merha arkadaşlar be yeniyim
canlarim ikinizi de tebrik ederim coook sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH saglicakla kucaginiza alacaginiz gunleri de goresinizRABBIM size saglikli ve kolay hamilelik nasip etsin kizlar ne soyleyecegimi bilmiyorum her seyin en guzelini en iyisini size diliyorum listemizin de yavas yavas azalmasina ayri seviniyorum siranin yavas yavas bize geldigine inaniyorum INSALLAH RABBIM hayirlisi neyse onu bize nasip etsin.....
bu arada kizlar her kese selamlar bi sey soracam size ben dun annemlerde kaldim corekotu kurunu ne dun aksam ne de bugun sabah yedim acaba kurun etkisini azaltmis midir
benı duymuyormusun cnmcım naptın doktor işini:2::2::2::
arkadalar cevap yazmak için sürekli konuya cevap ver diye tıklatmam mı gerekiyor
amin dilber im aminnnnnnn ne de güzel dualar etmişsin allah ım sana da bu dileklerin bin katını nasip etsin insallah..evet bende hep sen gibi derdim...liste azalıyor sıra bize gelior die
Bu arada 1-2 ögün benmde kaçırdıgım oldu kürü..sen kafanı takma buna..
Bak suay yememiş bile bu ay...iyi düşün kuzum ve bol çalıs...
Gecmişteydm kaderim duydum seni duydum..anca geldim
kızlarrr be geldimmm ay yine ağlıyorum...
güzel dualarınız için öle mutlu oluyorum ki...
Allah ım sizlere de yaşatsın bu duyguyu tez vakitte insallahhh
derdi olanlara da dermanını tez vakitte versin Rabb im...
şimdi gelelim bana...
ögleden sonra duramadı eşim..
yarını bekleyemedik gittik verdik yeniden kan...
degerim 80 den 210 a yükselmiş
bir mutlulukla içeri girdim dr.um yoktu baska 1 doktora göstereym 2 testi de dedm.
dr. bana yükselişin ii oldugunu..ama 1 hafta sonra kese görünecegini herseyin ozaman belli olacagını söledi..
şimdiden bir sey diyemeyiz..ALLAH bilir dedi...
kocişimle boynumuz bükük cıktık dısarı..
sanırım bu dr.fazla gerçekçiydi,dogruydu söledikleri ama yine boğazımda 1 düğüm olustu..
yutulmuyor,geçmiyor,acıtıyor..
Bir tek Rabb ime güveniyorum,sığınıyorum ama korkuyorum da
güzel dualarınız için öle mutlu oluyorum ki...
derdi olanlara da dermanını tez vakitte versin Rabb im...
şimdi gelelim bana...
yarını bekleyemedik gittik verdik yeniden kan...
degerim 80 den 210 a yükselmiş
bir mutlulukla içeri girdim dr.um yoktu baska 1 doktora göstereym 2 testi de dedm.
dr. bana yükselişin ii oldugunu..ama 1 hafta sonra kese görünecegini herseyin ozaman belli olacagını söledi..
şimdiden bir sey diyemeyiz..ALLAH bilir dedi...
kocişimle boynumuz bükük cıktık dısarı..
sanırım bu dr.fazla gerçekçiydi,dogruydu söledikleri ama yine boğazımda 1 düğüm olustu..
yutulmuyor,geçmiyor,acıtıyor..
Bir tek Rabb ime güveniyorum,sığınıyorum ama korkuyorum da
Güzel dualarınız için öle mutlu oluyorum ki...
derdi olanlara da dermanını tez vakitte versin rabb im...
şimdi gelelim bana...
Yarını bekleyemedik gittik verdik yeniden kan...
Degerim 80 den 210 a yükselmiş
Bir mutlulukla içeri girdim dr.um yoktu baska 1 doktora göstereym 2 testi de dedm.
Dr. Bana yükselişin ii oldugunu..ama 1 hafta sonra kese görünecegini herseyin ozaman belli olacagını söledi..
şimdiden bir sey diyemeyiz..allah bilir dedi...
Kocişimle boynumuz bükük cıktık dısarı..
Sanırım bu dr.fazla gerçekçiydi,dogruydu söledikleri ama yine boğazımda 1 düğüm olustu..
Yutulmuyor,geçmiyor,acıtıyor..
Bir tek rabb ime güveniyorum,sığınıyorum...
teşekkür ederim hanifecim..meri canimmmmm hayirli sila kucagina al irsin insallah canim cok cok sevindim RABBIME hamdolsun sende hamile kadin insallah darisi basimizaaaa
canımmm iyi düşün iyi olsun sabret İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR herşey yolunda gider sıkma canını ve çok stres yapma..
korkma cnm rabbım sana bunu yasatmış ve dualarını duymuş cnm oyuzden sıkma canını sen olumlu dusun hep hıc kotu dusunme dualarına devam et cnm
gule gule tatlım allaha emnet olşekerlerimm iyi akşamalr ben cıkıyorum görüşmek üzeree allah a emanet olun...
senın ıcın her namazımda dua edecem tatalım hata dur senın nıyetıne YASIN OKIIM BUGUN INŞAALAH RBBIM DUAMI DUAR CNM
tatlim sen kadin dr git o sana gerekli testleri yapacakbenım bıraz gecsın daha 1 sene olmadı ya gecsın bıraz esımı gturecem zaten cunku ben gttım smear test yapıldım temız cıktı acaba dıyorum yumurtalıklara baktırma nasıl oluyo
Amin dilber im Aminnnnnnn ne de güzel dualar etmişsin Allah ım sana da bu dileklerin bin katını nasip etsin insallah..evet bende hep sen gibi derdim...liste azalıyor sıra bize gelior die
bu arada 1-2 ögün benmde kaçırdıgım oldu kürü..sen kafanı takma buna..
bak suay yememiş bile bu ay...iyi düşün kuzum ve bol çalıs...
saolasın kadercim..aslında iyiydim de zü&er arkadası da okuduktan snra tam kötü oldum...
Onun yerinde olmak inan daha kötü..
Hamileyim die seviniosun..hayaller kuruosun..
6hafta onla yasıyorsun ama sonunda...
Ben varya 1 haftaya kadar ölmezsem daha da ölmem demeye basladım..
Ben hep dualardayım..sen de benm adımı gecir olur mu?
allah razı olsun senden...öle mutlu oldum ki şimdi...
Ne diyecegimi bilemedim iiki varsınız..
Hiç görüşmesekte..en yakınlarımsınız..
Rabb im yavrunu sana bağışlasın ve bir de kardeş göndersin ona annesinden insallah
Allah ım kabul etsin dualarını aminnnn
tatlim sen kadin dr git o sana gerekli testleri yapacak
Tesekkur ederim tatlim ınsallah ben de faydasini gorurum tatli hamisim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?