Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iim lamişim..bende de aynı dert vaeya..daha yemegmi yapmadım ama basit seler yapcm.yanına da bol salata..
Yeter işte

Aksamları cok yenmes
hahaha bende öle yapcam bol salata ama yanına ne yapcam hala düşünüyom bi bulsam yapması bişiy diil de düşünmesi sinir ediyo benii şükürler olsun rabbim bol bol weriyo hala yapcak bişiy bulamaıoz rabbim olmaynlarada wersin inş bereketimizi arttırsın :):):):):):):):)

ayy bnde yapcm ama keyfm hiçç yok tembellk yapom bugn hiçç bişe yapmm ama ilerleyn saatlerde belkim yaparım :d

ne bilim cnm ne ii gelir???
Canım hiç bir şey yapmak istemyor...uyumk ve hiç kalkmamamk istyorum
hahahaha anacım uyu uyu iiyidrrr Ya benimki erken geliyoo oyüzden bide misafir wardı bugün yoruldum havada sıcak benimde pek halim yok ama el mahkumm napımm birasdan girişirim bende artıkınn

iyiym bende canım nasıl gidiyo hamişlik ayy bizde yaşıycazmı acaba o duyguyu..bazen hiç olmayacak gibi geliyo...coook uzak biseymiş gibi gelio

ayyy ne güsel söledin lamiş...
bence de Rabb im veriyor biz hala söleniyoruz şkretmek yerine

açtım dolabı patlıcan var yemegini yaptım zeytinyaglı koydum ocaga..
birde fırın makarna..aaaaaa daha ne olcak
iyiym bende canım nasıl gidiyo hamişlik ayy bizde yaşıycazmı acaba o duyguyu..bazen hiç olmayacak gibi geliyo...coook uzak biseymiş gibi gelio

canm daha pek bişe anlamadm ben hamişlikten..hala aynı hersey

bende daha gecen ay diyordum bana ne uzak geliyor bu duygu diye..
ben hiç olmucakmıyım die ama işte birdenbire oluveriyor

Allah ım tüm isteyen kullarına nasip etsin insallah

selamm şekerler nasılsınız...merimmm gözün aydın tatlımm keseyi görmüşsünn RABBİM kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH..

Selam canlar
Nasilsiniz? Ne durumdasiniz ?
Mubarek aylarada girdik. Rabbim bizi geri cevirmesin. Kucaklarimizi doldursun. Amin...

ne yemek yaptın kız:)
patlıcnlarbuldum dolapta öle zeytnyaglı 1 yemek yaptım..
yanına da fırın makarna
selamm şekerler nasılsınız...merimmm gözün aydın tatlımm keseyi görmüşsünn RABBİM kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH..

tesekkür ederm canımmmmmm..AMİNNNNN canm..
ALLAH IM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNSALLAH

anlat bakalım bebem..seni dinlerm ben

ben iyiyim seydam.sen nasılsınnnnnn

napıosunn mericimmm hemen anlatayımm o zmann :))) ya şimdi ben bugün adetimin 3. günü için doktorumu aradım randevu alayım die bana kaç günün var regline dedi bende 4 gün dedim bide dünden beri mide bulantım var şuanda da hatta çikolota yedim kusuyodum tadını alamadım çikolotanın o derece yani neyse doktor bi test yap bakalım dedi bana bende gittim eczaneden test aldım yaptım bi acaip çıktı neticesi önce bi silik çizgi oluştu sonra ikinci çizgi koyuydu sonra 1-2 saniye sonra silik olan çizgi yok oldu gebelik yok ben eminim ama test nie böle oldu acaba sence ne yapayım tekrarlayımmı doktoruda aramadım tekrar :44::44::44:

Hosbuldum canim saol. Hamdolsun bugunumuze. INSALLAH O,Ol der ve olur bu 3 ay icerisinde.
aMİNN CANM Allah gönlüne göre versin

ayyyy vallahi bu eczane testlernden bişe anlamıomki yeldam ben.kan testine gtmeden 1 gn önce yaptım bende cizgi yoktu..snradan öle silik cıktı ki..hala yok gibi

neden gebelk yok ddiip kestirip atıyorsun...belki su mübarek aylarda sürpriz yapar bebişin

merim eşimede demedim tutturur şimdi hadi kan verelim die inan kendim için diilde onun hayal krıklığından korkuorum 10 aydır yoruldu artık hissediorumm sigarayı bıraktı bugün oruç bidee 4 gün önceden kesin sonuç verirmi bebem bu testler varya sinir oluom o testlere artık bi hamiş kalayım zaten alcam 10 tane yapcam pozitifleri görüp görüp atıcam bende hamiş değilim die kestirip atıom çünkü adet belirtilerimde var bi tek bu ay kendimde farketmediğim akıntım yok kaç gündür onun dşında kasıktı beldi hepsi var maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…