hahaha bende öle yapcam bol salata ama yanına ne yapcam hala düşünüyom bi bulsam yapması bişiy diil de düşünmesi sinir ediyo benii şükürler olsun rabbim bol bol weriyo hala yapcak bişiy bulamaıoz rabbim olmaynlarada wersin inş bereketimizi arttırsın :):):):):):):):)iim lamişim..bende de aynı dert vaeya..daha yemegmi yapmadım ama basit seler yapcm.yanına da bol salata..
Yeter işte
Aksamları cok yenmes
hahahaha anacım uyu uyu iiyidrrrayy bnde yapcm ama keyfm hiçç yok tembellk yapom bugn hiçç bişe yapmm ama ilerleyn saatlerde belkim yaparım :d
ne bilim cnm ne ii gelir???
Canım hiç bir şey yapmak istemyor...uyumk ve hiç kalkmamamk istyorum
iidr cnm sen nasılsınn
hg sedefcim..ben iyiyim sen nasılsın canm
aahhh seni çok ii anlıorum..bende dr.a gtmeden önce 45-50gnde 1 adet olurdum..
sinirli asabi bi insan olur cıkardım..
canm adacayı falan gbi bitkisel seler içsen..serran ın hep öle geliyor kırmızıları...
birde bana spor ii gelirdi..çok yürüyüüp kosturdugum zaman dger gn gelirdi uzun zaman gelmemişse..
ama bilemıorumki şimdi sana ne iyi gelir..
napıyım güzelim ya ewdeyim bugun ne giyseme bakıyom:))
ayyy ne güsel söledin lamiş...hahaha bende öle yapcam bol salata ama yanına ne yapcam hala düşünüyom bi bulsam yapması bişiy diil de düşünmesi sinir ediyo benii şükürler olsun rabbim bol bol weriyo hala yapcak bişiy bulamaıoz rabbim olmaynlarada wersin inş bereketimizi arttırsın :):):):):):):):)
iyiym bende canım nasıl gidiyo hamişlik ayy bizde yaşıycazmı acaba o duyguyu..bazen hiç olmayacak gibi geliyo...coook uzak biseymiş gibi gelio
meryem çıktınmı cnm ne oldu nerdesinkii
canm yemeklerle ugrasıodum.
arada da buraya yazıordum ama şimdi bitti işim:)
artık burdayım
Selam canlar
Nasilsiniz? Ne durumdasiniz ?
Mubarek aylarada girdik. Rabbim bizi geri cevirmesin. Kucaklarimizi doldursun. Amin...
patlıcnlarbuldum dolapta öle zeytnyaglı 1 yemek yaptım..ne yemek yaptın kız:)
selamm şekerler nasılsınız...merimmm gözün aydın tatlımm keseyi görmüşsünn RABBİM kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH..
patlıcnlarbuldum dolapta öle zeytnyaglı 1 yemek yaptım..
yanına da fırın makarna
tesekkür ederm canımmmmmm..AMİNNNNN canm..
ALLAH IM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNSALLAH
A.S tatlım hoşgeldinn.. çok şükür sen nasılsın...AMİN RABBİM duysun dularaımızı İNŞALLAH..
anlat bakalım bebem..seni dinlerm ben
ben iyiyim seydam.sen nasılsınnnnnn
aMİNN CANM Allah gönlüne göre versinHosbuldum canim saol. Hamdolsun bugunumuze. INSALLAH O,Ol der ve olur bu 3 ay icerisinde.
napıosunn mericimmm hemen anlatayımm o zmann :))) ya şimdi ben bugün adetimin 3. günü için doktorumu aradım randevu alayım die bana kaç günün var regline dedi bende 4 gün dedim bide dünden beri mide bulantım var şuanda da hatta çikolota yedim kusuyodum tadını alamadım çikolotanın o derece yani neyse doktor bi test yap bakalım dedi bana bende gittim eczaneden test aldım yaptım bi acaip çıktı neticesi önce bi silik çizgi oluştu sonra ikinci çizgi koyuydu sonra 1-2 saniye sonra silik olan çizgi yok oldu gebelik yok ben eminim ama test nie böle oldu acaba sence ne yapayım tekrarlayımmı doktoruda aramadım tekrar :44::44::44:
aMİNN CANM Allah gönlüne göre versin
ayyyy vallahi bu eczane testlernden bişe anlamıomki yeldam ben.kan testine gtmeden 1 gn önce yaptım bende cizgi yoktu..snradan öle silik cıktı ki..hala yok gibi
neden gebelk yok ddiip kestirip atıyorsun...belki su mübarek aylarda sürpriz yapar bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?