canım amacım sizleri daha çok üzmek değildi
okudum ve gerçekten çok etkilendim sizlerle de paylaşmak istedim ama sizleri üzdüysem özür dilerim
canım amacım sizleri daha çok üzmek değildi
okudum ve gerçekten çok etkilendim sizlerle de paylaşmak istedim ama sizleri üzdüysem özür dilerim
kıslaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr ne olduu bakımm
cnm neydi o yaaaa....allahım...korkunç bir şey....bende geçen sene kürtaj oldum...ama bir farkla bu sefer kalbi parçalanan bendim..çünkü bebeğim yaşamıyordu karnımda ....
gerçekten kürtaj yaptıran herkesi rabbim diğer dünyada hesabını soracak.....rabbim verir rabbim alır...
cani insanlar oldukça biz daha böyle şeylerle daha çook üzülürüz....
böyle hikayeler oldukçada kürtaj düşünenler vazgeçer belki....
ne olmus cnmmmmmmmmmmmm
herkese hayırlı günleer canlar ..ben kaçar hoşçakalın..ALLAHA emanetsınz ...
lamiammmmmm hşg cnm benim kırmızı kartı yemişsin hayırlısı olsun bebem...bı dahakı aya inş...nasıl bı tedavı yöntemı cnm söledımı doktoruın yada araddın mı? balım bebem anneler günün kutlu olsun demişin yaa duygulandım vallaa....senınde anneler gunun kutlu olsun ve diger tüm anne adaylarının hamişlerin ...
bitanem senı bu kadar üzgün göruyorum..umutluydun bılıyorum ..rabbim hayırlısıyla bebiş versin..az önce seınn girdıgın topıge baktım kızın durumunu esının hiç sperm bulunmamasının ..rabbım hayırlısıyla herkese versın yaaasaoll canım hakketen gözümüz aydınnncanım bende pko warya işte pazartesi tahlil wercem duruma göre ialç başlıcak muhtemelen klomen werir bakalım artıkk başka bişiy çıkmazsa şayettttt innşşş hepimiz bidaki anneler gününü bbeklerimizle eşlerimizle ailelerimizle geçiririzzz biliyomusun geçen sene mayısda hamile oldumu öğrenmiştimmm bana çok güzel bi anneler günü hediyesiydiii yine bu ayda bi okadar üzgünüm giden ewladım için we bi türlü gelmeyen ewladım içinnnn offfffffff offfffffffff
bitanem senı bu kadar üzgün göruyorum..umutluydun bılıyorum ..rabbim hayırlısıyla bebiş versin..az önce seınn girdıgın topıge baktım kızın durumunu esının hiç sperm bulunmamasının ..rabbım hayırlısıyla herkese versın yaaa
eet canım bende o gördüm daha fena üzüldüm rabbim çok büyük o ol dedikten sonra olmucak hiç bişiy yok lakin bu bekleme süreci işte mahvediyo insanı günümüze şükür allhım ona we bizim gibi bekleyen tüm kardeşlerimize yardım elini uzatsın inşşş sınavımız çok zor rabbim kolaylaştırsın sabır ihsan etsin inşşşşş
bugn berrinimde bunalımdaydı...bakıom siz bölesınız ben ıı olmaya calısıom..destek olabılmek için...benımde belım kasıklarım agrıo ..adet olana kadar vardır bi ümit diyom..adet olunca da bütün ümitlerim su olup akıooooo..
eet canım bende o gördüm daha fena üzüldüm rabbim çok büyük o ol dedikten sonra olmucak hiç bişiy yok lakin bu bekleme süreci işte mahvediyo insanı günümüze şükür allhım ona we bizim gibi bekleyen tüm kardeşlerimize yardım elini uzatsın inşşş sınavımız çok zor rabbim kolaylaştırsın sabır ihsan etsin inşşşşş
sende bizden olmuşsun lamişim :26: hayırlısı canım inş. önümüzdeki ay bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?