koyu kızıl kahve canım guneste cok guzel gorunuyohangi renge boyattın bakalım
ben yazana kadar çıkmıssın canımm kapı çaldıı hoş bulduk
kardesin gittimii askere..
koyu kızıl kahve canım guneste cok guzel gorunuyo
bak yıne geldım bebem
hee..kardesım allahın ıznıyle bugun 10 gunluk asker
hoş geldinnn canımm
allah kavustursun canım sag salim gidip gelir insallah..
amin canım ınsaallah
yaw masaustunden gırıyorum nete ıkı saatte acıyo sayfayı gıcık oldum
sorma canım ya bı format attılar kafayı yedı bılgısayarevett belli geç cevap yazıyorsunnolsun kasıyodur belkii
saçına alışabildin mii bende boyamak istiyorum zamanı geldi artık
sorma canım ya bı format attılar kafayı yedı bılgısayarhanı o alttakı sımgeler varya cok yavaş hareket edıyo su an burda
valla boyattımdan berı her 15 dk.bır aynaya bakıyorum evın her tarafı da ayna zatenalıştım sayılır
hmm..sen ne renk dusunuyosun canım
kızlar bı kaç defadır ben giriyorum topiğe ortada hep bı hayırsızlık hep bı sıtem hep insanlara sucluluk duygusuna sebebiyet veebılecek can sıkıcı cumleler okuyorum hamıle olan arkadaşlarımızı isim isim veroorum yaren elifzade merı nil erva2008 suay şekercınınkızı aklıma gelenler su anda bunlar hatırlamadıklarım varsa affola lutfen sureklı olarak işte işlerı bıttı başka topiklerde gezılıyo işte ağlaşmak varken burdaydılar sonrasında vazgectıler tarzı bı tavu-ır takınmak yerıne kım kımın hakkında ne duşuncesı varsa dırek olarak yazsınn he burdan yazmak istenmıyosa özelden atılsn gercekten benım canım sıkılmaya başladı her gırdığım de bı tur cumleler okumaktan
aaa..nilll gemişşş
hoşgeldın hamiş hatun
hımm anladım benimkinde sorun var ekrar kararıyor yarın baktırcam bii
ben karamelden koyu kahveye döndüm suan biras aktıı koyu boyıcam yinee siyah saça hayranımm ben canım ondan sanırımm öle istiyorumm yada karamel olabilirr kararsızımm
koyu tonları bende cok sevıyorum canım ama sıyaha boyatmadım hiç zaten bızımkılerde sıyaha bı de acık kızıl renge karsılar
bu rengı de katologdan begendım
Canıııım.. Naber böcüğüm benim. Kız yarene laf yetiştiriyordum, sana biraz geç yazdım kusura bakma..
Saçını mı boyattın.. Hadi hayırlı olsun.. Kız daha radikal değişseydin ya.. Koyudan birden açığa falan..
hoşgeldın canım bız ıyıyız ya senhayırlı geceler kızlar nasılsınız
benim kendi saçıkmda koyu kestane boyuyınca siyah gibi oluyo pek fark olmuyoo canımm açık boyadım mıı babam direk hiç güsel olmamıs diip canımı sıkıyo ama karameli bana çok yakıstırıyolar dıı
hoşgeldın canım bız ıyıyız ya sen
bana da genelde annemle kayınvalidem karısıyo ama daha cok annem baskı yapıyo
selam canımm ben iyimm saol sen nasılsınnhayırlı geceler kızlar nasılsınız
bana da genelde annemle kayınvalidem karısıyo ama daha cok annem baskı yapıyo
Kız ananen bunalttı seni herhalde.. Bu ne tavır böyle.. İşin garibide o söylediğin lafları ben yazdım.. Ama senin anlattığın veya anladığın gibi yazmadım ki ben.. Seyda, listede olanlardan ses çıkmadığından, hatta bazılarının hamile olduklarını başka topiklerden öğrendiğinden bahsedince, bende dedim ki, hamile kalana kadar burada dert yan, ağlaş.. Hamile kalınca anında burayı terket..
Bak, lafımın arkasındayım hala.. Hamile kalınca selamı sabahı kesmekte ne oluyor ki.. Valla benim kitabımda yok böyle şeyler.. Olanıda kabullenmem mümkün değil..
Tabii ki herkes istediği topiklerde dolaşabilir.. Buna kimse birşey demedi ki.. Sen bugün solundan mı kalktın nedir? Olayları hep ters anlamışsın.. Yav , bir an düşündüm.. Bunları yazan yaren mi diye hee... Hamişliktendir hamişllikteeen..
Üstelik bu sadece dün akşam seydayla bir dertleşmeydi. Başka zaman kimse yazmadı ki.. Bence seydanında bozulmakta haklılık payı var.. Kızcağız listeyi sürekli düzenliyor.. Hayır, adam buraya girmese de seydaya özel mesajla bildirse bari, beni listeden falan çıkar diye.. İyiki dün bir konuştuk hee.. Amma da abarttınız.. Hemen hooop arkandan seni destekleyenler bile çıktı.. Hahayyy.. Ayy inanamıyorum yaa.. Olay oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?