2 yıllık evliyim 1 senedir istiyoruz ve tedavi görüyoruz.aslında pek takmıyordum bu gün komşumun kızını kucağma aldım bir ay önce doğdu çok duygulandım içim çekildi sanki kıskançlık değil ama....ne biliym çok istiyorum inş olur kendimi biran yalnız hissettim (((((((((
ahh bebem bende kist waryaa o da kist yapıomuşş bu ay yapmadım onuuzaten 11 gün bugünn şimdiye bitirmem lazımdı geç kaldım ilaç kullanıyom işte bide incir kürü benimkinede keçi boynuzu yapıomm hayırlısı bakalım yaaa inşş sana da şifa olurrrr bizde gelirizz sonraa çömlekçiyee :):):):):):):):):)
hımm daha yeniymişş sorun ne ne tadavisi görüyonus
gel bebem eskişehire, götürüyum...balım sizin oralar da da vardır bı arastır..ben bı cok yerde oldugunu duydum..bende iyi şükür cnm adet bitti çalısmalara doktora devam yılmak yok yola devammm:))seninde kırmızılar gelmiş bebem üzüldüm vallaaahayırlısı bebem olmaynıca olmuyoo
hakkın da hayırlısı neyse o olsunn insallahh çabaların karsılıgını alırsıneşim klomen kullundı sperm sayısı yükselmesi için 25 milyon oldu sonra aşılama tedavisi şimdi de tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı bakalım
tmm cnm inş... bı şifa olsun hepınızı göturuyummm:))kıs aşkısı ben bu ayda klomen kullandım yine yumurtalara bakıp ya çatlatcak yada çatladıysa ilişki dicek..valla cnm eger bu ayda olmazsa aşılama yap dıcem doktoraaaa
ahh canımm ölee napalımm yaa senin sorunun neydi ben unuttum yaa
benim ki çömleklik diil sanırım benimm kanallarımm da sorun tek kanaldan gecemiyo sanırım bu spermler
eşim klomen kullundı sperm sayısı yükselmesi için 25 milyon oldu sonra aşılama tedavisi şimdi de tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı bakalım
bende öle diyom eğer olmassa aşılama diyee dur diyo erken diyo ya diyom ne erkeniii deli etme benii bikere oldu diee sallıolarrrr bakalım eğer 2 ay olmassa film çekcek zatennn olmadıı bişiyler yapar herladee hayırlısı bakalım yaaa
benim hiç olmadı ama doktor yine hemen yapmıyo..normal yolla olsun diyo...bı bıldıgı vardır elbet bu ay 4 .kullanısım klomenı bakalım ayın 25inde gitcem kontrole ne dicek...:44:
aşkısı benim soruunum sebepsizmiş...infertilitee....sebep yok yani..zamaını gelmemıs demek kı beklıyoruz...hayırlısıyla spermler deler gecer ulasır yerine...yeni aya yeni umutlarlaaaa inş....
inşş ii şeyler söler canımm benide çarşamba çağırdıııöle rabbimin hikmetleri bunlarda beklioz işte sabır ediyozz inş mükafatını en güzelinden görücez bizdee inşşşşş ben ilk bu ay kullanıyom inş faslada kullanmayız yaa sana 4 bana da 1 uğurlu gelirr yaaa
slm bebeklerim nabersiniz ii akşamlar herkeseee kucak dolusu sevgilerrr
iyi aksamlar kızlar...hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss
eşim klomen kullundı sperm sayısı yükselmesi için 25 milyon oldu sonra aşılama tedavisi şimdi de tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı bakalım
inşş ii şeyler söler canımm benide çarşamba çağırdıııöle rabbimin hikmetleri bunlarda beklioz işte sabır ediyozz inş mükafatını en güzelinden görücez bizdee inşşşşş ben ilk bu ay kullanıyom inş faslada kullanmayız yaa sana 4 bana da 1 uğurlu gelirr yaaa kıs eşin tahlil werdi mii seninn keçi boynuzu yapsana bu arada onaa ii olur benceee ::::)
amannn yaaa seninkidee bii hoşmuss bebemm yaaa poff
iyi aksamlar kızlar...
bende geldim..dayanamadımnasılsınız bakayım?????????
aaa eşin klomen mi kullandı..bi yasıma daha girdim..
hadi bakalım hayrlısı olsun canmm
evet cnm sebepsiz bekleyıs daha zor..sende karamsar olup durma..eskisi gibi neşeli ol bebem yaaaa
iyi aksamlar kızlar...
bende geldim..dayanamadımnasılsınız bakayım?????????
aaa eşin klomen mi kullandı..bi yasıma daha girdim..
hadi bakalım hayrlısı olsun canmm
inş.................. cnm uğurlu gelsin...ne edek bacım kaderımızde bu da var mıs..bekletıyo bizi eşek sıpası gelmıyo..allahın izniyle gelicek ..bizde dicez keseyi gördük..kalp atşını duyduk diyee..ne büyük hediye ya rabbim..duy sesimiziiiiii
evet cnm verdi..gayt ii gebelik için uygun...ama tutunmuyo demek bebegim..bi gün yani tutunduugu günü de görcez hcg min 0.1 den yukarı oldugunu sölicemmm:))
evet cnm sebepsiz bekleyıs daha zor..sende karamsar olup durma..eskisi gibi neşeli ol bebem yaaaa
bencede..eskisi gibi neşeli olsun berrin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?