Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam kızlar nasılsınız ? bakalım.su iki gün içinde adet olmam gerekiyor her ay olduğu gibi yine stresli ve düşünceliyim.ne hamilelik nede adet belirtilerim var su an .inşallah diyorum başka bişey demiyorum.

selam kızlar nasılsınız ? bakalım.su iki gün içinde adet olmam gerekiyor her ay olduğu gibi yine stresli ve düşünceliyim.ne hamilelik nede adet belirtilerim var su an .inşallah diyorum başka bişey demiyorum.

mrb canım hayırlısı olsun inşallah adet olmazsında sende bu topiğin uğuruyla gebe kalırsın???

mrb canım hayırlısı olsun inşallah adet olmazsında sende bu topiğin uğuruyla gebe kalırsın???

inşallah canım.vallaha tamamen notrüm artık ben.her ay olduğu gibi bu ayda hüsrana uğrayacağım diye düşünüyorum.yoruldum artık etrafın baskısıda cabası.herkes cocuk istemiyoruz diye biliyor.ama bir allahın kuluda düşünmüyor 4 sene olmuş neden istemiyorlar diye.illaki söylemek mi gerek anlamıyorum yani.çok moralim bozuk çok kızlar..

selam canım benim asıl sen ne yapıyorsun hiç görüşemiyoruz artık bi bakayım dedim seni gördüm nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetini öğrenmedinmi kıs daha

iyiyim çok şükür tatlım cinsiyet belli oldu oğlumuz olacak hayırlısıyla...asıl sen nasılsın?neler yapıyosun?

ahh bilmem mi o çevredekilerin çenesi düşükleri...sanane kardeşim yaa sanane yani nevarda söylenip duruyon dimi ama belki söylediklerin beni üzüyo kimse düşünmüyo bencil insanlar...kuzu sende çörekotu kürünü yap bi çok arkadaş o kürle hamile kaldı burda....

ya tatlım benim eşimde problem çörek otu işime yarar mı ki? ameliyat oldu eşim 4 ay oldu işte varikoselden hareketlilik ve sayı azdı.

iyiyim çok şükür tatlım cinsiyet belli oldu oğlumuz olacak hayırlısıyla...asıl sen nasılsın?neler yapıyosun?

ayyy süpermiş canım benim oğluşun olucak demek allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla bende tekrar çalışmalara başladım geçen ay canım korunmuyorum artık kürtajdan sonra 3 ay korundum bakalım hayırlısı rabbimden görücez

ya tatlım benim eşimde problem çörek otu işime yarar mı ki? ameliyat oldu eşim 4 ay oldu işte varikoselden hareketlilik ve sayı azdı.

geçmiş olsun tatlım ama sakın morelini bozma çünkü benim bi tanıdığımın eşide varikosel ameliyatı oldu bi süre sonra hamile kaldı ve şimdi bi kızı var.dr ne diyor bu konu hakkında.....

amin tatlım yeterki sağlıklı sıhhatli olsun bebeğim....darısı isteyen herkesin başına....senin dr una çok kızıyorum kürtaj yaptığı için?

doktor beklemede su an 6, ay testlerine göre yorum yapacak

kızma tatlım ya merak etme doktorum bu konuda bir numara canım yani güvenilir birisi çok meşhur çok ta güzel yaptı kürtajımı biliyosun ben hep 28 günde bir adet olurum kürtaj bile etkilemedi beni kürtajın 28.günü adet oldum

Ne o elif.. Bulantıların mı başladı yoksa..
Aman aman ben çektim/ çekiyorum siz çekmeyin..
Ne zor birşey varyaa..
Yaşamayan anlamaz..
Anlamayın zaten....
yok canım allaha sukur baslamadı ıkı gun bulantım oldu sanırım usutmustum ondandı sımdı ıyıyım benım sadece ya cok acken yada cok karıstırdıgımda mıdem bulanıyo okadar devamlı bı bulantım ok sen nasılsın canım gorusmeyelı
slm kızlar......nasılsınız görüşmeyeli???

aa hos geldn ben ıyıyım sen nasılsın

doktor beklemede su an 6, ay testlerine göre yorum yapacak

hakkında hayırlsı olsun canım...rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuştursun bizleri....

kızdım işte banane banane...çok erkenden yaptı gibi geldi bana neyse geçmiş gün boşverelim...çalış kuzu ateş ölçmeye devam et...çörekotu kürünü unutma...

aaa şaşırdın dimi hehe iyiyim kuzum nasıl olayım perşembe dr a gittim işte sağlıklıymış bebeğim çok şükür tekmeler savuruyo teyzesi...ama cumartesi günü detaylı ultrasonum var:18:inşallah bundada bişey çıkmayacak bekliyorum işte...sen nasılsın?nesıl gidiyo gebe kadın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…