önemli değil canım
evet kıslar yorumm bekliyomm çok uykum var yatmm gerekk saat kaç olduuu yavv
ayy canım duygulandım gercekten sende benım ıcın cok degerlısın merı catlıyo bu aradaaaslında ben duyguarımı bellı emem ama değer verdiğim arkadaşlarımdan birisın gercekten
kıskanma kızz senıde sevıyom bençok kıskandım
canım atesın cok ıyı gıdıyo aslında yanı 36,5 le adet olmazsın sen adet atesını bılmıyorsun dımı bence en 36,1 e kadar ıner en fazla 36,3 onları gormeden umıdını yıtırme bence18..36.6
19..36,6
20..36,8
21..36.4
22..36.5
23..36,6
24..37.0
25..36,5
26..36,6
27..
28..36.5 saat aralarındaa bi rer saat bazen kaydıı erken kelktıgım da oldu yanii
hahah biz 3 hamış zaten olmaz bişey ya tost yapasım var sankı
sen nasılsın sende hazırana kaldın dmı cnm bende oyle olacam sanırım su kızlar bı hamiş kasınn sırada bıze gelıyo
canım atesın cok ıyı gıdıyo aslında yanı 36,5 le adet olmazsın sen adet atesını bılmıyorsun dımı bence en 36,1 e kadar ıner en fazla 36,3 onları gormeden umıdını yıtırme bence
bi anda o kadar düşme ihtimalii varmı nesee napımm hayırlısı olsun seninn nasılsı son hafta hani test yapmadan atesimm yüksek gidiyoduu meri öle demiştii kaclarda gidiyoduu canım
ben yatıyorumm artık kıslarr uykumm varr yarın ola hayrolaa bakımm ne olacakk bu kadar ümidin ardınaa ahhh nesee allaha emanett iyi gecelerr hepinizeee
ben battan sonra olcmeye basladım oncesınde olcmuyordum hanı onuda acaba adet olacakmıyım bu gun suphesınden olcuyordumbnım 36,6 36,7 o cıvarlardaydı adet oldugum gun otomatık olarak dusuyordu 36,1 lere bu atesı gorunce adet olmuyacagımı anlıyordum ve gun cerısınde stres yapmıyordum acaba oldummu dıyebi anda o kadar düşme ihtimalii varmı nesee napımm hayırlısı olsun seninn nasılsı son hafta hani test yapmadan atesimm yüksek gidiyoduu meri öle demiştii kaclarda gidiyoduu canım
ben yatıyorumm artık kıslarr uykumm varr yarın ola hayrolaa bakımm ne olacakk bu kadar ümidin ardınaa ahhh nesee allaha emanett iyi gecelerr hepinizeee
elıf ,yaren dedım gbı oluyomun sız hmişsınız bılırsınız su akıntı olayı:26::26::26:
elıf ,yaren dedım gbı oluyomun sız hmişsınız bılırsınız su akıntı olayı:26::26::26:
evettttt benim haberim benden önce gelmiş...
kankamdan rica ettim saolsun yazmış..
bende durum iyi kızlar..şimdilik sorun yok Allah ıma binlerce şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?