Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
herkese hayırlıı aksamlar kıslar benim uykum geldii çıkıyorumm iyi gecelerr

bende karamel ve balköpüğü çok severım tatlım benımmmmmm ama bana koyu hıç yakışmıyo yavvv

Aaa, ciddi bir kesik mi?
Geçmiş olsun...

ewt eşi mobılyacı mutfak nfaln yapıyo tahta keserken aletle parcada orta parmagını uste tırnagın yarısıve et etı koparıp atmış dıkış faln yapılmıyo et yok temız tutulması mıkrop kapmaması lazım demiş doktor yoksa parmak tamamen kesılırn demiş. allah razı olsun cnm

Off ya, çok geçmiş olsun..
Bayağı kötüymüş..
Rabb'im beterinden korusun..

slm cnm saol cnm ewt bıraz cıddı sag elı orta parmak tırnak olan kısmı et kısmı yok bakalım nolucak
ah cnm benı ya cok uzuldum nasıl ıcın yandı kımbılr benım koçişte bıkere elini yakmıştı oturup ağlamıştım ah ah Allah başı mzdan eksik etmesın ay bak özledım şimdik

ah cnm benı ya cok uzuldum nasıl ıcın yandı kımbılr benım koçişte bıkere elini yakmıştı oturup ağlamıştım ah ah Allah başı mzdan eksik etmesın ay bak özledım şimdik

allah razı olsun kızlar uzulmemı cnım yandı dakka bası soruyorum agrın varmı dıye bn cok ıyı bılırım o acıyı bende 4 sene once gasp ugrdım ve bıcakla sol 4 parmagım kesık sınırler kopmuşş benım etler cıkmış kemıkler gozukuyo du o derece sonra amelıyat oldum sınırler bırlestıdıler elımın ortasında amelıyat ızın var swu an parmaklarımı 4 unu bukemıyorum o acıyı ben cok ıyı bılırım::

ah cnm benım ay eysekı koçişini rabım korumuş kucuk kazalar buyuunu engeller derler de ay senın başına gelende bi haylı kötuymuş ya uzuldum cok kapkaççılarmıydı cnm

Anaa.. Kız senin hikayen daha beter yav..
Hay Allah'ım yaa.. Böyle insnaların psikolojilerini anlayabilmel mümkün değil..
Bir kadına bıcakla nasıl gasp yapılır yaa..
Allah'ım sen koru Ya Rabb'im..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…