Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben çıkıyorum şekerler görüşmek üzere ALLAH a emanet olun..
görüşürz Gülcüm...herzaman gel...

ahh ahhh seni öle ii anlıorumki..
ahahha 10tan yapcan demek..aman bende öle derdm ama korkuyorm şimdi yapmaya.
aman cıkmaz mıkmaz bir de onla ugras...
zaten ben hiç görmedmki çiftçizgiyi

buarada evet daha cok erken olsa bile cıkmaz.şimdiden de kan testi yaptrma derim ben canm..
ama yine de sen bilirsin..
ben günüm 3 gün gecnce yaptrmıstım ama yine de düşüktü sonucu..snra birde ona agladım..
hayırlısı olsun canım ne diyelim..siz saglıklı olun da..mutlu olunda..gerisinin ne önemi var

bizi burdaki kızlardan ii anlıyan yok kuzumm ben oldum olsaı bu gebelik testlerine güvenmem zaten ebrarda da hamişken negatif çıktıydı ikincidede 6 gün geçti yaptıydım silikti daha düşün artık.. yok merim tecrübelerine dayanarak seni dinlicem yapmıcam test falan ben şurda kalmış 4 gün beklerim daha ii inşallah hayırlısı olsun tabi bitanecimm üzülmüom artık inan insanoğlu herşeye alışıor Rabbim 3 aylarımızı mübarek eylesin hepimizi güldürsünn

canm yemeklerle ugrasıodum.
arada da buraya yazıordum ama şimdi bitti işim:)

artık burdayım
hee ii bakalımmmm
Selam canlar
Nasilsiniz? Ne durumdasiniz ?
Mubarek aylarada girdik. Rabbim bizi geri cevirmesin. Kucaklarimizi doldursun. Amin...
aminn cnmm aminnn ...bende durumlar aynı sen nasılsun cicemm
ayy cnm testi tekrr et belki sen yanlış gördün cnm sen bir daha tekrr et testini cnm benden demesii

hahahah ay güdürdün beni yeldam demek tecrübelerime dayanarak beni dinlicen..
kız senin cocugun var benm daha minicik bir kesem..
bende ne tecrübesi olsun..saskın ördek gbi birseyim suu aralar

Ahh evet ne kutsal aylara girik artık daha cok dua etmeliyiz..
Allah ım herkesin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:

canımm 3.5 sene geçti üstünden bende tecrübe kaldımıda hem ebrarda hiç çift çizgiyi görmedimki ben ayrıııcaa 1. ayda pat die kaldımm kolay oldu ALLAHIN izniyle merimm ondan anlamıom benn inan bak bişi daha dicem onada gülersin kesin ben kadının yumurtladığını bile bilmiodumm şu 10 ayın içinde öğrendimm Yarın oruca niyetlenicem nasip olursa bu 3 ay çok önemli duasız geçirmicem hiç bi günümü hepimize bol bol dua edicemmm

hee ii bakalımmmm

ayy cnm testi tekrr et belki sen yanlış gördün cnm sen bir daha tekrr et testini cnm benden demesii

yok bitanem yanlış görmedim inan bak aynı anlattığım gibi oldu şimdide çekiniomm yapmaya açık eczanede yoktur artıkk sanmıorum hamilelik olduğunu benn hiç öle hissetmiomda testte vardı anormallik... kaldı dört gün görcem zaten bebemm AL MI AK MI

hee ii bakalımmmm

yok bitanem yanlış görmedim inan bak aynı anlattığım gibi oldu şimdide çekiniomm yapmaya açık eczanede yoktur artıkk sanmıorum hamilelik olduğunu benn hiç öle hissetmiomda testte vardı anormallik... kaldı dört gün görcem zaten bebemm AL MI AK MI

hahahha sen de yumurtluyon yeldam
Allah ım kabul etsin dualarımızı..
slm hatunlarr.. ben geldimmmm..nasılsınız bakalım gorusmeyeli..özledim..hepinizi..

iim böcegimmmmm..hg ben de seni özledim cok..
sen nasılsıın peki

iim böcegimmmmm..hg ben de seni özledim cok..
sen nasılsıın peki

Moral oluonuz insana seviorumm sizleri merimmmm..şeydaaamm..böceğimmm ve diğerr kızlarr hepinize hayırlı bereketlli akşamlar öpüldünüz fıstıklar ben çıkıorummm anneme gidiorumm şimdii bb

iim
böcegimmmmm..hg ben de seni özledim cok..
sen nasılsıın peki

allaha şükür bende ıyıyım kırmızılar yenı gitti bakalım kocişin iznınde gıdıcem dr.a bakalım ne dıcek bu sefer
ayy.canımm okudum demın kesesını gormusun bebısın ınsaallah kalp atısını da duyarsın

hee ii bakalımmmm

Bende bu ayda olmadi. Tekrar ultrason cekincem bakalim ne durumdayim.
Elden birsey gelmiyor zamani gelmeyince olmuyor uzulmektense dua etmek en guzeli..

saol böcügüm vallahi ne gzel bir dilek bu teşekkür ederm.
baftaya gdıcez kalp atısı için ama şimdiden yüregm agzımda
Dualarınızı eksik etmeyn benden

ohh iyi olmana sevndim..hemen git bakalım dr.na.
hatta keske adetn 3.gnü gtseydn daha ii görünüordu ozaman.
ama bak hormon testlerini de yaptr aman ihmal etme..

canım benım yaa..aklına olumsuzluk getırme hıc ıcını ferah tut ınsaallah guzel seyler olacak bılıyosun her gece yatmadan dua ederım uzun uzun...emın ol su mubarek aylarda hem kendım hem senın hem de dıger arkadaslarımız ıcın bol bol dua edıcem
canım bakalım korkuyorum da kotu bıse cıkıcak dıye ama hayırlısı allahtan ınsaallah kotu bısey yoktur

yoktur kuzumkötü bişe ne olcak...

bak bana pcos
yumurta tembelligi
troid
hormon düzensizligi
adet düzensizligi ne ararsan var bende...

ama hepsinin careside var...ben 1yıldır dr kontrolündeyim..
hala günde 7 ilaç içiyorum..
ama napalım bugünümüze şükür..

korkma benmkılerden kötü çıkmaz sonuçların ama Allah ım istedikten sonra hiçbirsey neden degil hiçbirseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…