Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Nil bana guzel dualar anlat ben senın gıbı guzel dua etmeyı bılmıyorum sen cok guzel dualar edıyosun nolursun dualarında benı unutma

Son düzenleme:
yaz geldi havalar iyi diye her kes kendini disari atti heralde , hayirdir canim niye gidemiyorsun ki dr?

bizim paşa hasta teyzesi 2gündür ilaçla felan biraz ii ilaç etkisi gecince düşüyor gene ates vs de var ne bilim gene sulardan mikrop kaptık gibi karın agrımzda var cünkü

bizim paşa hasta teyzesi 2gündür ilaçla felan biraz ii ilaç etkisi gecince düşüyor gene ates vs de var ne bilim gene sulardan mikrop kaptık gibi karın agrımzda var cünkü

teyzesinin kuzusu usutmus mu yoksa, yaa cok uzuldum RABBIM sifasini versin:26::26::26:

Son düzenleme:
teyzesinin kuzusu usut mu yoksa, yaa cok uzuldum RABBIM sifasini versin:26::26::26:

amin inşaallah tez zamanda 2gündür kucagımda geziyo halsız benm oglum wc bile kucagımda tasıyorum dün gece hiç uyumadım gibi zati ilk hastalık ortaya cıktıgı gün saglık ocagına götürdüm kilo ve boy yasıtlarından geride idi2kg ve2-3cm ona üzüldüm derken hastalandı iştah kapalı iice eridi yavrum cok üzülyorum :26::26::26:

tatlim ama sanada agir kaldirmak olmaz ki aman aman kendinize dikkat edin canim kilo boy duzelir seyler daha cocuk o ama yine de istersen bi cocuk dr gotur belki vitamin falan verir

tatlim ama sanada agir kaldirmak olmaz ki aman aman kendinize dikkat edin canim kilo boy duzelir seyler daha cocuk o ama yine de istersen bi cocuk dr gotur belki vitamin falan verir

kullanıyo zaten ama agır deyince okadar titizlenmiyorum rabbim 2yavrunun himmetiyle 2.de korur die düşünüyorum bide sakınılan göze cöp batar misali oglumda sakındım hep düşük tehlikem vsvs vardı şimdi de sık sık hasta bünyesi narin
2.de okadar sakınmıyorum hamdolsun simdilik hersey ii gibi Rabbime tevekkül etimişim gerisi teferruat bence
darısı tez zamanda sizlere inşaallah

kullanıyo zaten ama agır deyince okadar titizlenmiyorum rabbim 2yavrunun himmetiyle 2.de korur die düşünüyorum bide sakınılan göze cöp batar misali oglumda sakındım hep düşük tehlikem vsvs vardı şimdi de sık sık hasta bünyesi narin
2.de okadar sakınmıyorum hamdolsun simdilik hersey ii gibi Rabbime tevekkül etimişim gerisi teferruat bence
darısı tez zamanda sizlere inşaallah

neden kimse ler yok burda çokk ayıpp çokk..aaahh yine yalnız kaldım bak.
.elif annesinde
meryemin misfirleri vr
songül ne edo bilmiyorumm
buzin yok
delyam gtmiş
seçil yok
gece daha gelemiş
ayy şura bak yaaa..benm kocmın son günü bugn bir daha bulursunuz beni gecelyinn

Canımmmmm seslendiğini duydum,hemencik geliverdim

amann iim cicim ne olsun bugn diyte başldım cnmmm
şuan açlıktan ölüyorum onn dışnda iim cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…