arkaadşlarım öncelıkle hepinizin kandili mubarek olsun oğlumuz için iyi dleklerınız için hepinize tek tek teşekkur ederım
canımm mrb oğlun olacak demekk çoook sevindim tatlım Allah evlatlarını sana bağışlasınn
kızzz merii yarenimi dıyon gitmişmii,,erkekmişmii...ay çok sevindimm yaa..
sen nasılsın bakalım hamışlık nasıl gidiyor..??
YAREEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN...
Oğlumuz mu olyormuş...
Yaşasın ayyy, yaşasııın..
Ne güzel bir kızın bir oğlun olacak inşaAllah..
Tam ideal aile..
Kız bak, avatarındaki aile gibi oldunuz şimdi işte...
Tam öyle işte...
Ayy yerim ben onu yaa...
Allah'ım ne güzel duygu buu..
Ben bile bir tuhaf ooldum şimdi yaa..
Ayy ben haftaya kadar nasıl bekleyeceğim..
Ervaa... Sırada biz varız kııı..
Bern haftaya gideceğim..
Sen ne zaman gidiyorsun?
Meriii.. Kız oğlum nasıl heyecanla bekliyor bir bilsen..
Deliriyor kardeşim diye..
Karnımı elliyor ikide bir..
Yalnızlıktan o kadar bunalmışki çocuk..
Sen gibi kaprisli değil yani...
ii gidiyor nilüpüm...pazartesi kalp atısı içingdecem yeniden...işte hem korku hem heyecan var.
sen nasılsın bakalım?
canımm hayırlı olsunn inşallah allahım saglık versinnarkaadşlarım öncelıkle hepinizin kandili mubarek olsun oğlumuz için iyi dleklerınız için hepinize tek tek teşekkur ederım
ii gidiyor nilüpüm...pazartesi kalp atısı içingdecem yeniden...işte hem korku hem heyecan var.
sen nasılsın bakalım?
selam hayırlı cumalar kızlar benım kırmızılar geldı maalef uzgunum tabı cok zormuş bu beklemek zaten bu aydan sonrada uc aylık tedavıye baslıcam sıgara bırakmak ıcın oyuzdende korunmak lazımmış ynı ben bebiş hayalını erteledım bı uc ay RABBIM SIZLERIN YANINDA OLSUN
arkaadşlarım öncelıkle hepinizin kandili mubarek olsun oğlumuz için iyi dleklerınız için hepinize tek tek teşekkur ederım
nedenn sigara için tedavi görüyorsun istesen bırakırsınn ben bebeşim için bıraktım hemde hiç bi yardım görmedenn bence o sana destek olurrr onun için bırakırsınn nese izmirlim çıkmm gerek hakkında hayırlısı olsun o zaman
cuman mübarek olsunn cuma saatii bol bol dua ey hakkımızda hayırlısını nasip etsin allahım
selm kızlar nasılsınız benm morelim bugn çok bzuk...krımızı mı geldi diceksiniz hayır ama hiç keyfm yok...sürkli düşen bebğim aklımda bugn ...dkka başı ağlıyasım gelo...
nerden mi geldi...benle hamile kalan bi arkdşım vrdı o gn sayıyo 20 gn içinde doğum yapcak sanırım onu öğrendim öle oldu..isyan etmekten çok korkuyorum...morlimi yerne gtrmek için her şeyi yaptım ama yokk olmadı belki bura yazrsam içim ferhler dedimm
ben burdyım cnm beni beğenmiyon muu
cnm herkes aynı eşyi düşüncek diye bir şey yokkki bi an geldi işte..herkes atlatabilcek diye bir şeyde yok...sen koly atlattın demek ben atlamıyorum..ben ztn ferhlrım dye yazdım bunu burya neyse sorun değil
canım kalbini ferah tut lütfen benimle beraber hamiş kalan akdaşım var bende onunla konuştum bugün 21 haftasına giriyor e napıyım şimdi bendemi ağlayım düşük yaptık diye saçmalama lütfen allahım hayırlısını versin demekki bizim için hayırlı değilmiş olmadı
Allahın selamı üzerinize olsun.Açılışı güzel bir duayla yapalım.Ey herşey kendisine yönelen Rabbimiz!Ey arzu edilen ve istenen şeyleri duyup cevap veren rabbimiz!Ey cömertliğiyle sonsuz nimetleri hesapsız veren Rabbimiz!Girişeceğimiz her işe doğruluk ve içtenlikle girmeyi Çıkacağımız her iştende doğruluk ve içtenlikle cıkmayı nasib et Bize kendi katından güç kuvvet ve rahmat nasib et
cnm herkes aynı eşyi düşüncek diye bir şey yokkki bi an geldi işte..herkes atlatabilcek diye bir şeyde yok...sen koly atlattın demek ben atlamıyorum..ben ztn ferhlrım dye yazdım bunu burya neyse sorun değil
aminn cnm amnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?