Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayyy keşke benmde uykum gelse...
uykusuz bir insan oldum

ama cok denicem bu gece..öle hemen pes etmıcem

ben erken kalktığım sabahlar,gece erkenden düşüyorum
sende yat uyu bebişimizi yorma

ben kaçtım..daha dayanamıycim
iyi uykular size ...
Allaha emanet olun..

Anam nerde bu millet... nerde bu topicçiler... uff yaw... neyse ben bisi diip kacim bari...
Yaa bu ne güzel haberler böyle... yahu hiç tanımadığım kişiler için bu denli sevinecegimi hiç tahmin etmezdim... kızlar ne kadar şanslısınız... rabbim tatlı tatlı bebisleriniz hayirlisi ile sorunsuz problemsiz kucaklariniza almayı nasip eylesin iiiinnsaallaaaahhhhhhh...
Moralim yerine geldi... kendi haberim olmasa da sizlerin ki bana ilaç gibi geldi... rabbim sizleri tüm aksilierden muhafaza eylesin inşallah...

ayy ben neler yadim ama yokk kesmiyooo

cnm kesin konuşurum çünkü bizde çok az ilşki olu bu ay..yumurtlama döenmde bilşe 2 kere yapmışız...hep hastalıkla geçti cnmm

şeydacım balım rabbım sana en güzel ve en hayırlısını versin inş. bizde randevu aldık özelden cumartesi 11:15 sabah ultrason gircem keseyi görürüm inş.

ayyyyy yaşasın maşallah 41 kere
meryemcim kuzum benım ben sağlık ocağına pazartesi sabahı gittim kapalıydı 8:30 9:00 açılıyormuş iş yerine söyleyemedim o yüzden geldim annemde dediki kızım en iyisi hem ultrasona hem kan hallederiz çünkü bende demir ve b12 eksikliği var bide kansızlık o yüzden sağlık ocağına gitmektense tam tetkik yapar özele giderim sonra kan kötü çıkınca dr. insanın moralini bozuyor

canım benım bitanem güzel dileklerin hep senınle olsun ne güzel yazmışsın çok duygulandım rabbım tez zamanda senın kucağınıda nurlandırsın inş. çörekotunu ben mart ayında yapmıştım hiç birsey olmaz sen devam et 1 gün fazla ye birsey olmaz gülüm tatlım ama ben bu ay hiç birsey yapmadım eğer çörekotu bu ay etkisi gösterdiyse bılemem tabi ama ben dr. kontrolunde kaldım birde duphaston kullandım düşüğe enğel olması için

evet aynem meryemciğimin dediği gibi

kuzum bak benı iyi dinle bak ben bu yüzden gitmiyorum dr. sende sürekli gitme kafanı rahat tutu allaha emanet bebeklerimiz
sen böyle kafana takarsan bebğinde etkilenir sakınma sakınan göze çöp batar rahat ol lütfen sadece senden isteğim maydanoz kesinlikle yeme sabah akşam süt iç hazır meyva suyu içme ceviz bademye sabah akşam ayrıca cam perdeyle asla uğraşma ve kollarını yukarı kaldırma yükseklere yanı 3 ay dikkat et bu 3 ay çok önemli uutma gülüm ben inannıyorum bebeişlerimizi beberaber takip etcez oldumu meleğim tekrar söylüyorum maydanoz reyhan felan asla yemem hela bitki çayı kesinlikle içme süt yoğut bunları ye haaaa unutmadan 3 ay yolculuk yok bak ben urfaya gıdecektım hemde uçakla iptal oldu

bugün sabah kan testi verdim 3 buçukta alcam sonuçları inş... hamileyimdir cyclo pro kullanmama gerek kalmaz 1 kutuda düşük bir ihtimalmiş 2 3 kutu kullanmam lazımmış ama bir ümit işte ne yapım rabbim sen yardım et dileğimi ver herkesede inş....

inşallah güzel cevaplar alırsın...

gazii anteplii senin adın neeeeeeydii
bide senin bu hapla alıp veremedigin neee bacımm kaç kere sölim sana ben ne bu sitres ne bu teleş olmassa ölcen mii ne ben anlamadımm sakın ol birasss ya ben nededimm sana
ben de 2 ay kullandım o ilacııı du daha yeni başlamıssınn aaaaaaaaaaaaaaa sakınn olll birass yaa
insallah hamilesindirrrr testin güsel çıkır

ben sanırım kafayııı yiyomm iki gündür arkasının bebeginii rüyam da görüyodumm
dün de hiç bilmedigimm bi bebegii gezdiriyodummm ahhh
bebişler hep rüyam daa kalıyooo amaa

bu aradaaa selamm milletttt

berrinim çok düşündüğün için rüyana giriyodur normal..kafayı falan yemiyosun.52:

Suaycim senin hamileliğin benide umutlandirdi İnan.tatlim ne zamandır konusamiyoz unuttum senin Bi sorunun varmiydi ilaç fln kullaniyomuydun

selam herkeze topice eskisi gibi giremediğimden yeni hamişleri geç öğreniyorum meri cim inan çok ama çok sevindim hamiş olmana allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin tebrik ederim cnm benim

offffff 3 buçukta sonuç belli olcak bakalım ne olcak dua edin burdaki arkadaşlar bide cyclo pro kullanan oldumu hiç 1 kutuda hamile kalma olasılığı varmı yardım edin ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…