ayy sorma bende atıyorummmmm birr sürüü aradaa ama yıne birikiyoo vallaa...o görmeden çaktırmadan bazı şeyleri atıyorumm napiiimm..helekii minik minik şeylere uyuzz oluyomm
iim canm ne olsun..kendi kendime takılıom işte...
ay senn anlattıkların gözümün önüne geldi..bir de miniklere daha uyuz oluyormussunya ay cok komigime gitti
neden kimse yazmıyor arkadaşlar noldu sizlere
yaren nasılsın cnm uzun zamandır giremedim nete bebişin nasıl
kuzum napıyon bakım bak telden gırıyodum pc yı actım nerelerdesın anlat bakım
ayyyy kapasite falan neler sölüorsun böle...
hiçte bişe sölenmiyor sana..
en iisi bende bişe demiyeym
selmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr nasılsınzzzzzzzzzzz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok şukur cnm cok ıyıyımmmm hım bu arada bizim bebiş bebişlikten cıktı arasa döndu oğlumuz olcak nasipse teyzesı
selmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrr nasılsınzzzzzzzzzzz bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dr gittim işte geçen ay dediğin gibi onlarla uğraştım valla
anam oyunck mııı diyonuz benm bebğim yokk ama evem oyuncktan geçnmezzz mink mink koca koca bir sürü....her yerde bi oyuncak ..bebk olunca oyuncak alamya gerek yok
anam oyunck mııı diyonuz benm bebğim yokk ama evem oyuncktan geçnmezzz mink mink koca koca bir sürü....her yerde bi oyuncak ..bebk olunca oyuncak alamya gerek yok
meriim sen survivoru izlemoynmuu ne sıkıcı cumartesı yazmışınn ben çok severimmay bide acılı patos yedıler nasıll canım çektı varya böölee ağzım dilim yansın istedim yerken yolladım kocayı büfeye yedım rahata erdimm
iiim cnm bende ne edmm ..ootyom ölee.benmki uydu kaynımı beklom anahtrlrını vercem arabası burda..kendisnini beklomm innnkiihoşgeldinn iiyizzz senn???
şiştttt napuyon kız 3500 gr mı verdın yoksammmmm aferın sana tuh maşalllaaaaaa
iiim cnm bende ne edmm ..ootyom ölee.benmki uydu kaynımı beklom anahtrlrını vercem arabası burda..kendisnini beklomm innnkiihoşgeldinn iiyizzz senn???
şiştttt napuyon kız 3500 gr mı verdın yoksammmmm aferın sana tuh maşalllaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?