iyi akşamlar..ben geldim..
nasılsınız bakalım?
ben yapcaktım gecen ay unuttum bu ay yapacam süt buharınıı ama karabiber neydii ben duymadım onu hiçç kanallar için mi odaa
hoşbulduk tatlım..bende iyi sayılırım..genelde okumayı tercih ediyorum ben..hoş geldn cnm iim sen nsılsın bakalım ben senn aşada durup kouşmamamna alıştır gerçi ama
ayy benmde ermiyoo ayy öldrrkende kıtr kıtr ses çıkoo yaaa hahah
hoşgeldn zeynepim..
ben iyiyim..sen nası oldun?d,nlendn mi bakem?
cnm çörekotu tarçını adetnn 2 gnnde başla 12 gn kulnn sabah akşam 1. sayfada yazıyor
sonra adetn 2. gnü başla 7 gn boyunca gnde 7 tane top karabiber yut yumurtalıklrı çoğltıyo buda
süt buhrıda yumurtlama dönemnde yapcksın çatlmadan önce hep koly hamle kalon hem bebği tuto cnm
hoşbulduk tatlım..bende iyi sayılırım..genelde okumayı tercih ediyorum ben..
hoşbuldumm canımmm..
iyi olmana sevindim..
yok kıs ne dinlenmesi..yarında koridor için parkeler gelip döşenecek..anlayacağın bir dünya iş daha ..
sen bilon cnm o vakitt
beriincim benm ananem bana yumurtma çatlamdan 1 sefer yaptı...bir de çömlek vurdu işte..biz onu adetn 17 de yaptı benm yumşte o gece çatlmış işte cnmm sen bilon ama ...evet incir ye kuru üzüm havuç ye...bunları eşinede yedir..tv izlerken önüne ver o ztn kemirr..bişe demene gerk yok..ben eşime öle yapom önüne keçibynuzu incir kuru üzüm fındık fıstık faln verodum oda kemiriyoduu
ay evet yer valla ne korsamm
nese yapım bakım bu ayy su baharı benn insallah işe yarar
ben amaliyatdan önce doktr gititimde yumurttlama takibi yaptı iki ay sorun yok demişti
ama spermle yumurtanın bulusacagı kanal calışmıyoo işde poffff onu bi işleve sokabilsem
ayy cnm inşhh işe yrr ...
sennkide işe yarr sen merk etme kzummm
elbet işlevede sokrsın cnm ama inn bana diym sana düşndükçe olmuyo slim benn
meriii yaren nere gittinisss yavv
bende hiç ummdığım anda hamile kaldım...geçn ay en çok elife sonra meryeme dua ettm..bu ay sn böcm bir de seçil vr en çok dua ettm cnmmdüşünmeden yapabilsem keske am olmuyo işdee napımm
ben burdayım kuzum..szi ddinliodum sesszce:2::2:
neden sessiz duruyon ama ben seni sevsiz durmanı istemiyorumben burdayım kuzum..szi ddinliodum sesszce:2::2:
bende hiç ummdığım anda hamile kaldım...geçn ay en çok elife sonra meryeme dua ettm..bu ay sn böcm bir de seçil vr en çok dua ettm cnmm
bende hiç ummdığım anda hamile kaldım...geçn ay en çok elife sonra meryeme dua ettm..bu ay sn böcm bir de seçil vr en çok dua ettm cnmm
ayy cnm uynmu yoksa...neden sesszsnn..bu arda ağlonmuu
hayırlı geceler hanımlar nasılsınız :80::80::80:
hg sevgıliiimmmmm:2::2:
bn iyiyim sen nasılsın bakayım
selamm sevgimmm hoş geldinn nasılsıınn ben iyiim sükürrr:80::80::80::80::80:hayırlı geceler hanımlar nasılsınız :80::80::80:
en iisi braz ses edeyim...size böle ters geldi..garibinize gitti
tabiki iyi olalım kuzumhoşbuldum canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım dimi
evettt geceee olsa neseee
ama sendeee alışkın deilimmm balımm
selamm sevgimmm hoş geldinn nasılsıınn ben iyiim sükürrr:80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?