slm arkadaşlar nasılsnz bakim varmı bi haber bi gelişme?
slm arkadaşlar nasılsnz bakim varmı bi haber bi gelişme?
h
hosgeldın cnm bende duzellı bılıyom ama yne sen bılırsın cnm
hos buldum sekerim, biliyorum ama kendimle goturmedigimden yiyemedim :26::26::26:
aynı yaştayız tatlımmm bende 6-7 ay ilaç kullandım.. 6 ay bitcek korunmuyoruz erken aslındada ister istemez acele ediyorum işte..:44:
teşekkür ederim Elif im...Allah sonunuda göstersin insallah..ayyyyyyyyyy aman aman amannnnnduyduklarımaaaa ayy gördüklerime inanamıyorummm hayırr hayırr inanıyorummm mericimmmmmmmmmm bebeğimmmmmmmm hamişmisin sen kuzum inşallah rabbim sana mutlu bir haber yaşatır ayy salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum ben
offfffffffffffff ne desem bilemedim...slm arkadaşlar ben geldim...ama malesef yıne hüsran oldu sonuç...bhcg 0.100 cıktı moralim cok bozuldu.. eve nasıl geldım hatırlamıyorum bıle..üzgünüm...son 3-4 aydır aynı seyı yasıyorum..10 ay oldu ama yorgun hıssedıyorum kendımı..1-2ay ara vermeyı dusunuyorum bunu aksam konusucam esımle...ama evdekılere uzulmesınler dıye soylemıcem...umutlarını kaybetmesınler dıye...belkı haksızlık olur onlara ama dınlenmeye ıhtıyacım var gerçekten..
Kızlaryarın sabah kürtaj oluyorum.. ( kesenin içerisinde bebek oluşmuş... ama kalp atışları yok... malesef (( doktor almamız gerekiyor dedi.. ultrasonlada baktılar kalp atışlarını göremedik dedi.... (
Artık tüp bebek yaptırıncaya kadar korunacağız korunmayı düşünüyoruz.. böyle bir şey yaşammak için için yılbaşından beri bu 3. gebelik... hakkımızda hayırlsı inşallah....
Ya Rabbim... Senden gelecek her şey kabulumdur.. Bizi imtihanını kazanan Kullarından eyle. AMİN......(((
bende 1 ay klomen kullandım şimdi hamileyim inş, olumsuz düşünme faydasını görürsün inş:)
hamdolsun midemle cebelleşiyorum bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum işteee.A.S canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın.?
hosgeldın cnm merı,sunay hamiş ama bocugum malasef ay bnde dedıkoducu gbı oldum
tabı cnm devam et olca varsa olur ben mesala 2ay sogan kuru uyguladım tutmadı ama baskaları oay yapmış bebiş var hersey nasıp kısmethos buldum tatlim ben devam edicem yinede rabbım ol dedikten sonra ınsallah olur:18::18::18:
hamdolsun midemle cebelleşiyorum bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum işteee
Estg ben sordum sen söledin dedikoduculuk denmez buna
Ayrıca metyem ve sunay cok cok sevindim sizlere kendinize cok dikkat edin canlarım rabbim hep birlikte kucagımıza almayıda nasip etsin inşaallah:26:
kkeske korunmasaydın cnm ama olsun enazından az korunmuşsun ewt tatlım bıraz gecsın vakıt
evet tatlim INSALLAH hayirlisi olsun sen yine devam et kureHAYIRLISI olsun tatlım olur İNŞALLAH tutarsa tutar bende düzenli kullandım ama sonuc kırmızı kart olacağı varsa öylede böylede olur HAYIRLISI..
tabı cnm devam et olca varsa olur ben mesala 2ay sogan kuru uyguladım tutmadı ama baskaları oay yapmış bebiş var hersey nasıp kısmet
hamdolsun midemle cebelleşiyorum bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyorum işteee
evet tatlim ınsallah hayirlisi olsun sen yine devam et kure
evet canim rabbım hayirlisini nasip etsin bize,
kizlar ama siz sorunu kendinizde aramayin esleriniz de bi doktora gorunsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?