tatlim iyi olduguna sevindim canim bende 36,2 olmustu adet oldugum gun berrinde de oyle oldu sanirim yani elbette ise yarar elifde atesini hic olcmemisti bata az kala olcmustu sanki yada adeti gecikince ama istersen saata bak 3 dak sakla agzinda
şeydaaaa..,meriiii...,dilberr.. ve diğer kızlar ben kaçtımm yemek yapıcam öpüldünüz canlar
evet cnm bende bırakma dicektım cunku bu hormonun yukseklığı ilacı bırakytığın ay eskı seyırıne devm edıyomuş resmen senı gebelıkten bi doğum kontrol hapı etkısıyle koruyo cnm endokrın dr u dedine göre troid problemınde var olmalı değilmi
cnm bende seni seviyorum güzelimmmm...rabbm en hayırlısı versin hakkımızda...Teşekkür ederim seydammmmmmmmm....sen hep inandın ve beni de inandırdın artık..
Evet bebişim benle..Allah ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin..
bak bana hep dedin..önce sen hamile ol die..
ben senn dedigini yaptımsimdi de sen bizi sevindir
Hergece dualarımdasın..sen de eksik etme dualarını üzerimden...seni sefıomm
Evet canm bu bir mucize...biz ne kadar istersek isteyelim..
Allah ım isterse yasıyoruz bu duyguyu...Hep dualardayım..hep saglıklı hayırlı bir bebek istiyorum..
Ama sizleri de hiç unutmuyorum...canm benm
Saol neslim benm..evet sürekli bir heyecan..şimdi kalp atısı beklıorum..
Allah ım a hep dualardayım..insallah sizlerde bana ediyorsunuzdur benm ettigim gibi..
insallah isteyen herkesin muratları gercek olur
her şeyin hayırlsısı olsun cnm..hiç umudumm yok artıkk dayancak gücümde yok artık hiç birsey istemiyorumm
anneme gittim babmseni arıyo die yüzüne bakadımm gözlerim doldu eve geldimm
eve zor attım kendimii napım bu da benim elimdee deill işde
geçmişi okuyordum cnmm ne vr ne yok diyee..artık az olunca ben pc de bile okunuyooseydaaaaaammm seni beklıordum nerelerdesin sen bakiiimmmmm
görüşürzzz cnm benmmmm kolay gelsinnşeydaaaa..,meriiii...,dilberr.. ve diğer kızlar ben kaçtımm yemek yapıcam öpüldünüz canlar
görüşürz bebem..
seyda konusmuor zaten..bnde gtcm brazdan
geldii canımm öleden sonra oldum adetama kırmızılar gelme di mi daha????
ayyy ben gelince bura kimse konuşmuyor yaaa
ayy bir daha girmicem ya ne zamn bura gelsem kimse olmuyo uyuz olma başladım yaaa
tatlım neden beğenmeym sen olmayınca yazmıyom bende ne edim cnmmm...bende otrdum kp kvle brlkte needimm bak gene gtmişn cnmmama ben sana yzıyorum sendee bişiy yazmadan gidiyorsun anladım sen benii begenmiyosunn
ben de geldigimde kimse olmuyor.
takmayın kafanıza yaf
seydaaaa meryem nasılsınız kuzularımm topikğe noldu böle yaaa güneş çarptııı herkesiii galiba ben kaç gündür dışardaydım ara sıra girdim ama kimsecikleri göremedimmmmmeryemm bebeğimiz nasılll inşş iidir seyda sen nasılsın adeet oldun mu :: inş olmamışındır dahaaaa
iim lamiş ne olsun cnmm..
yok daha adet olmadım tatlımm
senn durumuna düştüm bende
evet topik artık bomboş
havalr ısınnca böle olo cnm hep
bizim kızlar gececi...daha saat erken
ben iyiyim lamişimm..bebişte iidir
ben hep burdayım kmse olmasa da yazıp duruom
ilahiii senn ee demirbaş olmak bu olsa gerek kimse yoksada sen burdasın hahahahahhahhaha kese yi görmüşün canım şükürr rabbim hayırlısıyla kalp atışınıda duyursun öleeee güzel ki maşallah maşallahsonuna kadar böle güzel gitsin inşşş canımmmmm dularım hep sizinleee :):):):):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?