teşekkür ederim bebem..şimdiki korkum kalp atısı:18:
Allah ım saglıkla duymayı nasip etsin..
sizlerede göndersin birer melek..aynı korkuları yasayın insallah
bende sizlere hep dua edıyorum canım
hakkat yaa böle beklemeside çok zor anacımm drye gittin mi pekii hem kan da yaparlardı bişiy yoksa söktürücü alırsın hmn olursun tatlımm :):):):):):) bende bu gün drdeydim bakalım yumurtaları çok beğendii inşş yakın zamnda düzene girer ben,m adetlerdeee :):):):):):):):):)yaa her akşam mı biyerlere gidiyolarrr alla alla özletiyolar kendilernii :):):):):):):):):)
hoş geldin cnm sorunn ne peki olmamasınn sebebi??herkese iyi akşamlar kızlar... ben yeni katıldım sayılır aranıza.bebeğiöm olmasınıçok istiyorum 2 yıllık evliyim aşılama oldum ama tutmadı tüp bebekte çok kararsızım ufff çok moralim bozuk çok kızlar ne yapmalıyım sizce.
slm bebeklerim nabersiniz ii akşamlar herkeseee kucak dolusu sevgilerrr
ii akşmalrr ayyy içine mi doğdu kısssssssss geldinnn ne güzelll napıon bakimmmslm bebeklerim nabersiniz ii akşamlar herkeseee kucak dolusu sevgilerrr
yok cnm doktora gtmyorum ben beklom öle diyete başldım işte
kilo aldım dye adetm şaştı cnmm
beklicem 2. adeti
ohh yumuşler ii olsun bebiş gelsn cnmm
hoş geldin cnm sorunn ne peki olmamasınn sebebi??
tüp bebk için çok erkn cnm bende 28 aylık evliym her şeyi akışına bırktım cnm pcos vr bende de olmyınca akışına bırktım ne aşılama ne tüp bebek..şılam diyen doktrdan kçtım
1 sefr hamile kaldım onda da düşük yaptım iştee..
hoşgeldnnn cnm nesıldın ttalımm
ii akşmalrr ayyy içine mi doğdu kısssssssss geldinnn ne güzelll napıon bakimmm
anmmm kıss emin olup öle başlasan yaaa diyetee sende pko yok mu sen klomen kullanmıyon muinş bana bu ay iyi gelir bu ilaç taaa bide incir yapıom ben 9 mm 4 tane yumurta warmış şimdilik işte içlerinden biri büyürse çatlatcaz dedi bakalım artıkk hayırlsıı keşke sende 2. adeti beklemesen boşuna iran önce yen, çalışmalara başlardın şimdi yumurta war mı yok mu bilinmiyoki hem ona baktırırsın belki yeni yumurtan olurr ben iki ay adet görmedin hamile kalmıştım belki seninde öle olrrrrrrrr çalışmaları ihmal etme mademmm
hoş geldin cnm sorunn ne peki olmamasınn sebebi??
tüp bebk için çok erkn cnm bende 28 aylık evliym her şeyi akışına bırktım cnm pcos vr bende de olmyınca akışına bırktım ne aşılama ne tüp bebek..şılam diyen doktrdan kçtım
1 sefr hamile kaldım onda da düşük yaptım iştee..
ii bebem sen ne yapıon..on satte bısey yazıon:)) adet bitti çalısmalara devam edıom..inş. bu ay olur yanı hazıran ayıı bızım ayımız olurrr.........sen neler edıon anlat özledım valla ssiziii
hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss
sevindim canım senin adınaaa yaşasın yumoslar en sonunda büyüyo kalitesi artıyo:))kıs balım önceden köyde ebeler varmıs onlar bakıyomus ya bızım kv de burda çömlek kapayan bırı var dedı..gıttık ona..ii gelıyomus..çocugu olmayan herkese bakmıs sonradan olmus..bende dedım denemekten zarar cıkmaz gittim iişte...kıs aşkısı sen çörek otunu yap yumurtaları büyütuyo oda..benım yumurtamda sorun yok şükür...inciri atıyom agzıma yıyom çatlamasını da saglıyo ...öle işteeii bacım ne olsun drye gittim bugün yumurtalar ii dedi şükür büyüme warmış inş sonuna kadar güsel giderdee öle takılıom ben kıs bu çömlekçi ne ayakkk kasık falan diyon anlat hele bu ay sanda klomenwerdimi dr yumurta takiibi yapıo dimii incirr kürü yap bak bideeee yumurta büyütüyooo
hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss
eşimde sperm sayısında problem var doktor normal yollada olur bekleyin dedi ama ben artık çok bunaldım yaaa ALLAHIM tüm isteyenlere içindede bizede nasip eder inş canımdan bi can istiyorum offf offf
hoşgeldin balımmmm :):):):):):):
ii akşamlar cnm hşg bebem nasılsın..
ne kadardır olmuyoo bulandım demişsinde merak etimm
olmayınca olmuyo ne tüp bebek ne asılama zamanı gelmediyse olmuyo napsak da
sevindim canım senin adınaaa yaşasın yumoslar en sonunda büyüyo kalitesi artıyo:))kıs balım önceden köyde ebeler varmıs onlar bakıyomus ya bızım kv de burda çömlek kapayan bırı var dedı..gıttık ona..ii gelıyomus..çocugu olmayan herkese bakmıs sonradan olmus..bende dedım denemekten zarar cıkmaz gittim iişte...kıs aşkısı sen çörek otunu yap yumurtaları büyütuyo oda..benım yumurtamda sorun yok şükür...inciri atıyom agzıma yıyom çatlamasını da saglıyo ...öle iştee
ii akşamlar cnm hşg bebem nasılsın..
iyi diilim iyi olalımm canımm sen nasılsın
su çömlekçiye beni deeee götürrrr bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?