Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Selam kızlar REGAİB KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM bu mübarek günde dualarınızı namazlarınızı GÖNLÜNÜZDEN gecen Tüm güzellikleri KABUL EYLESİN İNŞALLAH..

Kandiliniz mübarekolsun arkadaşlar allah hakkımızda hayırlı olacak tüm dualrımızı kabul etsin inşallah hepimiz birbirimiz için dua edelim kimin duası kabulolur bilinmez hembaşkasına edilen dua daha çabuk kabul olunur derler allah hamile kalmak isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin enkısa zamanda hamile arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar nasip etsin evlatlarına kavuşmayınasip etsin aminnnn....

Kizlar Regaib Kandiliniz mübarek olsun.. herseyin gönlünüzce olmasini dilerim Rabbimden!!
Hepimiz icin bol bol Dua edelim bu gece... Kucaklari bos olanlarin Rabbim Bebelerle doldursun INSALLAH!!!!!!!!!

arkadaşlarım hepinize ii geceler diliyorum..

artık gözlerim kapanıor..sizleri seviyorum

NİLLLL doktora gidecektin bugün..neden gelip yazmadın kuzum?
umarım iyisindir..aklımda dualarımda senle

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER..
Rabb'im tüm güzel hayırlı dileklerinizi kabul ettsin..

Canımın içii.. Asskım.. Ben bugün doktora gidecektim evet ama gitmedim..
Neden dersen.. Oğlum çok yalvardı, bende gelmek istiyorum diye..
E bu hafta da yazılı haftası..
E oğluşun sınavları da süper geçiyor maşaAllah..
Bende ona ödül olsun, kardeşini görsün diye
haftaya gideceğim..
Görsün kardeşini..
Böyle birşey gördümü hiç unutamıyor sıpam..
Anlatıp duruyor..
Bu onun için inanılmaz birşey..

İşte, sırf sıpam için haftaya erteledim..
Bu haftaya kadar nasıl zor bekeldim, şimdi 1 hafta daha nasıl bekleyeceğim bilmem..
Belkide cinsiyetini söyleyecekti..
Sabır.. Sabıır..

Kız bir taraftanda korkuyorum, ya kötü birşey söylerse doktor..
Oğlum ne olur o zaman..
Çocuk kardeşimi göreceğim diye heyecanla bekliyor..
Doktor kötü bir haber veriyor....
Ayyh.. Nerdende geliyor böyle şeyler insanın aklına yaa...
Güzelliklerin içine illa bir can sıkıcı şey yerleştiriyorum bende..
Nefret ediyorum bu huyumdan...

Yaa.. Yaren ne yaptı..
Bugün gidecekti oda..
Kız mııı.. Erkek miii.. Yareeeeeeeeeeennnn..
ÇOk merak ediyorum...

hayırlı kandiller kızlar
Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanları gönlümüze razı eylesin inş.

arkadaşlarım cümlemizin kandili mübarek olsun.rabbim cümlemize hayırlı bebişler nasip etsin.benim içinde dua edin neolur. kandil üzerine bugün ne yapalım önerilerinizi banada söyleyin.dualrımız kabul olsun inşallah...

selamün aleyküm kıslar
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!

ahhh aman öle olsun canım benim..
aklıma neler geldi neler..kendim yazdım kendim oynadım resmen

haftaya sıpanla beraber gidersiniz artık..ah en güzel isteyerek beklıyor kardeşi
benm kardeşim olacagını ögrendigimde bavulumu hazırladım ananeme yerleşmeye gittim

aaaaa kankam gitti..oğluşumuz geliyor

kızzz merii yarenimi dıyon gitmişmii,,erkekmişmii...ay çok sevindimm yaa..

sen nasılsın bakalım hamışlık nasıl gidiyor..??

yarenin oğluşumu oluyo? Allah'ım hepinize de sağlıkla kucaklarınıza almayı bizlere de hamiş kalmayı nasip etsin inş.
bu arada sen nasılsın fıstık?

kızlar kandiliniz mübarek olsun bu gece ettiğiniz tüm duaları allahım kabul eylesin inşallah

yarencime de çok sevindim onunla birlikte tüm hamiş arkadaşlarım allahın izniyle bebeklerini sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah

arkadaslar mubarek REGAIB kandlilimiz kutlu olsun RABBIM hepimizin dualarini kabul etsin INSALLAH 2012 bitmeden bebek askiyla yananlar hamile olarak bitirsinler bu yili, hamile arkadaslarimiz ise hayirlisi ile bebeklerini kucaklarina alsinlar AMINNNNNN.....

arkaadşlarım öncelıkle hepinizin kandili mubarek olsun oğlumuz için iyi dleklerınız için hepinize tek tek teşekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…