ah cnm benım ay eysekı koçişini rabım korumuş kucuk kazalar buyuunu engeller derler de ay senın başına gelende bi haylı kötuymuş ya uzuldum cok kapkaççılarmıydı cnm
tek kışı cnm kafası guzel sanırım bıcak cektı bende vurmasın dıye tutum o da bıcagı elımmmmmden cekınce parmaklar gttı bıde burnumun ustunde de ufak kesık var RABBIMMM YINE BUDA SUKREDIYOM DAHA KOTUSU OLABILIRDI
anaa.. Kız senin hikayen daha beter yav..
Hay allah'ım yaa.. Böyle insnaların psikolojilerini anlayabilmel mümkün değil..
Bir kadına bıcakla nasıl gasp yapılır yaa..
Allah'ım sen koru ya rabb'im..
ah cnm benım okorkuu yatmiştır ama ya
nilllllllllll yarın gelıyomusun
tek kışı cnm kafası guzel sanırım bıcak cektı bende vurmasın dıye tutum o da bıcagı elımmmmmden cekınce parmaklar gttı bıde burnumun ustunde de ufak kesık var RABBIMMM YINE BUDA SUKREDIYOM DAHA KOTUSU OLABILIRDI
Evet canım, Rabb'im izin verirse yola çıkıyoruz yarın sabah..
Aslında yatıp uyumam lazım.. Sabah erken kalkacağız..
Bugün hazırlıklarımı yaptım..
Kayınvalidemi ziyaret ettim..
Ama yoruldum yaa..
Ya birde songül, bu sabah ne oldu biliyor musun? Canım sıkıldı aslında.. Hani sabah uyanırsın ya, uyanır uyanmaz bir gerinme hissi gelir insana.. Ay o uyku sersemliğiyle ben güzelce bir gerinmişim.. O an karnımdaki dayanılmaz acıyla kendime geldim.. Ama nasıl bir acı var ya.. 10 dk. okşadım o noktayı, o ağrı gitmedi 10 dk. boyunca.. Bu safar hadi bakalım doktorun söylediği takıldı aklıma.. Hani kese tam yapışmamış, biraz ayrık duruyor demişti ya.. Bendeki senaryolar.. Acaba o acı keseniin kopma acısı mıydı.. Yoksa tam yerinden kopmadı da, biraz daha mı ayrıldı.. Sabahtan beri aklıma takıldı kaldı yaa.. Doktora da yeni gitim daha.. Yoksa bugün giderdim.. Hiçbirşey yapamadan senaryolarımla başbaşa kaldım yani..
Gerinince bu acı normaldir di mi? Hani hapşurunca falanda o acı girer ya.. Aynı öyleydi işte..
evet canım, rabb'im izin verirse yola çıkıyoruz yarın sabah..
Aslında yatıp uyumam lazım.. Sabah erken kalkacağız..
Bugün hazırlıklarımı yaptım..
Kayınvalidemi ziyaret ettim..
Ama yoruldum yaa..
Ya birde songül, bu sabah ne oldu biliyor musun? Canım sıkıldı aslında.. Hani sabah uyanırsın ya, uyanır uyanmaz bir gerinme hissi gelir insana.. Ay o uyku sersemliğiyle ben güzelce bir gerinmişim.. O an karnımdaki dayanılmaz acıyla kendime geldim.. Ama nasıl bir acı var ya.. 10 dk. Okşadım o noktayı, o ağrı gitmedi 10 dk. Boyunca.. Bu safar hadi bakalım doktorun söylediği takıldı aklıma.. Hani kese tam yapışmamış, biraz ayrık duruyor demişti ya.. Bendeki senaryolar.. Acaba o acı keseniin kopma acısı mıydı.. Yoksa tam yerinden kopmadı da, biraz daha mı ayrıldı.. Sabahtan beri aklıma takıldı kaldı yaa.. Doktora da yeni gitim daha.. Yoksa bugün giderdim.. Hiçbirşey yapamadan senaryolarımla başbaşa kaldım yani..
Gerinince bu acı normaldir di mi? Hani hapşurunca falanda o acı girer ya.. Aynı öyleydi işte..
ewt eşi mobılyacı mutfak nfaln yapıyo tahta keserken aletle parcada orta parmagını uste tırnagın yarısıve et etı koparıp atmış dıkış faln yapılmıyo et yok temız tutulması mıkrop kapmaması lazım demiş doktor yoksa parmak tamamen kesılırn demiş. allah razı olsun cnm
haha sen dr un dedğinden etkılenmışın cnm sorun yok bak ben 2 gunde bır yaşıyorum bunu ve genelde benı uyku arasıda yakalıyo o durum bende korktum kasım topiğinde paylaştım coğunda oluyo aynı durum içini ferahh tt senn ya acaip bi gerılme hissi vatr nedense bendede zaten Allah muhafaza öle kopma bilmemne olsa hemen kanaman olur korkma sen gun içinde sancın da yoksa gönlun rahat olsun bekel sakarya nıll geliyo hayırlı yolculukar ben cebimi yazıyorum özelden bana cağrı t kaydedeyım
görmedm canm..yoksa çıkarmıydımbenii begenmedin gittin mii kıs öle olsunn bakalımm
belkidee görmemişsindirr
hayrlı geceler kadercim..hayırlı geceler kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız görusmeyelı yenı haberler varmı
çok geçmiş olsun canım..
Rabb'im daha beterinden korusun..
Ohh içimi rahatlattın kız.. Nerdeydin sen sabahtan beri..
Sorma yaaa. Her sbah aynı şey.. İnanılmaz bir şekilde gerinme isteğim var..
Haa, birde yüzüstü yatma isteği.. Ayy, oğlumda hatırlıyorum..
Deli olmuştum, yüzüstü yatmak için.. Doğumdan sonra hep yüzüstü yatmıştım..
Amaaan.. Anne olmak zoe gerçekten yaa.. Ama güzel.. İnsan seve seve katlanıyor..
Rabb'im heeeeerkese nasip etsin...
Kız özelden ben sana telefon no mu verdim ya..
Görmedin mi?
Neyse hadi sen at, ben kaydedeyim, sana çağrı atayım bari..
görmedm canm..yoksa çıkarmıydım
Hayrlı geceler kadercim..
Eşine gecmiş olsun diliyorum
Hg tuhfecm bn iyyim sen nasılsn
Songüüüül çaldırdım hee. O bendim..
Kızlar, hadi öpün beni.. Sarılın bol bol.. Yolcu edin bakıyım.. 1 ay yokum..
Şimdi gidip yatmam lazım, yoksa sabah herkes gidecek, ben kalacağım burda..
Bizimkiler 11 de uyudular yaa.. Ben hala sizin derdinizdeyim..
Heeeepiniz hakkınızı helal edin.. Bana da iyi tatiller dileyin.. İyi yolculuklar dileyin..
Bende sizlere gönlünüzden geçen tüüüüüm güzelliklei dileyeyimm..
Hepinizi öpüyorum.. Rabb'ime emanet ediyorum sizi... Hoşçakalııııınn...
hha ben görmedım bakkkk ya sorma bugun balmda vardı ayn ını dedım onada uykum var cok ama huzursuz uyuyorm ben alışığım uzustu yatmaya bı kendıme gelıyorum gece yuzustu yönelmışım aman duzelt kendını helmen uykum bölunuyo aydrı yenı bı uyku stılı geliştıremedım kendım ebı turlu ay bide çişim geldıyse ağrı yapıyo ban çok bı uyanyom ağrıyla bu arad işlem tamamdır nıllllllllll die kayıtlandıınız
Songüüüül çaldırdım hee. O bendim..
Kızlar, hadi öpün beni.. Sarılın bol bol.. Yolcu edin bakıyım.. 1 ay yokum..
Şimdi gidip yatmam lazım, yoksa sabah herkes gidecek, ben kalacağım burda..
Bizimkiler 11 de uyudular yaa.. Ben hala sizin derdinizdeyim..
Heeeepiniz hakkınızı helal edin.. Bana da iyi tatiller dileyin.. İyi yolculuklar dileyin..
Bende sizlere gönlünüzden geçen tüüüüüm güzelliklei dileyeyimm..
Hepinizi öpüyorum.. Rabb'ime emanet ediyorum sizi... Hoşçakalııııınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?