Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kızzzzzz antepliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün sana yarım sayfa yazdım aksamüzeri..
bul oku o yazıyı..,

ayrıca sonucunda ii çıkar insallah merakla beklıorum
selam herkeze topice eskisi gibi giremediğimden yeni hamişleri geç öğreniyorum meri cim inan çok ama çok sevindim hamiş olmana allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin tebrik ederim cnm benim
Aybükeeeeeemmm tesekkr ederim bebegim.
sen bana umut olmuştun..
negüzel dilekler bunlar Allah ım herkesn melegini korusun
hoşgeldin meriiii....anne adayı:))))

hoşbulduk canm.nasılsın

iyiym canım sen nasılsın 3 gün var adetime bekliyom işte umutsuz vakayım

ayyyy seni gödümm daha ii oldum tatlı arkadaşım benimmmmm nasıl gidoooo heycan war dimi hala :):):):):):):):):) dinleniyon dimi aç kalmıyonn ilaçlarını alıonnnn
ahhh iim canm arkadasım benim...
sürekli yatıorum zaten..ac kalınca midem berbat oluyor..
bende seni gördüm çok mutlu oldum
iyiym canım sen nasılsın 3 gün var adetime bekliyom işte umutsuz vakayım

bnde iyiyim sedefcim...
öle deme bak allah tan umut kesilmiormuş..
insallah güzel haberlerini alırız

eee olcak okadr artıkınnn :):):):):):) ayyy allahım yaaaaaaaaa şükürler olsunnn seninde göbeğin kocamn olcakk miden bulancakkkk hahahahahahahahaaha bol bol su iç şekerrrr ii gelirrr :):):):)

merhabalar kızlar nasılsınız?
meryemcim çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
bende şimdi dr dan geldim küçük bi kist var önemsiz dedi ama benim canım çok sıkıldı bende hiç böyle bişey yoktu ne zaman ve neden olduysa

aaa hoşgeldin balım neden öle oldu ki acaba ama dr önemsiz demiş işnn gider yakın wakittee ilaç falan demedi dimi kist için :)
nasılsın...yeni gelişmeler var mı sende..Ben hala kan testi yaptırmadım

hahaha war canım adet oldum ben nihayetindee :):):):):):):) artıkk bu duruma seviniyoz napalım bebiş gelmeyinceee ahh canım kaç gün geçtiki nie yaptırmadın kıs merak etmiyon mu ilahiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…