warya işte pazartesi tahlil wercem duruma göre ialç başlıcak muhtemelen klomen werir bakalım artıkk başka bişiy çıkmazsa şayettttt innşşş hepimiz bidaki anneler gününü bbeklerimizle eşlerimizle ailelerimizle geçiririzzz biliyomusun geçen sene mayısda hamile oldumu öğrenmiştimmm bana çok güzel bi anneler günü hediyesiydiii yine bu ayda bi okadar üzgünüm giden ewladım için we bi türlü gelmeyen ewladım içinnnn offfffffff offfffffffff

bitanem senı bu kadar üzgün göruyorum..umutluydun bılıyorum ..rabbim hayırlısıyla bebiş versin..az önce seınn girdıgın topıge baktım kızın durumunu esının hiç sperm bulunmamasının ..rabbım hayırlısıyla herkese versın yaaa

eet canım bende o gördüm daha fena üzüldüm rabbim çok büyük o ol dedikten sonra olmucak hiç bişiy yok lakin bu bekleme süreci işte mahvediyo insanı günümüze şükür allhım ona we bizim gibi bekleyen tüm kardeşlerimize yardım elini uzatsın inşşş sınavımız çok zor rabbim kolaylaştırsın sabır ihsan etsin inşşşşş

bugn berrinimde bunalımdaydı...bakıom siz bölesınız ben ıı olmaya calısıom..destek olabılmek için...benımde belım kasıklarım agrıo ..adet olana kadar vardır bi ümit diyom..adet olunca da bütün ümitlerim su olup akıooooo..

doğru diyosun cnm...sevgi bisey yazmıstı..kimine veriyo istemıyo yada aldırıo..kımı de deli gibi ister vermıyo...hepsi sınav hayırlısıyla geçıcez bu sınavı ınanıom benn...

ahhh canım sorma ta bu ay topikte bişiy war herkes çok üzgünnnn ben kızıyodum sizeee üzülüyosunuz diee ama yorulduğumu hissediyom artık 4 senedirr rabbimin gücüne gitmesinn haşa ondan gelene şükür demekten başka yapcak bişiyimz yok tabiii ne bilim yaaaaa boşwer ağlasakta olmuyooo düşünmeyelim artık destek olalım birbirimizee düşeni kaldırmak aslı amaç nede olsaa canım kırmızılar gelene kadar ümit war demektir inş ağrıların hayırlara çıkar canımmm hakkımızda hayırlısı

sende bizden olmuşsun lamişim :26: hayırlısı canım inş. önümüzdeki ay bitanem

sende bizden olmuşsun lamişim :26: hayırlısı canım inş. önümüzdeki ay bitanem

eet canım kırmızıdaşızzzz olsan bi türlü olmasan bi türlü ama artık böle geç gele gele mahvetti beni her ay bi umutttt sıkıldım yaa artık bidahaki aya mı gelirr hangi aya denk gelirrr düşünemiyom eylüle kadar zamn wercem kendimeee bakalım ondan sonra ciddi ciddi bişiylere başlasınlar artık kadrde ne warsa oo inşşş sizinkiler tez wakitte gelirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…