Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
herkese iyi akşamlar kızlar... ben yeni katıldım sayılır aranıza.bebeğiöm olmasınıçok istiyorum 2 yıllık evliyim aşılama oldum ama tutmadı tüp bebekte çok kararsızım ufff çok moralim bozuk çok kızlar ne yapmalıyım sizce.

teşekkür ederim bebem..şimdiki korkum kalp atısı:18:
Allah ım saglıkla duymayı nasip etsin..
sizlerede göndersin birer melek..aynı korkuları yasayın insallah

bende sizlere hep dua edıyorum canım

ahh canım benim tek korkum kalp atışı olsa benim korkcak daha nelerim war bi bilsenn ,nş rabbim bu defaa daha sağlıklısını uzun ömürlü hayırlısını gönderirrr inşş sen duyucan ve öle rahatlıcan kii öyle güzel bi ses kiii rabbim meleklerimizi korusun inşş sen dualarını hiç ihmal etmee canım arkadaşımm rabbim sewincini daim etsinnn :):):):):):):)

yok cnm doktora gtmyorum ben beklom öle diyete başldım işte
kilo aldım dye adetm şaştı cnmm
beklicem 2. adeti
ohh yumuşler ii olsun bebiş gelsn cnmm

hoş geldin cnm sorunn ne peki olmamasınn sebebi??
tüp bebk için çok erkn cnm bende 28 aylık evliym her şeyi akışına bırktım cnm pcos vr bende de olmyınca akışına bırktım ne aşılama ne tüp bebek..şılam diyen doktrdan kçtım
1 sefr hamile kaldım onda da düşük yaptım iştee..
slm bebeklerim nabersiniz ii akşamlar herkeseee kucak dolusu sevgilerrr

hoşgeldnnn cnm nesıldın ttalımm

slm bebeklerim nabersiniz ii akşamlar herkeseee kucak dolusu sevgilerrr
ii akşmalrr ayyy içine mi doğdu kısssssssss geldinnn ne güzelll napıon bakimmm
yok cnm doktora gtmyorum ben beklom öle diyete başldım işte
kilo aldım dye adetm şaştı cnmm
beklicem 2. adeti
ohh yumuşler ii olsun bebiş gelsn cnmm

anmmm kıss emin olup öle başlasan yaaa diyetee sende pko yok mu sen klomen kullanmıyon mu inş bana bu ay iyi gelir bu ilaç taaa bide incir yapıom ben 9 mm 4 tane yumurta warmış şimdilik işte içlerinden biri büyürse çatlatcaz dedi bakalım artıkk hayırlsıı keşke sende 2. adeti beklemesen boşuna iran önce yen, çalışmalara başlardın şimdi yumurta war mı yok mu bilinmiyoki hem ona baktırırsın belki yeni yumurtan olurr ben iki ay adet görmedin hamile kalmıştım belki seninde öle olrrrrrrrr çalışmaları ihmal etme mademmm

iyi bebem sen nasılsın görüşmeyeli neyle ugrasıyonuzda cevap yazmonuz bakem getırtmeyın beni oraya heeçömlekcıye gıttım cnm üç gün üstüste vurdu...kasıkların gayet ii dedi...bakalım cnm herseyın hayırlısı...

ii bebem sen ne yapıon..on satte bısey yazıon:)) adet bitti çalısmalara devam edıom..inş. bu ay olur yanı hazıran ayıı bızım ayımız olurrr.........sen neler edıon anlat özledım valla ssiziii

eşimde sperm sayısında problem var doktor normal yollada olur bekleyin dedi ama ben artık çok bunaldım yaaa ALLAHIM tüm isteyenlere içindede bizede nasip eder inş canımdan bi can istiyorum offf offf

ii bebem sen ne yapıon..on satte bısey yazıon:)) adet bitti çalısmalara devam edıom..inş. bu ay olur yanı hazıran ayıı bızım ayımız olurrr.........sen neler edıon anlat özledım valla ssiziii

ii bacım ne olsun drye gittim bugün yumurtalar ii dedi şükür büyüme warmış inş sonuna kadar güsel giderdee öle takılıom ben kıs bu çömlekçi ne ayakkk kasık falan diyon anlat hele bu ay sanda klomenwerdimi dr yumurta takiibi yapıo dimii incirr kürü yap bak bideeee yumurta büyütüyooo

hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss

sevindim canım senin adınaaa yaşasın yumoslar en sonunda büyüyo kalitesi artıyo:))kıs balım önceden köyde ebeler varmıs onlar bakıyomus ya bızım kv de burda çömlek kapayan bırı var dedı..gıttık ona..ii gelıyomus..çocugu olmayan herkese bakmıs sonradan olmus..bende dedım denemekten zarar cıkmaz gittim iişte...kıs aşkısı sen çörek otunu yap yumurtaları büyütuyo oda..benım yumurtamda sorun yok şükür...inciri atıyom agzıma yıyom çatlamasını da saglıyo ...öle iştee

hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss

ii akşamlar cnm hşg bebem nasılsın..

eşimde sperm sayısında problem var doktor normal yollada olur bekleyin dedi ama ben artık çok bunaldım yaaa ALLAHIM tüm isteyenlere içindede bizede nasip eder inş canımdan bi can istiyorum offf offf

ne kadardır olmuyoo bulandım demişsinde merak etimm
olmayınca olmuyo ne tüp bebek ne asılama zamanı gelmediyse olmuyo napsak da
hoşgeldin balımmmm :):):):):):):

hoş bulduk tatlımmm

ne kadardır olmuyoo bulandım demişsinde merak etimm
olmayınca olmuyo ne tüp bebek ne asılama zamanı gelmediyse olmuyo napsak da

2 yıllık evliyim 1 senedir istiyoruz ve tedavi görüyoruz.aslında pek takmıyordum bu gün komşumun kızını kucağma aldım bir ay önce doğdu çok duygulandım içim çekildi sanki kıskançlık değil ama.... ne biliym çok istiyorum inş olur kendimi biran yalnız hissettim(((((((((

ahh bebem bende kist waryaa o da kist yapıomuşş bu ay yapmadım onuu zaten 11 gün bugünn şimdiye bitirmem lazımdı geç kaldım ilaç kullanıyom işte bide incir kürü benimkinede keçi boynuzu yapıomm hayırlısı bakalım yaaa inşş sana da şifa olurrrr bizde gelirizz sonraa çömlekçiyee :):):):):):):):):)

iyi diilim iyi olalımm canımm sen nasılsın
su çömlekçiye beni deeee götürrrr bebemm

gel bebem eskişehire, götürüyum...balım sizin oralar da da vardır bı arastır..ben bı cok yerde oldugunu duydum..bende iyi şükür cnm adet bitti çalısmalara doktora devam yılmak yok yola devammm:))seninde kırmızılar gelmiş bebem üzüldüm vallaaa hayırlısı bebem olmaynıca olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…