kızlar ya karnımda bir şişlik var, kasığımada bir şey batıyor ayrıca göğüs uçlarımda karmış gibi oluyor kendimi hamile gibi hissediyorum ya hayırlısı daha önce böyle şeyler olmazdı pazar günü adet göreceğim 1 hafta önce test yaptırdım kanda bişey çıkmadı sizce erken mi adet tarihini geçmesi mi gerekiyor....
bende oyle cnm hazırana kaldık
bende de pko vr cnm sen de kilo problemi vrmı tatlım ..ben hep aşılmadan kaçtım cnm..ben bir tek serphone birde süt buhrıyla hamile kaldım çömlek kapadılr yumurta çatlamdan önce...birde kilom vardı o ara 83 ten 72 ye düşmüştüm o ara hamile kaldım ama sonra düşük yaptım...sen ne durumdasın kilo prblemn vrmıı..ne ilç kullndın şu zmana kadr
ahhhh bebemmm allah razı olsunn insallahhh dualrımıs kabul olurr allahım hepimize nasip etsinn
zeynep canım sende bi harekte vrmı ttalımm
ızmırlım sen de yaptım mı corek otunu bı deneseydın
evet canımmbu ay basladımm yiyorum bi dün gece yemedim
incir kuru üzüm de yiyorum süt buharını da yapcam ben bu ay adetim tamamen bitsin
bakalımm allahı sifa versin ben hepsini allahı izin verirse yapcamm
evet cnm çiğnenerek yiceksin cnmmmseyda cnm corek otu cıgneyerk mı yenılıyo
şeydacım şimdilik gelen giden yok..umarım gelmez de..ama sivilceler falan her ay ki gibi çıkmış..sol kasığım ve belim ağrıyo..belirtiler var ama gelen yok.26:
YAREEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNN...
Oğlumuz mu olyormuş...
Yaşasın ayyy, yaşasııın..
Ne güzel bir kızın bir oğlun olacak inşaAllah..
Tam ideal aile..
Kız bak, avatarındaki aile gibi oldunuz şimdi işte...
Tam öyle işte...
Ayy yerim ben onu yaa...
Allah'ım ne güzel duygu buu..
Ben bile bir tuhaf ooldum şimdi yaa..
Ayy ben haftaya kadar nasıl bekleyeceğim..
Ervaa... Sırada biz varız kııı..
Bern haftaya gideceğim..
Sen ne zaman gidiyorsun?
Meriii.. Kız oğlum nasıl heyecanla bekliyor bir bilsen..
Deliriyor kardeşim diye..
Karnımı elliyor ikide bir..
Yalnızlıktan o kadar bunalmışki çocuk..
Sen gibi kaprisli değil yani...
off nilim benım daha çok varyaa 7 sinde gitcezzçok uzunn geldı banaaa yaa 1 ayı geçtii en son gördüğümde 7 haftalıktı bir an önce görmek istiyorumm,,,,inşallah bizimkilerde gösterırde öğreniriz cinsiyetlerınii....benım kızda çok meraklı ya göbeğimi seviyo bööle sevınce sevinir kardeşim dimi diyo
canımm hayırlı olsunn inşallah allahım saglık versinn
kucagına aldıgın günleri görüürsün insallahh
ohh masallaah canımm az kaldııı heyecan yapma durr
senınde cnm mubarek olsun rabbım hayırlı evlat nasıp etsın.
kızlar kandiliniz mübarek olsun bu gece ettiğiniz tüm duaları allahım kabul eylesin inşallah
yarencime de çok sevindim onunla birlikte tüm hamiş arkadaşlarım allahın izniyle bebeklerini sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah
selam kzıalr nasılsınzzz
anaaa nezamndan sonra topiğe girebildim ama yine kimsecikler yokkknerdesiniz yaaa
ben iiyim canımm seni sormalı adet olmamışın dahaa :26::26::26::26:selam kzıalr nasılsınzzz
yaren yarennnnnn oğlumuz geliyomuşşşş ayyy yeni gördümmm ben dedim de inanmıyodunuzzzzbak geldık arkandan cnm nasılsın bakım
ben iiyim canımm seni sormalı adet olmamışın dahaa :26::26::26::26:
yaren yarennnnnn oğlumuz geliyomuşşşş ayyy yeni gördümmm ben dedim de inanmıyodunuzzzzallah sağ salim kucana almayıda nasip etsin canım arkadaşımmm çok sewindim allah hayırlı uğurlu ewlat etsinnn :):):):):):):):):):): hoşgeldin bu aradaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?