Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Amin dilber im Aminnnnnnn ne de güzel dualar etmişsin Allah ım sana da bu dileklerin bin katını nasip etsin insallah..evet bende hep sen gibi derdim...liste azalıyor sıra bize gelior die

bu arada 1-2 ögün benmde kaçırdıgım oldu kürü..sen kafanı takma buna..
bak suay yememiş bile bu ay...iyi düşün kuzum ve bol çalıs...
benı duymuyormusun cnmcım naptın doktor işini:2::2::2::

gecmişteydm kaderim duydum seni duydum..anca geldim

anlatın cnm ay naptın şimdi tam bellı oldumu tatlım

yok tatlım bu ay yapmayı düşünmüyorum sadece yumurtlama tarihimi takip etcem

meri canimmmmm hayirli sila kucagina al irsin insallah canim cok cok sevindim RABBIME hamdolsun sende hamile kadin insallah darisi basimizaaaa

kızlarrr be geldimmm ay yine ağlıyorum...
güzel dualarınız için öle mutlu oluyorum ki...
Allah ım sizlere de yaşatsın bu duyguyu tez vakitte insallahhh
derdi olanlara da dermanını tez vakitte versin Rabb im...

şimdi gelelim bana...
ögleden sonra duramadı eşim..
yarını bekleyemedik gittik verdik yeniden kan...

degerim 80 den 210 a yükselmiş

bir mutlulukla içeri girdim dr.um yoktu baska 1 doktora göstereym 2 testi de dedm.
dr. bana yükselişin ii oldugunu..ama 1 hafta sonra kese görünecegini herseyin ozaman belli olacagını söledi..

şimdiden bir sey diyemeyiz..ALLAH bilir dedi...
kocişimle boynumuz bükük cıktık dısarı..
sanırım bu dr.fazla gerçekçiydi,dogruydu söledikleri ama yine boğazımda 1 düğüm olustu..
yutulmuyor,geçmiyor,acıtıyor..

Bir tek Rabb ime güveniyorum,sığınıyorum...

Son düzenleme:

canımmm iyi düşün iyi olsun sabret İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR herşey yolunda gider sıkma canını ve çok stres yapma..

canim korkma ALLAHIN iznile bise olmaz sakin kendini üzme olumlu düsün bitanem

korkma cnm rabbım sana bunu yasatmış ve dualarını duymuş cnm oyuzden sıkma canını sen olumlu dusun hep hıc kotu dusunme dualarına devam et cnm

meri canimmmmm hayirli sila kucagina al irsin insallah canim cok cok sevindim RABBIME hamdolsun sende hamile kadin insallah darisi basimizaaaa
teşekkür ederim hanifecim..
Allah razı olsun bu güzel dileklerin için...
artık darısı sizlere olsun..sıra size geliyor..tüm dualarımda varsınız
canımmm iyi düşün iyi olsun sabret İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR herşey yolunda gider sıkma canını ve çok stres yapma..

evet iyi düşünmelyim...mutlu olmalıyım...bu 1 hafta kafayı yemessem daha da yemem herhalde..
saol gülüm benim..

korkma cnm rabbım sana bunu yasatmış ve dualarını duymuş cnm oyuzden sıkma canını sen olumlu dusun hep hıc kotu dusunme dualarına devam et cnm

Saolasın kadercim..aslında iyiydim de Zü&er arkadası da okuduktan snra tam kötü oldum...
Onun yerinde olmak inan daha kötü..
hamileyim die seviniosun..hayaller kuruosun..
6hafta onla yasıyorsun ama sonunda...

ben varya 1 haftaya kadar ölmezsem daha da ölmem demeye basladım..
ben hep dualardayım..sen de benm adımı gecir olur mu?

şekerlerimm iyi akşamalr ben cıkıyorum görüşmek üzeree ALLAH a emanet olun...

senın ıcın her namazımda dua edecem tatalım hata dur senın nıyetıne YASIN OKIIM BUGUN INŞAALAH RBBIM DUAMI DUAR CNM

Allah razı olsun senden...öle mutlu oldum ki şimdi...
ne diyecegimi bilemedim iiki varsınız..
hiç görüşmesekte..en yakınlarımsınız..
Rabb im yavrunu sana bağışlasın ve bir de kardeş göndersin ona annesinden insallah

Allah ım kabul etsin dualarını AMİNNNN

benım bıraz gecsın daha 1 sene olmadı ya gecsın bıraz esımı gturecem zaten cunku ben gttım smear test yapıldım temız cıktı acaba dıyorum yumurtalıklara baktırma nasıl oluyo
tatlim sen kadin dr git o sana gerekli testleri yapacak

tesekkur ederim tatlim INSALLAH ben de faydasini gorurum tatli hamisim benim

ewt cnm cok kotu bı duygu ama soyle dusun cnm hersey allahtan verevde o alanda herseyde hayır vardır cnm oyle dusun kotuye yorma sabret cnm rabbım sabrının selametınıde verıyo

amın cnm olurmu hepımız mumınız hepımızın sevıncı uzuntusu bır ıyıkı bende sızı tanıdım dularınız var bu bıle yeter cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…