Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Nereye kayboldu şimdi bu millet..
İyi geceler dedik, kimseden ses yok..
Neyse ben gerçekten çıkıyorum..
Küstüm meriyle elife..
Bekledim belki gelirier diye..
Neyse.. Öyle olsun..

ama ben senden önce cıkmıstım..sende bana ii geceler demedin...

aaa hatta gttigimi bile görmemişsin

topik nedenn boş kızlarrr yaaaa benim kafam çok karışıııııııkkk derdimi dinlicek kimse yokmu şimdiiiii:44::44::44::44:

bende iyiyim kuzum..ders calıstım bugün..ev süüpür toz al.bu saat oldu işte..

daha yemek yapacagm..off ki ne off

benm hiç iş yapasım yok keyfimde yok ztnn sabh 11 de kalkıtm sonra 2 de yattım 4 te kaktım öl eişte ne yemek yaptım ne de ev süprdüm tembelliğim üstmde bugn

benm hiç iş yapasım yok keyfimde yok ztnn sabh 11 de kalkıtm sonra 2 de yattım 4 te kaktım öl eişte ne yemek yaptım ne de ev süprdüm tembelliğim üstmde bugn

ohhhhhh o da lazım arada kuzum...
dünde ben öleydim vallahi..ama bugün az calısayım dedm..

keyfin neden yok kuzum senn?az anlaatsana bana

ohhhhhh o da lazım arada kuzum...
dünde ben öleydim vallahi..ama bugün az calısayım dedm..

keyfin neden yok kuzum senn?az anlaatsana bana

yaa şu adet olmama meslesi iyice canımı sıkıyor o yzden alıngan sinirli ve çok gerginimmm
eşime dedm ne zmn olcm diye dert ynaıyodum oda kızdı bana ozamn doktra gidelim dedi..doktor snane söledi dedi..bende kzdım uydum işte onn üsrne annm ardı annmde dei ne zmn adet olcn üst üste gelnce sinrlendm annme batldım....bağırmadğım hlde solundan kaktın herlde dedi sinlrndim işte...doktora gitsem o bana dedi adet olsan da olmasanda uzunda olsan kısada olsan 3. adetni görene kdr gelme...
off cnm sıkılıyo iyice olmadı önmzdeki hfta gidicem...cnm sıkıldıyo nerdeyse 2 adet gnm geldi

hu huu slm kızlar nasılsınız
hg sedefcim..ben iyiyim sen nasılsın canm

aahhh seni çok ii anlıorum..bende dr.a gtmeden önce 45-50gnde 1 adet olurdum..
sinirli asabi bi insan olur cıkardım..

canm adacayı falan gbi bitkisel seler içsen..serran ın hep öle geliyor kırmızıları...
birde bana spor ii gelirdi..çok yürüyüüp kosturdugum zaman dger gn gelirdi uzun zaman gelmemişse..

ama bilemıorumki şimdi sana ne iyi gelir..

Slm kızlarrrrr nasılsınızz bi bakim dedimm yemek yapcam daha yaaaaa
ayy bnde yapcm ama keyfm hiçç yok tembellk yapom bugn hiçç bişe yapmm ama ilerleyn saatlerde belkim yaparım

ne bilim cnm ne ii gelir???
canım hiç bir şey yapmak istemyor...uyumk ve hiç kalkmamamk istyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…