Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aslında ben duyguarımı bellı emem ama değer verdiğim arkadaşlarımdan birisın gercekten
ayy canım duygulandım gercekten sende benım ıcın cok degerlısın merı catlıyo bu aradaa
çok kıskandım
kıskanma kızz senıde sevıyom ben

18..36.6
19..36,6
20..36,8
21..36.4
22..36.5
23..36,6
24..37.0
25..36,5
26..36,6
27..
28..36.5 saat aralarındaa bi rer saat bazen kaydıı erken kelktıgım da oldu yanii
canım atesın cok ıyı gıdıyo aslında yanı 36,5 le adet olmazsın sen adet atesını bılmıyorsun dımı bence en 36,1 e kadar ıner en fazla 36,3 onları gormeden umıdını yıtırme bence

ayy nedenn sustunuzz ya anlamadım olumluu bişiy sölemek zorunda diilsinizz yavv belkidee yarın hasta olurum kimbilirrr

canım atesın cok ıyı gıdıyo aslında yanı 36,5 le adet olmazsın sen adet atesını bılmıyorsun dımı bence en 36,1 e kadar ıner en fazla 36,3 onları gormeden umıdını yıtırme bence

bi anda o kadar düşme ihtimalii varmı nesee napımm hayırlısı olsun seninn nasılsı son hafta hani test yapmadan atesimm yüksek gidiyoduu meri öle demiştii kaclarda gidiyoduu canım

ben yatıyorumm artık kıslarr uykumm varr yarın ola hayrolaa bakımm ne olacakk bu kadar ümidin ardınaa ahhh nesee allaha emanett iyi gecelerr hepinizeee

bi anda o kadar düşme ihtimalii varmı nesee napımm hayırlısı olsun seninn nasılsı son hafta hani test yapmadan atesimm yüksek gidiyoduu meri öle demiştii kaclarda gidiyoduu canım

cnm bıde ben soyle duymuştum bendede oluyo adet olacam zaman bır gun veya ıkı gun once akıntı gelmıyo ama hamişlık varsa gellıyo dıye duymuştum dımı hamişler varmı oyle bışey

ben battan sonra olcmeye basladım oncesınde olcmuyordum hanı onuda acaba adet olacakmıyım bu gun suphesınden olcuyordumbnım 36,6 36,7 o cıvarlardaydı adet oldugum gun otomatık olarak dusuyordu 36,1 lere bu atesı gorunce adet olmuyacagımı anlıyordum ve gun cerısınde stres yapmıyordum acaba oldummu dıye

ben yatıyorumm artık kıslarr uykumm varr yarın ola hayrolaa bakımm ne olacakk bu kadar ümidin ardınaa ahhh nesee allaha emanett iyi gecelerr hepinizeee

ıyı geceler tatlı ruyalar canım

elıf ,yaren dedım gbı oluyomun sız hmişsınız bılırsınız su akıntı olayı:26::26::26:

aslında benımde kuru sayılırdı battan once battan sonra ıse cok degısıktı akıntı durumum yumurta akı gıbı hatta onun daha koyu halı oyle tuhaf bı akıntım var hala da devam edıyor

demekkı bu durumlar kişiye gre degişiyo mesela ben hasta olacamı anlıyorum 1 hafta onceden gogusler şişiyo ama bazende hamiş kalanlarında şişiyomuş demkkı farklı:44::44::44::44:

herkese günaydınn kimseciklerde yokmus ama nese ben ateşimi ölçtümm
sanırım bugün adet olacamm 36.2 canlarr napalım kısmett demek ki

evettttt benim haberim benden önce gelmiş...
kankamdan rica ettim saolsun yazmış..

bende durum iyi kızlar..şimdilik sorun yok Allah ıma binlerce şükür

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ŞÜkürler olsun Rabb'ime..
Heeeeerkese de nasip etsin Allah'ım...

Kız meri.. Hani soranlara diyordun yaa..
KPS sınavım var onun için bebek istemiyoruz şimdilik diye..
Şimdi ne diyooon..
"Ayyy yanlışlıkla kalmışız işte naaapalım" de kıız...
Hehehe.. Aklıma geldi şimdi....

haa birdee.. Ya şu küçük imzalardan yapsana..
Kaç haftalık falan, insan merak ediyor..
Ben bir türlü yapamadım, klabul etmiyor ..
Sen yap bari asskım.. Bilelim ne kadar büyüdüğünü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…