Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
iim cnm ne olsunn ..sen naıslsın gitn mi doktora cnmm
selam kızlar nasılsınnız
iidir cnm sen nasılsın bakalımm
ayy cnm amin inşllh duarı olur sizde benm hep aklımdasınızzz.rabbm yüünüze gülsün cnm benmm
evet bugn cnm sıkkındı ama geçti çok şükür cnmmm
bugun moralım bozuk cook yine geldı kor olası kırmızılarzaten arada verıcem

olsun cnm adet olabilmek bile güzel inn bana yaaa...
ama ara vermen belki ii gelr..çünki ben 2 ay korundum sonra kestim 3 ay hamile kalmıştım cnmm..inşllh sennde öle olurr

insallah cnm

bitanemmm inşallah bu mübarek günlerde yapılan dualar kabul olur..Senin mutlu olmanı dünyalar tatlısı bi evladının olamasını o kadar çok istiyorum ki ....:26::26::26:

bugun moralım bozuk cook yine geldı kor olası kırmızılarzaten arada verıcem
selam canımm nasılsınn çıkmak zorunda kaldımm sabah kusura bakma
guzel kardesim gec dollenme ola bilir mi acaba? ne zamamn yaptirtin kan testini?

hos geldin berrinim INSALLAH kisa zamanda RABBIM bizede nasip etsin tatli tatli bebisler, senin annen bilmiyor mu senin ameliyat oldugunu?

hoş bulduk canımm nasılsın görüşemios artık
evet canımm annem biliyoo bilmeseydi ne yapardım yalnıs beın hastanelerde
allah razı olsun basımdan eksik etmesin annemii allahımm

kız hani dedin ya türkey deki bi dr a görünücem iletişim kuramıyorum burdaki dr larla dedin ya

tatlim sanirim karistiriyosun ben oyle bisey dedigimi hatirlamiyorum hem ben burda zaten turkiyede uzmanlik bitirmis doktora gidiyorum, hem esimde dr oldugu icin hem kendisi hem de benim icin yalniz uzman drlar seciyor

bitanemmm inşallah bu mübarek günlerde yapılan dualar kabul olur..Senin mutlu olmanı dünyalar tatlısı bi evladının olamasını o kadar çok istiyorum ki ....:26::26::26:

ahhhh bebemmm allah razı olsunn insallahhh dualrımıs kabul olurr allahım hepimize nasip etsinn

AMIN canim AMIN RABBIM annelerimize uzun omurler versin yokluklarini gostermesin basimizdan eksik etmesin , evet tatlim son zamanlar vaktim cok az oluyor ev isleri, ise gidiyorum 6ya kadar evde olmuyorum ama gecmisi hep okuyorum bu topik bende bagimlilik yapti
çookkk mutsuzum çokkkk bu ayda kırmızılara karıştım

canim yalnis hatirlamiyosam senin de esin ameliyat olmustu sizin degerler nasil sakincasi yoksa

selammm:)

pco lu olup aşılamayla hamile kalanler benimle paylaşır mısnız? çok ihtiyacım var tşklr

selam canim pkolu olup dogal yolla hamile kalan arkadasimiz var burda , corekotu kuru yaptigi ay hamile kaldi ilk sayfada tarifi var dene istersen belki vesile olur sende hamile kalirsin

selammm:)

pco lu olup aşılamayla hamile kalanler benimle paylaşır mısnız? çok ihtiyacım var tşklr

bende de pko vr cnm sen de kilo problemi vrmı tatlım ..ben hep aşılmadan kaçtım cnm..ben bir tek serphone birde süt buhrıyla hamile kaldım çömlek kapadılr yumurta çatlamdan önce...birde kilom vardı o ara 83 ten 72 ye düşmüştüm o ara hamile kaldım ama sonra düşük yaptım...sen ne durumdasın kilo prblemn vrmıı..ne ilç kullndın şu zmana kadr

olsun cnm onemlı deıl

kızlar ya karnımda bir şişlik var, kasığımada bir şey batıyor ayrıca göğüs uçlarımda karmış gibi oluyor kendimi hamile gibi hissediyorum ya hayırlısı daha önce böyle şeyler olmazdı pazar günü adet göreceğim 1 hafta önce test yaptırdım kanda bişey çıkmadı sizce erken mi adet tarihini geçmesi mi gerekiyor....

valla canım haziranda yeni test yapılacak işte 6, ay testi göreceğiz.ameliyattan önce 3milyon sperm %7 hız vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…