Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
seni çok çok çok özledim canım benim yaa nasılsın bakü güzeli durumun nasıl
Canim iyiyim sen nasilsin tatlim ben de seni cok cok ozledim kac zamandir karsilasamiyoduk hamd olsun durumum iyi cok sukur, adet olmadigina sevindim sen idrar testine pek guvenme kan testi yaptir da mujdeyi ver guzel kardesim
hoş geldinzz kızlar nasılsınz bakalımmm

hos buldum tatlim ben iyiyim sen nasilsin?

kan da baktırdım negatif hormonlar tavan yapmış sanırım normali bulmadı

hayırlı aksamlaar kıslarrr nasılsınızz
seydam canın sıkkkınmış insallah geçmiştirr hani bana kızıyodun yaa
insanın elindee deil işde bi an geliyoo insan daralıyo hep aglamak istiyoo tutamıyo kendini ama gecip gidiyo işde

neysee ne anlatcamm bu gün bebek bakmaya gittim annemle kadın 35 yasında falan 3 kere olmus düşmüs
fahminde et mi perde ne varmış düşükler ondan olmus neyse o kadar güsel dua ettiki çeken biliyo dedim ve annemin yanında aglamak için zor tuttum istemiyorum desemde inanmadı bana illa ben,im doktora git baksın felan dedii o kadar güsel dualar etti insallah bu cuma mubarek günde duaları kabul olur allahım isteyen herseke nasip eder

kız sen beni gecte anlat dr a gittin mi

ınsallah canım dualarımız kabul olur

kan da baktırdım negatif hormonlar tavan yapmış sanırım normali bulmadı
guzel kardesim gec dollenme ola bilir mi acaba? ne zamamn yaptirtin kan testini?

hos geldin berrinim INSALLAH kisa zamanda RABBIM bizede nasip etsin tatli tatli bebisler, senin annen bilmiyor mu senin ameliyat oldugunu?

guzel kardesim gec dollenme ola bilir mi acaba? ne zamamn yaptirtin kan testini?

hos geldin berrinim INSALLAH kisa zamanda RABBIM bizede nasip etsin tatli tatli bebisler, senin annen bilmiyor mu senin ameliyat oldugunu?

hiç sanmıyorum yaa dra gittim gebelik yok dedi söktürücü kulandım o da sökmedi enfeksiyon vardı ilac kulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…