mrblar bende bekledim kimse gelmedi uzun zamandırda giremiyordum nasılsınız
iyiyim teşekkür ederm siz nasılsınz?
evet topic cok sakin bugün
evet ya kimse de yok yarende girmemiş daha ben iyiyim tşkler
ay evet o dizi izliodur suan.dizi izlerken aynı anda nette takıamıormus.izedigini anlayamıyormus...
bende biraz daha takılıp snra da çıkarım sanırım..
ne sıkıcı bir cumartesi degil mi?
evet çok sıkıcı bende uzun zamandır giremiyordum bir gireyim dedim kimse yok
biri yaren mi dedı acaba haha kızlar dızım var hemde cok sevdgm alık topragn dızısı malum gebe o bıtsın kızımı yatırıp gelcem bugun temzlige basladm önce kızımın odadan basladm nevresımlerı falan yıkandı ee kızımıda yıkayp mıs gıbı yatrmak lazm dımı muck hepınze
hmm telden yazıyom sankı msj yazarms gbı acık kalsn barı ay nılufer ay ılk kızımın odadan basladm öö kuscm oyuncktan artl he fenalk geldı topla topla cocugada zor oluyo kaldrdm kocaaa bı cop posetı kendımede yasak koydum almak yok songul daha dıe sen nasıl basedıyon ervanınkıldrle kuzumm
ayy sorma bende atıyorummmmm birr sürüü aradaa ama yıne birikiyoo vallaa...o görmeden çaktırmadan bazı şeyleri atıyorumm napiiimm..helekii minik minik şeylere uyuzz oluyomm
amannnnn sana inanamıorum ha...sanki anlaşılması zor dizi..
yaf0-6 yaş grubunda çınar,toprak bir de pepe var...
yine mi temizlikkkkkkkkkkk.bayıltacaksın benii..
ozaman sana smdiden ii geceler diyeym ben canım..okadar süre burda patlayamam sanırım
neden gremıodn uzun zamandır?
çalısıormusun ki?
meriii napıyonn tatlımmmmm
ne gülüyon kızımm senide görcezzzz..
Allah Allah demek bızım kapasıtemz bukadarına yetıyo yapılcak bısey yok senın kadar zekı deglm demek cıx bugun ruh halın pek ıyı degl yaz temzlme bılem kızdn aaa kanak bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?