Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

bence adet gununu bekle derım cnm

seyda cnm corek otu cıgneyerk mı yenılıyo

ızmırlım sen de yaptım mı corek otunu bı deneseydın

evet canımmbu ay basladımm yiyorum bi dün gece yemedim
incir kuru üzüm de yiyorum süt buharını da yapcam ben bu ay adetim tamamen bitsin
bakalımm allahı sifa versin ben hepsini allahı izin verirse yapcamm

merhaba kızlar.benim bugün adetimden 9 gün geçiyor.hala adet yok.kan testini 5 gün önce yaptırdım negatifti.duygularım karmakarışık ne yapsam ki?

haha cnm benım cooooooook teşekkur ederım nasip olursa geliyo oğlumuz evevt dediğin gibi bi kız bi erkek inşalla senınde bi kzın olur sağlıklı hayırlı yarenımın demesı gibi olur diokı ann e bence cok mantıklı oldu ev de iki erkek ıkı kız dıo nelerede calışıyo aklı ay carşam baya azkaldı dr un erken dönemde diomu bizimkı gecen ay tahmın ettı am demedı ayyyy furkanı nda heyecanlıdır yaren gunlerdır parmak hesabuı yapıyodu ne kadar kaldına dair

ah cnm bennım az klmış senınkıu dıcm ama cooooo ta var ya gecermı onca gun erken bey erken dönemde söyluyo senden de erkek haberı alıcaz sanırım

sağol cnm benım çoooook teşekkur ederım

selam kzıalr nasılsınzzz
ben iiyim canımm seni sormalı adet olmamışın dahaa :26::26::26::26:
bak geldık arkandan cnm nasılsın bakım
yaren yarennnnnn oğlumuz geliyomuşşşş ayyy yeni gördümmm ben dedim de inanmıyodunuzzzz allah sağ salim kucana almayıda nasip etsin canım arkadaşımmm çok sewindim allah hayırlı uğurlu ewlat etsinnn :):):):):):):):):):): hoşgeldin bu aradaaaa

teşekkur ederım cnm benı ya sen fdahıl olmak uzere tum arkadaşlarımız erkek tahmınıne bulundu gercekten de öle cıktı bu arada bende sayenızde kandımı alıştırmıştım sankı haha rabbım sağşıl versın cnm sen napıyon göruşmeyelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…