hoşbuldum tatlım çok şükür sen nasılsın..
ıyım cnm hamış haberlerını aldıkca daha cok sevınıyom sankı kendımış gbı ama bocegıme uzuldum
Canım senin bebeğin var mıydı..
anladım tatlımm hatırlıyorum öyle bişide yanlışmı hatırlıyorum dedim.. Allah analı babalı büyütsün..kızım var cnm 12 yasında
anladım tatlımm hatırlıyorum öyle bişide yanlışmı hatırlıyorum dedim.. Allah analı babalı büyütsün..
Sedefcim saolasın arkadaşım.Sizler için her gece dua ediyorum..Suay bitanem tebrik ederim canım benim meri senide tebrik ediyorum kuzum.inanin cok sewindim ağlıyorum simdi.allahim banada nasip etsin o duyguyu yasamayı.farkli bisey yaptinizmi paylaşın canlarım
evet Sultan ım...canım benım çok sevindimanlatamam bak ikimizde hamiş kaldık aynı anda inş. doğum yaparız mericim bebeklerimiz allaha emanet için ferah tut ben sabah kan testi vermeye sağlık ocağına gittim gelmediler 8:30 kadar bende işe gelmek zorunda kaldım bugün izin alıp yarın sabah geç geleceğim biraz ama test yaptık pazar eşimle hemen 2 çizgi çıktı benım sadece ağrılarım var bıraz birde akıntım rabbime şükürler olsun
amın cnm ılk esımden ıkıncı esımden daha yok işte
hayırlısı tatlımmm oda olur İNŞALLAH duyguyu tatmışsın oda güzel buay olmadı benimde hala buruk için yarın evlilik yıldönümümüz olsaydı iki mutluluk bir olcaktı..... hayırlısı herşey ALLAHtan ama yinede üzülüyo insan.. peki sen korunmuşmuydun evlendikten sonra..
canlarim ikinizi de tebrik ederim coook sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH saglicakla kucaginiza alacaginiz gunleri de goresinizRABBIM size saglikli ve kolay hamilelik nasip etsin kizlar ne soyleyecegimi bilmiyorum her seyin en guzelini en iyisini size diliyorum listemizin de yavas yavas azalmasina ayri seviniyorum siranin yavas yavas bize geldigini biliyorum INSALLAH RABBIM hayirlisi neyse onu bize nasip etsin.....
bu arada kizlar her kese selamlar bi sey soracam size ben dun annemlerde kalin corekotu kurunu ne dun aksam ne de bugun sabah yedim acaba kurun etkisini azaltmis midir
canım inan ben sadece kırmızılar gelmediginden anladım.Arkadaşlar hepimiz anne olmak için burada birbirimizin fikirlerine başvuruyoruz. Benim öğrenmek istediğim hamile kaldığımızı anlamak için rakamlar dışında en belirgin özellikler ne ? akıntımızın, göğüsümüzün kasık ağrılarımızın, vücutlarımızındaki tepkilerinin en belirgin halleri nelerdir?
anteplim git testini yaptır günün geçti artık anlasılır..kist daha önce vardı ama ilaç kullandım bitti yeni evliydim daha onda bu gittiğim dede doktor iltihap yok hormonlarda normal dedi yumurtalıklar çalışmıyo adet olmadığın için dedi
ahhhhhh canım benm hatırlıyorum tabiki...Arkadaslar öncelikle ikinizinde mutlu haberlerinizi gözlerim dolarak okudum. Allah'ım insallah siz, böceğim ve diğer hamile olan arkadaslara da hayırlısı ile sağlıklı rahat hamilelikler yasatsın ve bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah. sizleri çok sık yazamasamda takip etmeye calısıyorum.
Meri'cim özellikle senin hamileliğinin bana nasıl moral olduğunu anlatamam, bende senin gibi pcos'luyum daha önce 1-2 kere yazışmıştık bilmem hatırlarmısın ama inan şuanda kendi hamilelik haberimi almıs kadar mutluyum. hatta mutluluktan gözlerimden yaşlar akıyor. bana öyle büyük bir cesaret verdinki dilerim Rabb'im sana bin katını yaşatsın. insallah salı günüde gönlünü ferahlatıcak güzel haberlerini alır mutluluğuna mutluluk katarsın. Güzel Allah'ın içinde can taşıyan tüm kullarını nazarlardan korusun ve bebek özlemiyle yanan bizleri de en kısa zamanda görsün. şuanda yazmak istediğin daha o kadar sey varki ama gercekten yazamıcam gözlerim o kadar doluyorki devamını getiremicem.
tatlım herseyın hayırlısı cnm ben hıc korunmadım ne ılkınde nede şimdı korunmaktan korkarım ben zaten ıstıyorum cunku yasım 30 oyuzden
canlarim ikinizi de tebrik ederim coook sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH saglicakla kucaginiza alacaginiz gunleri de goresinizRABBIM size saglikli ve kolay hamilelik nasip etsin kizlar ne soyleyecegimi bilmiyorum her seyin en guzelini en iyisini size diliyorum listemizin de yavas yavas azalmasina ayri seviniyorum siranin yavas yavas bize geldigine inaniyorum INSALLAH RABBIM hayirlisi neyse onu bize nasip etsin.....
bu arada kizlar her kese selamlar bi sey soracam size ben dun annemlerde kaldim corekotu kurunu ne dun aksam ne de bugun sabah yedim acaba kurun etkisini azaltmis midir
tatlım hoşgeldin beniim bildiğim kadarıyla hergün düzenli olarak yemen lazım..ama SEN DEVAM ET HAYIRLISI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?