Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
O stres Ben bu cocuğu nasıl büyütmeliyim stresi olur inşallah Ben iyiyim hamdolsun evde bakım yaptırıcam ve ben evde olmuycam Buda demek oluyor ki bya uzuuun bir zaman topiğe giremiycem

inşallah canıım inşallahh... iyi olduğuna sevindim canım benim ayyy zor bi döneme giriosun ama sonrasın güzell olur mis gibi olur evinn ohhh ne güzel bende orucuuuummmmm çooooookkkkk açımm bacımm yaa

bunada sükür... bugün ise gitmedim rahatsizlandim biraz. simdi daha iyim.
cok geçmiş olsun hayırdır canım
inşallah canıım inşallahh... iyi olduğuna sevindim canım benim ayyy zor bi döneme giriosun ama sonrasın güzell olur mis gibi olur evinn ohhh ne güzel bende orucuuuummmmm çooooookkkkk açımm bacımm yaa

Allah kabul etsin ne orucu bu kaza mı yoksa Ya iftara yakın özel olarak bana dua eder misin acaba

cok geçmiş olsun hayırdır canım

Allah kabul etsin ne orucu bu kaza mı yoksa Ya iftara yakın özel olarak bana dua eder misin acaba

canım hem kaza için niyetlendim borcum vardı hemde nafile olarak nyetlendim ikiside Allah için sonuçta Rabbim kabul etsin inşallah... ederim tabiii dua ne demek tadlumm hatta şimdi ikindi okunuca namazımı kılarkende ederimm

Dua insanın mutluluk kaynağı çok tşk ederim canım Allah razı olsun Acıkcası biraz duaya ihtiyacım var bakalım Allah rahatlık nasib etsin

Dua insanın mutluluk kaynağı çok tşk ederim canım Allah razı olsun Acıkcası biraz duaya ihtiyacım var bakalım Allah rahatlık nasib etsin

canım dua herzaman lazımm Allah eksikliğini göstermesin sende bana ett valla bu sıcaklarda zor oluo oruç oruç oturmak evde dışarda daha zor olur herhalde vakitte geçmio daha 4 saat varr Allah sabır versinn.... ben çıkıp yemek yapayımm en iisi canımm sonra da namazı kılar yatarım vakite kadarr öpüldün aklımdasın edicem dua inşallah

Bağırsak önemli yaa Derdine düş güzelim İnsallah ciddi bişey değildir Allah şifalar versin

sagol canim. bende önemli bise olmasin diye dua ediyorum.. adetimi bekliyorum oda gelmedi.
yumurtanin catlamasindan 15 gün gecti. insallah hamileyimdir ama hic umudum yok cünkü yumurtanin catladigi gün esim sehir disina calismaya gitti..
öyle iste kizlar.

tşk ederim sağol canım Hadi kolay gelsin

test yapmadın mı

selamın aleyküm kızlar 3 aylara girdik rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin

bebek isteyenlere hayırlısını nasip etsin bekleyenlerede hayırlı evlat olmayı nasip etsin

şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine (AMİN)

aminn cnmm aminnn...bekliyenlere hyrlı evltlr nasip etsin rabmm

ee bizim gbi bebk istyenlerede rabmm ilk önce göbişe sonra kuca kondursun rabbm

ayy kızlar kimse yok ben çıkıyorum yaaa...bugn test yaptım yine negatf çıktı ..benmde uykum geldi az bişe uym belkim ilrleyen saatlerde gelirimm ..öptm sixzi cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…