Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hımm daha yeniymişş sorun ne ne tadavisi görüyonus

tmm cnm inş... bı şifa olsun hepınızı göturuyummm:))kıs aşkısı ben bu ayda klomen kullandım yine yumurtalara bakıp ya çatlatcak yada çatladıysa ilişki dicek..valla cnm eger bu ayda olmazsa aşılama yap dıcem doktoraaaa

ahh canımm ölee napalımm yaa senin sorunun neydi ben unuttum yaa
benim ki çömleklik diil sanırım benimm kanallarımm da sorun tek kanaldan gecemiyo sanırım bu spermler

eşim klomen kullundı sperm sayısı yükselmesi için 25 milyon oldu sonra aşılama tedavisi şimdi de tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı bakalım
hakkın da hayırlısı neyse o olsunn insallahh çabaların karsılıgını alırsın

bende öle diyom eğer olmassa aşılama diyee dur diyo erken diyo ya diyom ne erkeniii deli etme benii bikere oldu diee sallıolarrrr bakalım eğer 2 ay olmassa film çekcek zatennn olmadıı bişiyler yapar herladee hayırlısı bakalım yaaa

ahh canımm ölee napalımm yaa senin sorunun neydi ben unuttum yaa
benim ki çömleklik diil sanırım benimm kanallarımm da sorun tek kanaldan gecemiyo sanırım bu spermler

aşkısı benim soruunum sebepsizmiş...infertilitee....sebep yok yani..zamaını gelmemıs demek kı beklıyoruz...hayırlısıyla spermler deler gecer ulasır yerine...yeni aya yeni umutlarlaaaa inş....

eşim klomen kullundı sperm sayısı yükselmesi için 25 milyon oldu sonra aşılama tedavisi şimdi de tüp bebek düşünüyoruz hayırlısı bakalım

klomeni erkelerin kullandığını ilk defa dutdum canım inş şifaa olurr bende klomen kullanıyomm :):):):):):) benimkinede içirsem mi acaba

benim hiç olmadı ama doktor yine hemen yapmıyo..normal yolla olsun diyo...bı bıldıgı vardır elbet bu ay 4 .kullanısım klomenı bakalım ayın 25inde gitcem kontrole ne dicek...:44:

benim hiç olmadı ama doktor yine hemen yapmıyo..normal yolla olsun diyo...bı bıldıgı vardır elbet bu ay 4 .kullanısım klomenı bakalım ayın 25inde gitcem kontrole ne dicek...:44:

inşş ii şeyler söler canımm benide çarşamba çağırdııı öle rabbimin hikmetleri bunlarda beklioz işte sabır ediyozz inş mükafatını en güzelinden görücez bizdee inşşşşş ben ilk bu ay kullanıyom inş faslada kullanmayız yaa sana 4 bana da 1 uğurlu gelirr yaaa kıs eşin tahlil werdi mii seninn keçi boynuzu yapsana bu arada onaa ii olur benceee ::::)

Son düzenleme:
aşkısı benim soruunum sebepsizmiş...infertilitee....sebep yok yani..zamaını gelmemıs demek kı beklıyoruz...hayırlısıyla spermler deler gecer ulasır yerine...yeni aya yeni umutlarlaaaa inş....

amannn yaaa seninkidee bii hoşmuss bebemm yaaa poff

inş.................. cnm uğurlu gelsin...ne edek bacım kaderımızde bu da var mıs..bekletıyo bizi eşek sıpası gelmıyo..allahın izniyle gelicek ..bizde dicez keseyi gördük..kalp atşını duyduk diyee..ne büyük hediye ya rabbim..duy sesimiziiiiii

slm bebeklerim nabersiniz ii akşamlar herkeseee kucak dolusu sevgilerrr

hayırlı akşamlar kıslar nasılsınızz ben de geldimm sonundaaa burdasınıssss
iyi aksamlar kızlar...
bende geldim..dayanamadımnasılsınız bakayım?????????

aaa eşin klomen mi kullandı..bi yasıma daha girdim..
hadi bakalım hayrlısı olsun canmm

evet cnm verdi..gayt ii gebelik için uygun...ama tutunmuyo demek bebegim..bi gün yani tutunduugu günü de görcez hcg min 0.1 den yukarı oldugunu sölicemmm:))

iyi aksamlar kızlar...

ii akşamlar bebem...valla iyiki geldin yüzünü göen cennetlik:))ii bizde ne olsun dertlesiyoz...bebişimizin gelcegı günü iple çekıyoz..ya sen ne edıon bebişinle bırlıkteee

iyi aksamlar kızlar...

ayy sen beni güldürdün allahım da seni güldürsünnn klomen ne ben bilmedigimden sormadım
öle dedin neden dedin açıklarmısın balımm

evet cnm verdi..gayt ii gebelik için uygun...ama tutunmuyo demek bebegim..bi gün yani tutunduugu günü de görcez hcg min 0.1 den yukarı oldugunu sölicemmm:))

inşşş inşşş ama ben açıkcası kaldıktan sonrasındanda korkuyorum 9 ay yatış dicek herşey yasak bir sürü ilaç korkuyorum bunlardan inş bu seferki daha sağlıklı olur hamileliğim rahat geçerr sorunlu gebelikte çok zorr rabbim hayırlısını werrrr kalp atışlarıı kesesii elleri parmaklarıı ay zıpladı ilk tekmesi ahhhhh ahhhhhh

evet cnm sebepsiz bekleyıs daha zor..sende karamsar olup durma..eskisi gibi neşeli ol bebem yaaaa

bencede..eskisi gibi neşeli olsun berrin

ben napımmm kıslar sölin çok duygusal oldum ben
eşim geldi anladı yüzümdenn nen var diyip durdu söleyemedimm agladımm
napımm elimdee degill nesee neselii olucamm sanırımm bu adet gümnü böle olmam normal demii ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…