Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
benii begenmedin gittin mii kıs öle olsunn bakalımm
belkidee görmemişsindirr

evett belli geç cevap yazıyorsunnolsun kasıyodur belkii
saçına alışabildin mii bende boyamak istiyorum zamanı geldi artık
sorma canım ya bı format attılar kafayı yedı bılgısayarhanı o alttakı sımgeler varya cok yavaş hareket edıyo su an burda
valla boyattımdan berı her 15 dk.bır aynaya bakıyorum evın her tarafı da ayna zatenalıştım sayılır
hmm..sen ne renk dusunuyosun canım

hımm anladım benimkinde sorun var ekrar kararıyor yarın baktırcam bii
ben karamelden koyu kahveye döndüm suan biras aktıı koyu boyıcam yinee siyah saça hayranımm ben canım ondan sanırımm öle istiyorumm yada karamel olabilirr kararsızımm

Kız ananen bunalttı seni herhalde.. Bu ne tavır böyle.. İşin garibide o söylediğin lafları ben yazdım.. Ama senin anlattığın veya anladığın gibi yazmadım ki ben.. Seyda, listede olanlardan ses çıkmadığından, hatta bazılarının hamile olduklarını başka topiklerden öğrendiğinden bahsedince, bende dedim ki, hamile kalana kadar burada dert yan, ağlaş.. Hamile kalınca anında burayı terket..
Bak, lafımın arkasındayım hala.. Hamile kalınca selamı sabahı kesmekte ne oluyor ki.. Valla benim kitabımda yok böyle şeyler.. Olanıda kabullenmem mümkün değil..
Tabii ki herkes istediği topiklerde dolaşabilir.. Buna kimse birşey demedi ki.. Sen bugün solundan mı kalktın nedir? Olayları hep ters anlamışsın.. Yav , bir an düşündüm.. Bunları yazan yaren mi diye hee... Hamişliktendir hamişllikteeen..
Üstelik bu sadece dün akşam seydayla bir dertleşmeydi. Başka zaman kimse yazmadı ki.. Bence seydanında bozulmakta haklılık payı var.. Kızcağız listeyi sürekli düzenliyor.. Hayır, adam buraya girmese de seydaya özel mesajla bildirse bari, beni listeden falan çıkar diye.. İyiki dün bir konuştuk hee.. Amma da abarttınız.. Hemen hooop arkandan seni destekleyenler bile çıktı.. Hahayyy.. Ayy inanamıyorum yaa.. Olay oldu..

koyu tonları bende cok sevıyorum canım ama sıyaha boyatmadım hiç zaten bızımkılerde sıyaha bı de acık kızıl renge karsılar
bu rengı de katologdan begendım

koyu tonları bende cok sevıyorum canım ama sıyaha boyatmadım hiç zaten bızımkılerde sıyaha bı de acık kızıl renge karsılar
bu rengı de katologdan begendım

benim kendi saçıkmda koyu kestane boyuyınca siyah gibi oluyo pek fark olmuyoo canımm açık boyadım mıı babam direk hiç güsel olmamıs diip canımı sıkıyo ama karameli bana çok yakıstırıyolar dıı

ıyıyım canım allaha sukur bı sorun yok bıldıgın gıbıyım yane
hee..sacımı boyettım kendıme geldım kız
yok canım yaa oyle bırden gecersem adapte olamam ben yavas yavaş acıyorum yada koyulastırıyorum

hayırlı geceler kızlar nasılsınız
hoşgeldın canım bız ıyıyız ya sen

bana da genelde annemle kayınvalidem karısıyo ama daha cok annem baskı yapıyo

çok şukur ne benı bunaltacak bı ananeye sahıbım nede solumdan kalkmışlığım tatlım burada devamlı gıren hamılelerın isimlerını belirttım ben zaten konuşululan hamıle olana kadar buradalar sonrasında eylul ekım kasım herneyse bu tarz topiklerde ben ortadan lafı sevmıyorum zaten lıstedır başkalarından hamılelıkler duymak muhappetıne benım sözum olmadı sadece ilgimi cekıcek bölumden bahsettım bide bu kadar takılmanın anlamıda yok bence gelmeyen gelez zaten burada sureklı bulunan hıç bı ısımın hamıleliğini başka topikte görmedın kırk yılın başı gelen arkadaşlarlada bu kadar buyuk duygusal bağda kurmanın bı anlmaı yok ama bi kaç gundur actığımda bu tarz muappetler canımı sıtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…