Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iyi geceler hanımlar gerçi konu açıp sormuştum ama, burdan sizlerede sormak istiyorum.benim bata 7gün var daha bugün yaptığım ovulasyon testim ikinci cizgi ilkinden koyu çıkınca bende şaşırdımki ovulasyon zamanımın geçmiş olması lazımdı. çünkü geçen ay 16.gün pozitifti evde gebelik testide vardı onuda yaptım 5dakika içinde çok açık rengli ikinci çizgi çıktı nedir bu hamile olsam bile bu kadar erken çıkarmı şaşırdım valla çok umutlanmakta istemiyorum.

bennn yatıomm kıslarrr zatenn kimsedee konusmuyooo allaha emanet olunn iyi gecelerr canlarımm

karafill
senin soruna cevap vemedimm çünküü bi bilgimm yokk kusura bakma

ben geldim herkesle gidiyo
bende gidiyim o zaman hayırlı geceler Allah'a emanet olun
karanfil sana cevap veremedim çünkü hiçbir fikrim yok kusura bakma lütfen

Son düzenleme:
selamm sevgimmm hoş geldinn nasılsıınn ben iyiim sükürrr:80::80::80::80::80:

evettt geceee olsa neseee
ama sendeee alışkın deilimmm balımm

tabiki iyi olalım kuzum

hahahaaha güldüm kız

gece ve meri 2 zıt kutup ama yine de cekıos birbirimizi

allahımm aglatmasınn bebemm
zeynepimiii dürtmedenn kolundann konusmuyo kii hiçç demii kıss askısıı ordamısınn

bak bak bak..beni çekiştiriyolar burda
hıhhhh size...

ayyy ayyy şu geçmişi okumanın basit bir yolu olsa keşke böyle özet gibi falan gözlerim döndü

neyse herkesin keyfler yerinde maşallah öyle gfördüm ben ohh ohhhh

ii diim ii olayım canımmm ne olsunn stresli döneme girmiş bulunmaktayımm işte bekliorumm bakalım sen nasılsınn canım

O stres Ben bu cocuğu nasıl büyütmeliyim stresi olur inşallah Ben iyiyim hamdolsun evde bakım yaptırıcam ve ben evde olmuycam Buda demek oluyor ki bya uzuuun bir zaman topiğe giremiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…