Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ben yapcaktım gecen ay unuttum bu ay yapacam süt buharınıı ama karabiber neydii ben duymadım onu hiçç kanallar için mi odaa

cnm çörekotu tarçını adetnn 2 gnnde başla 12 gn kulnn sabah akşam 1. sayfada yazıyor

sonra adetn 2. gnü başla 7 gn boyunca gnde 7 tane top karabiber yut yumurtalıklrı çoğltıyo buda

süt buhrıda yumurtlama dönemnde yapcksın çatlmadan önce hep koly hamle kalon hem bebği tuto cnm

hoş geldn cnm iim sen nsılsın bakalım ben senn aşada durup kouşmamamna alıştır gerçi ama

ayy benmde ermiyoo ayy öldrrkende kıtr kıtr ses çıkoo yaaa hahah
hoşbulduk tatlım..bende iyi sayılırım..genelde okumayı tercih ediyorum ben..
hoşgeldn zeynepim..
ben iyiyim..sen nası oldun?d,nlendn mi bakem?

hoşbuldumm canımmm..
iyi olmana sevindim..
yok kıs ne dinlenmesi..yarında koridor için parkeler gelip döşenecek..anlayacağın bir dünya iş daha ..

kürü bugün akşam baslıcamm karabiberi yarın alım bari incirr felan yiyorum ben oda çatlatıyomus sanırım
süt buharını da adet bittikden sonra 5 gün die biliyodum ben öle okumustum amaliyat olmadan önce yapmıstım da

sen bilon cnm o vakitt

beriincim benm ananem bana yumurtma çatlamdan 1 sefer yaptı...bir de çömlek vurdu işte..biz onu adetn 17 de yaptı benm yumşte o gece çatlmış işte cnmm sen bilon ama ...evet incir ye kuru üzüm havuç ye...bunları eşinede yedir..tv izlerken önüne ver o ztn kemirr..bişe demene gerk yok..ben eşime öle yapom önüne keçibynuzu incir kuru üzüm fındık fıstık faln verodum oda kemiriyoduu

ay evet yer valla ne korsamm
nese yapım bakım bu ayy su baharı benn insallah işe yarar
ben amaliyatdan önce doktr gititimde yumurttlama takibi yaptı iki ay sorun yok demişti
ama spermle yumurtanın bulusacagı kanal calışmıyoo işde poffff onu bi işleve sokabilsem

ayy cnm inşhh işe yrr ...
sennkide işe yarr sen merk etme kzummm
elbet işlevede sokrsın cnm ama inn bana diym sana düşndükçe olmuyo slim benn

düşünmeden yapabilsem keske am olmuyo işdee napımm
bende hiç ummdığım anda hamile kaldım...geçn ay en çok elife sonra meryeme dua ettm..bu ay sn böcm bir de seçil vr en çok dua ettm cnmm
ben burdayım kuzum..szi ddinliodum sesszce:2::2:

ayy cnm uynmu yoksa...neden sesszsnn..bu arda ağlonmuu

ben burdayım kuzum..szi ddinliodum sesszce:2::2:
neden sessiz duruyon ama ben seni sevsiz durmanı istemiyorum
bende hiç ummdığım anda hamile kaldım...geçn ay en çok elife sonra meryeme dua ettm..bu ay sn böcm bir de seçil vr en çok dua ettm cnmm

ahh ben senin dua ettgini blmiyodum dA diodum hep nil meriye dua etti kabul olduu
sendende allah razı olsunn inşallah o güsel dualarıin seni deee bulur adetin düzene girer en kısa zamanda sende hamiş olursunn canımm

ayy cnm uynmu yoksa...neden sesszsnn..bu arda ağlonmuu

ahhh canım Allah razı olsun dualarınıza..onlarla ayaktayım ben..,
öle inanıorumki..bana öle çok kişi dua etti ki...

Allah ım senn de yüzünü güldürsün bir an önce..her gece rüyamasın send.
yokkuzum aglamıom hapsırıom

bilmem sessz sakinim bu gece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…