hemde hiç o gün ilişkiye girersem olur bugün yaparsak olur demeden yani :) 28 tatlım sen ?
24 yaşındayım bende:)elbet bigün olcak ama beklemek üzüyo
her ay ha tuttu ha tutcak ay buram ağrıyo ay bu memişlerim çok şişti ay test negatif çıktı sıkıntısı beni bunaltıyor :)
kızzzzzz antepliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibugün sabah kan testi verdim 3 buçukta alcam sonuçları inş... hamileyimdir cyclo pro kullanmama gerek kalmaz 1 kutuda düşük bir ihtimalmiş 2 3 kutu kullanmam lazımmış ama bir ümit işte ne yapım rabbim sen yardım et dileğimi ver herkesede inş....
Aybükeeeeeemmm tesekkr ederim bebegim.selam herkeze topice eskisi gibi giremediğimden yeni hamişleri geç öğreniyorum meri cim inan çok ama çok sevindim hamiş olmana allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin tebrik ederim cnm benim
hoşgeldin meriiii....anne adayı:))))
her ay ha tuttu ha tutcak ay buram ağrıyo ay bu memişlerim çok şişti ay test negatif çıktı sıkıntısı beni bunaltıyor :)
selamlar selamlarr nasılsınızzz canlar :):):):):):):):)
ben iimgüzelim sen nasılsınnnnnn
kızzzzzz antepliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün sana yarım sayfa yazdım aksamüzeri..
bul oku o yazıyı..,
ayrıca sonucunda ii çıkar insallah merakla beklıorum
Aybükeeeeeemmm tesekkr ederim bebegim.
sen bana umut olmuştun..
negüzel dilekler bunlar Allah ım herkesn melegini korusun
hoşbulduk canm.nasılsın
ayyyy seni gödümm daha ii oldum tatlı arkadaşım benimmmmmnasıl gidoooo heycan war dimi hala :):):):):):):):):) dinleniyon dimi aç kalmıyonn ilaçlarını alıonnnn
iyiym canım sen nasılsın 3 gün var adetime bekliyom işte umutsuz vakayım
ahhh iim canm arkadasım benim...
sürekli yatıorum zaten..ac kalınca midem berbat oluyor..
bende seni gördüm çok mutlu oldum
bnde iyiyim sedefcim...
öle deme bak allah tan umut kesilmiormuş..
insallah güzel haberlerini alırız
selam kızlar..
a.s canımmmm hoşgeldinnnn :):):):):):)::):)
aaa hoşgeldin balım neden öle oldu ki acaba ama dr önemsiz demiş işnn gider yakın wakittee ilaç falan demedi dimi kist için :)merhabalar kızlar nasılsınız?
meryemcim çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.
bende şimdi dr dan geldim küçük bi kist var önemsiz dedi ama benim canım çok sıkıldı bende hiç böyle bişey yoktu ne zaman ve neden olduysa
nasılsın...yeni gelişmeler var mı sende..Ben hala kan testi yaptırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?