Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tatlim iyi olduguna sevindim canim bende 36,2 olmustu adet oldugum gun berrinde de oyle oldu sanirim yani elbette ise yarar elifde atesini hic olcmemisti bata az kala olcmustu sanki yada adeti gecikince ama istersen saata bak 3 dak sakla agzinda

tamam canım öle yapayım bende zaten adetim olucanı ben üşüdüğümden biliorum ben ısınamıom bi türlü şuanda öle bi durum yok canım 1 gün kala anlaşılır ice zaten inşallah... yarın sabahtan başlarım ölçmeye size yazarım bi yorum yaparsınız artıkk

tiroid problemim yok yaren.hipofiz bezimde iyi huylu bir tümör varmış.bakılırsa bir çok insanda çıkabilcek bir tümör.ve oda prolaktin üretiyormuş.benim adet düzensizliğim prolaktinden sanırım.çünkü ilacı içince adetim düzeldi.bu arada bugünde adet olmadım:) belirtimde yok gibi.çok gerginim ama acaba dr a gitsemmi yoksa biraz daha mı beklesem?

cnm bende seni seviyorum güzelimmmm...rabbm en hayırlısı versin hakkımızda...
rabaim bebişinide seni de korusun güzel arkdşım benm
her şeyin hayırlsısı olsun cnm..
sanımırm adet oldunn
ben adet olunca şükrediyorum inn ..
inşllh bu üzntünnde sonu sevimli bebkle sonlanır cnm benm
seydaaaaaammm seni beklıordum nerelerdesin sen bakiiimmmmm
geçmişi okuyordum cnmm ne vr ne yok diyee..artık az olunca ben pc de bile okunuyoo
şeydaaaa..,meriiii...,dilberr.. ve diğer kızlar ben kaçtımm yemek yapıcam öpüldünüz canlar
görüşürzzz cnm benmmmm kolay gelsinn
görüşürz bebem..
seyda konusmuor zaten..bnde gtcm brazdan

geçmişteydmm cnmm hadi gt madem görüşürz sonra

ama ben sana yzıyorum sendee bişiy yazmadan gidiyorsun anladım sen benii begenmiyosunn

ama ben sana yzıyorum sendee bişiy yazmadan gidiyorsun anladım sen benii begenmiyosunn
tatlım neden beğenmeym sen olmayınca yazmıyom bende ne edim cnmmm...bende otrdum kp kvle brlkte needimm bak gene gtmişn cnmm
ben de geldigimde kimse olmuyor.
takmayın kafanıza yaf

hee tbi cicimm..herkes dağıldı canım sıkılıyor artık

seydaaaa meryem nasılsınız kuzularımm topikğe noldu böle yaaa güneş çarptııı herkesiii galiba ben kaç gündür dışardaydım ara sıra girdim ama kimsecikleri göremedimmmm meryemm bebeğimiz nasılll inşş iidir seyda sen nasılsın adeet oldun mu :: inş olmamışındır dahaaaa

iim lamiş ne olsun cnmm..
yok daha adet olmadım tatlımm
senn durumuna düştüm bende
evet topik artık bomboş
havalr ısınnca böle olo cnm hep

bizim kızlar gececi...daha saat erken
ben iyiyim lamişimm..bebişte iidir

ben hep burdayım kmse olmasa da yazıp duruom

iim lamiş ne olsun cnmm..
yok daha adet olmadım tatlımm
senn durumuna düştüm bende
evet topik artık bomboş
havalr ısınnca böle olo cnm hep

hakkat yaa böle beklemeside çok zor anacımm drye gittin mi pekii hem kan da yaparlardı bişiy yoksa söktürücü alırsın hmn olursun tatlımm :):):):):):) bende bu gün drdeydim bakalım yumurtaları çok beğendii inşş yakın zamnda düzene girer ben,m adetlerdeee :):):):):):):):):)yaa her akşam mı biyerlere gidiyolarrr alla alla özletiyolar kendilernii :):):):):):):):):)

bizim kızlar gececi...daha saat erken
ben iyiyim lamişimm..bebişte iidir

ben hep burdayım kmse olmasa da yazıp duruom

ilahiii senn ee demirbaş olmak bu olsa gerek kimse yoksada sen burdasın hahahahahhahhaha kese yi görmüşün canım şükürr rabbim hayırlısıyla kalp atışınıda duyursun öleeee güzel ki maşallah maşallah sonuna kadar böle güzel gitsin inşşş canımmmmm dularım hep sizinleee :):):):):):):):):)

teşekkür ederim bebem..şimdiki korkum kalp atısı:18:
Allah ım saglıkla duymayı nasip etsin..
sizlerede göndersin birer melek..aynı korkuları yasayın insallah

bende sizlere hep dua edıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…