hoşbukduk cnm ıyı deılm bugun esim parmagını kesmiş moralım cook bozuk
benim kendi saçıkmda koyu kestane boyuyınca siyah gibi oluyo pek fark olmuyoo canımm açık boyadım mıı babam direk hiç güsel olmamıs diip canımı sıkıyo ama karameli bana çok yakıstırıyolar dıı
herkese hayırlıı aksamlar kıslar benim uykum geldii çıkıyorumm iyi gecelerr
Aaa, ciddi bir kesik mi?
Geçmiş olsun...
canımm gecmiş olsunn insallah önemlii bişiy diildirr
bende karamel ve balköpüğü çok severım tatlım benımmmmmm ama bana koyu hıç yakışmıyo yavvv
kuzum ben geldım sen gidiyon anneaneciğpim ancak yattı ben geldımmmmm
merhabq cnm benım nasıl yanı bayagı cıddı bişeymı gecmış olsun cnm
ewt eşi mobılyacı mutfak nfaln yapıyo tahta keserken aletle parcada orta parmagını uste tırnagın yarısıve et etı koparıp atmış dıkış faln yapılmıyo et yok temız tutulması mıkrop kapmaması lazım demiş doktor yoksa parmak tamamen kesılırn demiş. allah razı olsun cnm
herkese hayırlıı aksamlar kıslar benim uykum geldii çıkıyorumm iyi gecelerr
Off ya, çok geçmiş olsun..
Bayağı kötüymüş..
Rabb'im beterinden korusun..
ah cnm benı ya cok uzuldum nasıl ıcın yandı kımbılr benım koçişte bıkere elini yakmıştı oturup ağlamıştım ah ah Allah başı mzdan eksik etmesın ay bak özledım şimdikslm cnm saol cnm ewt bıraz cıddı sag elı orta parmak tırnak olan kısmı et kısmı yok bakalım nolucak
ah cnm benı ya cok uzuldum nasıl ıcın yandı kımbılr benım koçişte bıkere elini yakmıştı oturup ağlamıştım ah ah Allah başı mzdan eksik etmesın ay bak özledım şimdik
allah razı olsun kızlar uzulmemı cnım yandı dakka bası soruyorum agrın varmı dıye bn cok ıyı bılırım o acıyı bende 4 sene once gasp ugrdım ve bıcakla sol 4 parmagım kesık sınırler kopmuşş benım etler cıkmış kemıkler gozukuyo du o derece sonra amelıyat oldum sınırler bırlestıdıler elımın ortasında amelıyat ızın var swu an parmaklarımı 4 unu bukemıyorum o acıyı ben cok ıyı bılırım::
allah razı olsun kızlar uzulmemı cnım yandı dakka bası soruyorum agrın varmı dıye bn cok ıyı bılırım o acıyı bende 4 sene once gasp ugrdım ve bıcakla sol 4 parmagım kesık sınırler kopmuşş benım etler cıkmış kemıkler gozukuyo du o derece sonra amelıyat oldum sınırler bırlestıdıler elımın ortasında amelıyat ızın var swu an parmaklarımı 4 unu bukemıyorum o acıyı ben cok ıyı bılırım::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?