Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoş geldinn izmirlimm nasılsınn bakımm ne var ne yokk masallahh halayla giriş yaptınn

hoşbulduk cnm bıraz canlanalım dedım cnm ay inşallah bu ay gelmez senın kırmızılar cnm valla beklıyom senın haberınıde sanada dua edıyom cnm namazlarımda inşallah yuzun guler

hos bulduk canım nasılsın

aslında bu gun adetı beklemen dogru degıldı normalde 36,6 y sa 35,5 le adet olmazsın adet olacagın gun cıddı bı dusus oluyo 1 derece degıl

ıyı geceler tatlı ruyalar

ne bilimmm benn bakalımm yarınn kaç çıkacakk eger sabaha adet olmassamm yazarım hemm ben burayaa ayyy insalah düşmes yaa ama hep çlçtümm bi kere 37.0 çıktı yoksa 36.6 36.7 listemii yazmadımm artık buraya nese bakalımm ne olacak yarınn

hoşbulduk cnm bıraz canlanalım dedım cnm ay inşallah bu ay gelmez senın kırmızılar cnm valla beklıyom senın haberınıde sanada dua edıyom cnm namazlarımda inşallah yuzun guler

allahh razı olsunn canım ya allahım hepimize nasip etsinn canımm isteyen herkesee insallahh

bak atesın duşmemi cnm elıf bılıyo belkı hasmişsindır ayy

kısss güldürdün benii ama son gün de düşebiliyormus canım hiç belli olmuyo demişlerdii ama benim karnım agrıyoo napımm hasta olacakmısım gibi o yüzden sevinemiyorumm benn canımm

canım bu ates sabah atesınmı bana bı gondersene lıstenı bı bakayım merak ettım sımdı
cok şukur tatlım sadece acım su anda
ahaha ben sımdı tıkındım o yuzden ac degılım

oh cok şukur cnm ya iyikı gırdın topiğe yoksa aklım sendeydı

ahaha ıyıyım canım yaa ayy duygulandım sımdı kız benı bukadar dusunurmuydun

aslında ben duyguarımı bellı emem ama değer verdiğim arkadaşlarımdan birisın gercekten

18..36.6
19..36,6
20..36,8
21..36.4
22..36.5
23..36,6
24..37.0
25..36,5
26..36,6
27..
28..36.5 saat aralarındaa bi rer saat bazen kaydıı erken kelktıgım da oldu yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…