iim cnm ne olsunn ..sen naıslsın gitn mi doktora cnmmCanim iyiyim sen nasilsin tatlim ben de seni cok cok ozledim kac zamandir karsilasamiyoduk hamd olsun durumum iyi cok sukur, adet olmadigina sevindim sen idrar testine pek guvenme kan testi yaptir da mujdeyi ver guzel kardesim
hos buldum tatlim ben iyiyim sen nasilsin?
iidir cnm sen nasılsın bakalımmselam kızlar nasılsınnız
ayy cnm amin inşllh duarı olur sizde benm hep aklımdasınızzz.rabbm yüünüze gülsün cnm benmmhayırlı aksamlaar kıslarrr nasılsınızz
seydam canın sıkkkınmış insallah geçmiştirr hani bana kızıyodun yaainsanın elindee deil işde bi an geliyoo insan daralıyo hep aglamak istiyoo tutamıyo kendini ama gecip gidiyo işde
neysee ne anlatcamm bu gün bebek bakmaya gittim annemle kadın 35 yasında falan 3 kere olmus düşmüs
fahminde et mi perde ne varmış düşükler ondan olmus neyse o kadar güsel dua ettiki çeken biliyo dedim ve annemin yanında aglamak için zor tuttum istemiyorum desemde inanmadı bana illa ben,im doktora git baksın felan dedii o kadar güsel dualar etti insallah bu cuma mubarek günde duaları kabul olur allahım isteyen herseke nasip eder
bugun moralım bozuk cook yine geldı kor olası kırmızılarzaten arada verıcem
tatlim ben dr gitmeyecektim ki benim esimde varikosel vardi 6 ay once ameliyat oldu simdi degerlerin yukselmesini bekliyoruz
iim cnm ne olsunn ..sen naıslsın gitn mi doktora cnmm
iidir cnm sen nasılsın bakalımm
ayy cnm amin inşllh duarı olur sizde benm hep aklımdasınızzz.rabbm yüünüze gülsün cnm benmm
evet bugn cnm sıkkındı ama geçti çok şükür cnmmm
olsun cnm adet olabilmek bile güzel inn bana yaaa...
ama ara vermen belki ii gelr..çünki ben 2 ay korundum sonra kestim 3 ay hamile kalmıştım cnmm..inşllh sennde öle olurr
hayırlı aksamlaar kıslarrr nasılsınızz
seydam canın sıkkkınmış insallah geçmiştirr hani bana kızıyodun yaainsanın elindee deil işde bi an geliyoo insan daralıyo hep aglamak istiyoo tutamıyo kendini ama gecip gidiyo işde
neysee ne anlatcamm bu gün bebek bakmaya gittim annemle kadın 35 yasında falan 3 kere olmus düşmüs
fahminde et mi perde ne varmış düşükler ondan olmus neyse o kadar güsel dua ettiki çeken biliyo dedim ve annemin yanında aglamak için zor tuttum istemiyorum desemde inanmadı bana illa ben,im doktora git baksın felan dedii o kadar güsel dualar etti insallah bu cuma mubarek günde duaları kabul olur allahım isteyen herseke nasip eder
selam canımm nasılsınn çıkmak zorunda kaldımm sabah kusura bakmabugun moralım bozuk cook yine geldı kor olası kırmızılarzaten arada verıcem
guzel kardesim gec dollenme ola bilir mi acaba? ne zamamn yaptirtin kan testini?
hos geldin berrinim INSALLAH kisa zamanda RABBIM bizede nasip etsin tatli tatli bebisler, senin annen bilmiyor mu senin ameliyat oldugunu?
kız hani dedin ya türkey deki bi dr a görünücem iletişim kuramıyorum burdaki dr larla dedin ya
bitanemmm inşallah bu mübarek günlerde yapılan dualar kabul olur..Senin mutlu olmanı dünyalar tatlısı bi evladının olamasını o kadar çok istiyorum ki ....:26::26::26:
selam canımm nasılsınn çıkmak zorunda kaldımm sabah kusura bakma
hoş bulduk canımm nasılsın görüşemios artık
evet canımm annem biliyoo bilmeseydi ne yapardım yalnıs beın hastanelerde
allah razı olsun basımdan eksik etmesin annemii allahımm
çookkk mutsuzum çokkkkbu ayda kırmızılara karıştım
selammm:)
pco lu olup aşılamayla hamile kalanler benimle paylaşır mısnız? çok ihtiyacım var tşklr
selammm:)
pco lu olup aşılamayla hamile kalanler benimle paylaşır mısnız? çok ihtiyacım var tşklr
selam canımm nasılsınn çıkmak zorunda kaldımm sabah kusura bakma
hoş bulduk canımm nasılsın görüşemios artık
evet canımm annem biliyoo bilmeseydi ne yapardım yalnıs beın hastanelerde
allah razı olsun basımdan eksik etmesin annemii allahımm
çookkk mutsuzum çokkkkbu ayda kırmızılara karıştım
AMIN canim AMIN RABBIM annelerimize uzun omurler versin yokluklarini gostermesin basimizdan eksik etmesin , evet tatlim son zamanlar vaktim cok az oluyor ev isleri, ise gidiyorum 6ya kadar evde olmuyorum ama gecmisi hep okuyorum bu topik bende bagimlilik yapti
canim yalnis hatirlamiyosam senin de esin ameliyat olmustu sizin degerler nasil sakincasi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?