slm kizlar nasilsiniz???
O stres Ben bu cocuğu nasıl büyütmeliyim stresi olur inşallahBen iyiyim hamdolsun evde bakım yaptırıcam ve ben evde olmuycam Buda demek oluyor ki bya uzuuun bir zaman topiğe giremiycem
hoşgeldin canım iyiyiz ya sen
slm kizlar nasilsiniz???
cok geçmiş olsun hayırdır canımbunada sükür... bugün ise gitmedim rahatsizlandim biraz. simdi daha iyim.
inşallah canıım inşallahh... iyi olduğuna sevindim canım benim ayyy zor bi döneme giriosun ama sonrasın güzell olur mis gibi olur evinn ohhh ne güzel bende orucuuuummmmm çooooookkkkk açımm bacımm yaa
cok geçmiş olsun hayırdır canım
Allah kabul etsin ne orucu bu kaza mı yoksa Ya iftara yakın özel olarak bana dua eder misin acaba
hoşşgeldin canımm iiz dielim ii olalım sen nasılsın
sükür iyim canim...
cok geçmiş olsun hayırdır canım
Allah kabul etsin ne orucu bu kaza mı yoksa Ya iftara yakın özel olarak bana dua eder misin acaba
canım hem kaza için niyetlendim borcum vardı hemde nafile olarak nyetlendim ikiside Allah için sonuçta Rabbim kabul etsin inşallah... ederim tabiii dua ne demek tadlumm hatta şimdi ikindi okunuca namazımı kılarkende ederimm
sabah karnima bi agri saplandi.. cok feci di yaa dayanamadim. doktora gittim.. kalin bagirsak olabilir dedi ilac verdil.
Dua insanın mutluluk kaynağı çok tşk ederim canım Allah razı olsun Acıkcası biraz duaya ihtiyacım var bakalım Allah rahatlık nasib etsin
Bağırsak önemli yaa Derdine düş güzelim İnsallah ciddi bişey değildir Allah şifalar versin
canım dua herzaman lazımm Allah eksikliğini göstermesin sende bana ett valla bu sıcaklarda zor oluo oruç oruç oturmak evde dışarda daha zor olur herhalde vakitte geçmio daha 4 saat varr Allah sabır versinn.... ben çıkıp yemek yapayımm en iisi canımm sonra da namazı kılar yatarım vakite kadarr öpüldün aklımdasın edicem dua inşallah
sagol canim. bende önemli bise olmasin diye dua ediyorum.. adetimi bekliyorum oda gelmedi.
yumurtanin catlamasindan 15 gün gecti. insallah hamileyimdir ama hic umudum yok cünkü yumurtanin catladigi gün esim sehir disina calismaya gitti..
öyle iste kizlar.
test yapmadın mı
selamın aleyküm kızlar 3 aylara girdik rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin
bebek isteyenlere hayırlısını nasip etsin bekleyenlerede hayırlı evlat olmayı nasip etsin
şu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine (AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?