ayyy..canım benım ıcıme doğdu sankı bugun topige gelecegın.. senı ne kadar ozlemısım bır bılsen epey oldu sohbet edemedık senle denk gelıpteıcımı rahatlattı senın yazdıkların allah razı olsun senden bakalım pazartesı gıdıcem allahın ıznıyle guzel haberlerle donerım ınsaallah tuhafım bu gunlerde hassaslasmaya basladım yıne her halta aglıyorum yaww bırden yaslar bosalıyo gozumden dun fatmagulle kerım aglarken bıle yas geldı evdekılere gostermemek ıcın mutfaga attım kendımı
ahh..kuzum gecmıs olsun hamılelıktede zordur sımdı grıpallah acıl sıfalar versın allah yardımcın olsun dıkkat et kendıne
aaa ben geldm kimsecikler yok...
kimisi k.v kimisi dügüne..kimiside komsusu gelmiş..
e piki
ahhh ahhhh ne cok sevindim bir bilsennnn..kızlar rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
cok sevindim cok cok cok sevindim inanin süper bi haber hemde anneler gününde
Allahim tüm anne olmak isteyen kullarina Anneligi tattir Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip et
Allahim sen nekadar yücesin meri canim görüyormusun bunca sene sonra en güzel günde en güzel hediye
Rabbim Hayirli evlatlar nasip etsin herkeze
Ayyyy cccoooooooooooooooookkkkkk sevindiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
Ayyy, inan geçmişi okuyorum ya... Böyle batları yaklaşan arkadaşlarımınkini okurken,,
kendimi nasıl sıkarak okuyorum, her an kırmızı haberi verecekler diye..
Sanki ben kendimi sıkınca ne olyorsa..
Ayy hadi ferahladım.. Kırmızı yok dimi?
"Allah'ım.. Allah'ım.. Ne olur Ya Rabb'im.. Sen biliyorsun dileklerimizi..
Hayırlısıyla Muhammed ümmmetine 1 yavrucak daha nasip et..
Hatta.. 3... 5...
Kudretinden sual olunmayan Allah'ım..
Sübhan'lığına akıl sır ermeyen Allah'ım..
Habibin aşkına...
İndindeki bütün kıymetli şeyler hatrına..
Bu kardeşlerime de bebişler nasip et.."
(TÜM ZERRELERİMLE AMİİİN.. AMİİİN... AMİİİN...)
Ahhhh nartanem benim teşekkür ederim..topicte ilk kutlayanımsın...
evet bu benm için özel ilk anneler günümmmm..
annem benden 1000km ötede ama yine de ilkkez yalnız hissetmiyorum kendimi..
hem çok mutluyum..içim içime sıgmıyor..
hem de öle korkuyorum ki...gözüm hep yaslı..
bana dualarını esirgeme arkadaşım..şuan tek ihtiyacım olan şey..
bende sizler için hep dua ediyorum..iiki varsınız
kızlar rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
ikinizi de tebrk ederim cnm çok mutlu oldum valla rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı da nasip etisinARKADAŞLARIM BENDE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
İNANIYORUM HEPİMİZ TADACAGIZ ANNELİGİ..
ben kan testi yaptırdım degerim 80,20 ÇIKTI...
salı günü yine bakılacak degerime..aslında günüm 5 gün gecmesine ragmen düşük bir deger sanırım..
öle korkuyorum ki kimyasal olmasından
ne olur bana dualarınızı esirgemeyin..salı günü hersey daha da netleşecek...
Meryemim canımmİnşallah salı günü bu mutlu haberi verirsin bize..RABBİM ne diliyorsan onu versin sana canım:26:
Saol Zeynep im...Allah ım sana da en kısa zamanda yaşatsın insallah...
Ahhh Rabb im hepimize gönlümüzdekini nasip etsin..
nasıl titriyorum hem de gözlerimden döküyorum anlatamam..
desene karsılıklı ağlaşıyoruz...gözyaslarimi tutamiyorum inanki saldim artik aksin
cok duygulandim sevincten olsa gerek
biraz olsun annenin hasretini giderecek minigin var artik pitir pitir yürüyüsünüde göreceksin Insaallah
Insaallah dualarimda ismini dilimden düsürmeyecegim . her namazimda aklimdasin canim arkadsim
Allaha teslim et kendini O na güven ve cok cok sükret ki zaten bunu yaaptigina inaniyorum
Rabbim ne mucizeler yaratiyor . Insaallah sende herseyi atlatip bebegini sag saglim kucagina alacaksin.
Korkularini yok et seviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Iyi düsün iyi olsun Insaallah
arkadaşım..seni inan şimdi daha iyi anlıyorum..Kızlar yarın pazartesii...... doktor gunumuz sabah 09:50 de randevumuz var
Ya mevla nasip edecek kesenin içerisinde bebişimizi görüp kalp atışlarını duyacağız...
Ya da mevla imtihanımıza devam edecek boş gebeliğimizi sondandırmak için randevu alacağız
Rabbim bebek bekleynen arzu eden herkese sağlıklı, sıhhatli, hayırlı , evlatlar nasip etsin inş.. bizede tüm bebek aşkıyla yananlarada...
Dualarınızı bekliyorum.... Selam ve dua ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?