AY YANLIS YYAPMIŞIM BENDE TAM ONU YAZMIŞTIM MERININ DEDINI AMA YANLIŞLIK YAPMIŞIM CALIIIIŞ NE GEZIYON BIDE SUT BUHARI YAP CNM SEYDA OYLE TAVSIYE EDIYO KANALLARI ACIYOMUŞ
ayyy negüzel rahat geçmiş haişlik...bnde kızımda hıc aş ermedım 9ay boyunca kusma falanda yok rahatım ama cok kılo almıştım 50 kılodan 70kılo olmuştum
napim canım yaa ev ıslerı felan dun cam sıldık tam bız bıtırdık yamur yagmaya basladı..yarın mısafırlıge gıdıcez kv.nın arkısine erken yat dedı bana ama duramadım gırmeden onun dısında calısmalar durdu bızde bılıyosun esımın ızın gununde dr.gıtcez oyle istee
Bızede bak merı bugun calışma olmaz kandıl ya
bocegım ben sey dıye duymuştum bılmem dogrumu eş korunması ıyı deıl dıye bılmem artık
evet canım hem korunmasak bıle bu gece de yarın gece de olmaz o iş
Nıye kı canım ne oluyomus kı:44::44::44::44:
arkadaşlarım hepinize ii geceler diliyorum..
Artık gözlerim kapanıor..sizleri seviyorum
Nillll doktora gidecektin bugün..neden gelip yazmadın kuzum?
Umarım iyisindir..aklımda dualarımda senle
ayyy negüzel rahat geçmiş haişlik...
ama eevet 20kg cokmuş..
dr beni hemen tarttı..kontrol altında olacam..aman fazla almayayım.
ayyy kuzum eline sağlık...evet bende aynı oldu..cam sil yagmur yagsın...
dogru sizin calısmalar durdu..olsun saglık olsun...
ay hadi yatalım.benmde uykum geldi
sen yat kuzum ben bıraz daha burdayım kaderle laflarık bıraz daha sonra ben de kacarım
ıyı uykular bebem benım kendıne de bebıse de ıyı bak e mı...hadii allah rahatlık versın
erkeklerde erken yasta ıktıdarsızlık oluyormuş dıye duydum
ay kacmım ozaman cnm sen cıkınca bende cıkım yalnız bırakmım senı
cnm prezervatift olur ben obur yontem erkegın kendını cekmesı o sakıncalıymış işte:26::26:abbbowwwwww..ahaa..bunu da ılk defa duydum
Prezervatıfte de oyle mı oluyo kı bız gerı cekılmeyle korunuyoduk:26::26::26::26::26::26:
cnm prezervatift olur ben obur yontem erkegın kendını cekmesı o sakıncalıymış işte:26::26:
anladım canım sagolasın bılgılendırdın ıcın bana bel soguklugu felan oluyo dıyolardı da esım bıse olmaz dıodu bunu solım de gıtsın kendıne prezervatıf alsın bı zahmet
Ana bocegım gttın mı
sustun bırden
bencede cnm yada sen ıgne vurun aylık ezcaneler gebelık onlıyıcı ıgne vuruyolar
yok canım burdayım ben
O ıgnelerın bı sakıncası olmuyo mu pekı bı de 100de100 koruyo mu:44::44::44:
sanırım koruyumu cnm ezcaneye sor o sana der bnım arkadasım oyle korundu 6senedır tık yok onlarda bebiş ıstemıyolar cunku
hmm..tesekkur ederım canım ..bakalım kafamıza en cok hangısı yatarsa onu kullanırız artık..
Canım hadı bızde cıkalım artık..saat ıkı oldu..tsekkr ederım benı yalnız bırakmadın ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?