Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merimmmm demek 210 a çıktı değer ohh ohhh maşallah maşallah kuzuma nazar değmesin geliyo geliyo bebek geliyoooo valla

slm kızlar benimde bugün regl 'im olması gerekliydi fakat olmadım. ayrıca karnımda çok ağrı var. sabahtan beri en az 10 kere küçük tuvaletime çıktım. sürekli bir uyku hali mide bulantısı var. göğüs uçlarımın etrafında baloncuklar çıktı ve ağrıyor. İçimde bir umut var ama korkuyorum da ya değilse

slm mellyscim...daha önce hiç gecikmişmiydi adetin..bi sorununuz varmı

bende senin gibiyim canım kan testi verdim 3 buçukta çıkcak sonucu kurbanım allahıma inş. olumludur artık korkar oldum test yaptırmaktan 1 buçuk senelik evliyim ve hiç korunmadım hormonlar iyi iltihap yok tek sorun adet düzensizliği 3 ayda oluyordum cyclo pro kullandım geçen ay oldum adet ama bu ay olmadım ayın 13 ne olmam lazımdı olmadım bakalım kanda ne çıkcak bu ilaçtan 2 yaa 3 kutu kullanırsan olurmuş ben 1 kutu kullandım acaba hamilemiyimdir testi almaya korkuyom

kan testi verdim 3 buçukta çıkcak sonucu kurbanım allahıma inş. olumludur artık korkar oldum test yaptırmaktan 1 buçuk senelik evliyim ve hiç korunmadım hormonlar iyi iltihap yok tek sorun adet düzensizliği 3 ayda oluyordum cyclo pro kullandım geçen ay oldum adet ama bu ay olmadım ayın 13 ne olmam lazımdı olmadım bakalım kanda ne çıkcak bu ilaçtan 2 yaa 3 kutu kullanırsan olurmuş ben 1 kutu kullandım acaba hamilemiyimdir testi almaya korkuyom

her ay 3 gün geri atıyor canım örn. 21 martta hastalandım sonra 18 nisan bu ay 15 inde bekliyordum sabahtan hastalanmam gerekliydi. ama çok ciddi bir sorun yaşamadım.

bi düzensizlikte yokmuş canım...:)inş bebeğine kavusturur allah..test yapmayı düşünüyomusun..bende 2 yıllık ewliyim yaklasık bi sorunumuz yok bizim hiç korunmadık ama vakti zamanı var demekkki

canım benim inşallah en kısa sürede dileğin gerçekleşir. Bende Test yapmaktan bıktım ama her şeyin vardır bir zamanı hayırlısı olsun inşallah.

bi düzensizlikte yokmuş canım...:)inş bebeğine kavusturur allah..test yapmayı düşünüyomusun..bende 2 yıllık ewliyim yaklasık bi sorunumuz yok bizim hiç korunmadık ama vakti zamanı var demekkki

sedefcim bende 1 yıllık evliyim biz korunduk yani eşim korundu. ama benim gözümde rahatsızlık var göz tansiyonum var ilaç kullandım bu zamana kadar ve bebeğe zararlıymış ya kesmem gerekiyor yada ameliyat olmam gerekiyor. İlaçlarımı bir aydır kullanmıyorum Allaha sükür bir ağrımda olmadı gözümde normalde duramıyorum ağrıdan ama şimdi korkuyorum da bilmiyorum ne olacak her şeyde vardır bir hayır diye düşünüyorum bir zamanı mutlaka vardır. kendimizi sıkınca kasınca psikolojikte olmuyormuş o yüzden sıkılmamaya çalışıyorum. ben test yapmaktan bıktım :))

aynen oyle canım afedersin be yataga hep bebek düşüncesiyle giriyiorum...psikoloji önemli yani..kafaya takmamak lazım ama olmuyo...

aynen oyle canım afedersin be yataga hep bebek düşüncesiyle giriyiorum...psikoloji önemli yani..kafaya takmamak lazım ama olmuyo...

evet o takıntıdan kurtulmamız lazım. Bazen düşünüyorum da annelerimiz annanelerimiz çat çat kaçar tane doğurmuşlar biz neden bu kadar sıkıntı çekiyoruz anlayamıyorum :)

evet o takıntıdan kurtulmamız lazım. Bazen düşünüyorum da annelerimiz annanelerimiz çat çat kaçar tane doğurmuşlar biz neden bu kadar sıkıntı çekiyoruz anlayamıyorum :)

şimdi yediğimiz herşey hormonlu...hiç bisey doğal degil sanırım bununda payı var...kaç yasındasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…