Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ah cnm benım ay eysekı koçişini rabım korumuş kucuk kazalar buyuunu engeller derler de ay senın başına gelende bi haylı kötuymuş ya uzuldum cok kapkaççılarmıydı cnm

tek kışı cnm kafası guzel sanırım bıcak cektı bende vurmasın dıye tutum o da bıcagı elımmmmmden cekınce parmaklar gttı bıde burnumun ustunde de ufak kesık var RABBIMMM YINE BUDA SUKREDIYOM DAHA KOTUSU OLABILIRDI

anaa.. Kız senin hikayen daha beter yav..
Hay allah'ım yaa.. Böyle insnaların psikolojilerini anlayabilmel mümkün değil..
Bir kadına bıcakla nasıl gasp yapılır yaa..
Allah'ım sen koru ya rabb'im..

amın cnm allahtan kıştı ust uste gyınmıştım vucuma sapladı yere dustum kafama falan vurdu hıc kımse sahıp cıkmadı allahtan bı kadın vardı o gelınce kacıp gttı aman ınsanlar kotu bayan faln tanımıyo tv gruyoz hep eşler kadınları dovuyo olduruyo erkeklerın kadınlara gucu yetıyo işte aman nyse kızlar canınızı sıktım afedın

nilllllllllll yarın gelıyomusun

Evet canım, Rabb'im izin verirse yola çıkıyoruz yarın sabah..
Aslında yatıp uyumam lazım.. Sabah erken kalkacağız..
Bugün hazırlıklarımı yaptım..
Kayınvalidemi ziyaret ettim..
Ama yoruldum yaa..

Ya birde songül, bu sabah ne oldu biliyor musun? Canım sıkıldı aslında.. Hani sabah uyanırsın ya, uyanır uyanmaz bir gerinme hissi gelir insana.. Ay o uyku sersemliğiyle ben güzelce bir gerinmişim.. O an karnımdaki dayanılmaz acıyla kendime geldim.. Ama nasıl bir acı var ya.. 10 dk. okşadım o noktayı, o ağrı gitmedi 10 dk. boyunca.. Bu safar hadi bakalım doktorun söylediği takıldı aklıma.. Hani kese tam yapışmamış, biraz ayrık duruyor demişti ya.. Bendeki senaryolar.. Acaba o acı keseniin kopma acısı mıydı.. Yoksa tam yerinden kopmadı da, biraz daha mı ayrıldı.. Sabahtan beri aklıma takıldı kaldı yaa.. Doktora da yeni gitim daha.. Yoksa bugün giderdim.. Hiçbirşey yapamadan senaryolarımla başbaşa kaldım yani..
Gerinince bu acı normaldir di mi? Hani hapşurunca falanda o acı girer ya.. Aynı öyleydi işte..

Ayyyy amaaaan... Yok anam anlatma sen daah.. Valla okudukça içim tuhaf oldu..
Yani bıcağı tutman ve o bıcağın elini keserek çekilme sahnesi..
Offf.. Bu ne yaa.. İçim titredi hee..

haha sen dr un dedğinden etkılenmışın cnm sorun yok bak ben 2 gunde bır yaşıyorum bunu ve genelde benı uyku arasıda yakalıyo o durum bende korktum kasım topiğinde paylaştım coğunda oluyo aynı durum içini ferahh tt senn ya acaip bi gerılme hissi vatr nedense bendede zaten Allah muhafaza öle kopma bilmemne olsa hemen kanaman olur korkma sen gun içinde sancın da yoksa gönlun rahat olsun bekel sakarya nıll geliyo hayırlı yolculukar ben cebimi yazıyorum özelden bana cağrı t kaydedeyım

noooormal cnm kotu dusunme rabbım sana emanet de hhherzaman ıcını ferah tut cnm

çok geçmiş olsun canım..
Rabb'im daha beterinden korusun..

Ohh içimi rahatlattın kız.. Nerdeydin sen sabahtan beri..
Sorma yaaa. Her sbah aynı şey.. İnanılmaz bir şekilde gerinme isteğim var..
Haa, birde yüzüstü yatma isteği.. Ayy, oğlumda hatırlıyorum..
Deli olmuştum, yüzüstü yatmak için.. Doğumdan sonra hep yüzüstü yatmıştım..
Amaaan.. Anne olmak zoe gerçekten yaa.. Ama güzel.. İnsan seve seve katlanıyor..
Rabb'im heeeeerkese nasip etsin...

Kız özelden ben sana telefon no mu verdim ya..
Görmedin mi?
Neyse hadi sen at, ben kaydedeyim, sana çağrı atayım bari..

Songüüüül çaldırdım hee. O bendim..

Kızlar, hadi öpün beni.. Sarılın bol bol.. Yolcu edin bakıyım.. 1 ay yokum..

Şimdi gidip yatmam lazım, yoksa sabah herkes gidecek, ben kalacağım burda..
Bizimkiler 11 de uyudular yaa.. Ben hala sizin derdinizdeyim..

Heeeepiniz hakkınızı helal edin.. Bana da iyi tatiller dileyin.. İyi yolculuklar dileyin..
Bende sizlere gönlünüzden geçen tüüüüüm güzelliklei dileyeyimm..

Hepinizi öpüyorum.. Rabb'ime emanet ediyorum sizi... Hoşçakalııııınn...

hha ben görmedım bakkkk ya sorma bugun balmda vardı ayn ını dedım onada uykum var cok ama huzursuz uyuyorm ben alışığım uzustu yatmaya bı kendıme gelıyorum gece yuzustu yönelmışım aman duzelt kendını helmen uykum bölunuyo aydrı yenı bı uyku stılı geliştıremedım kendım ebı turlu ay bide çişim geldıyse ağrı yapıyo ban çok bı uyanyom ağrıyla bu arad işlem tamamdır nıllllllllll die kayıtlandıınız

ay hadı bakalım arkadaşım heyırlı yolcluklar memleketımıze doğru ben arkadaşlara hayırşı haberlerını verırım inşalla k.i.b özlucez senı ben uzatmıyom dahada yakınlaşcaz cunku hahahah

Mucccckkkk!!!!!! Bu arada ismim Demet...

Ayyy merimde geldi ama.. ama... ama... Benim yatmam lazım..
meri.. meri.. asssskım... senide öpüyorum çooooookk..

seni çok öpüorum ben
iyi yolculuklar diliorum melegnle sana..
çok çok güsel bir tatil olsun ailenle sevdklerinle insallah..

sende Rabb im e emanet ol...beni unutma..dualarını çekme üzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…