Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy sorma bende atıyorummmmm birr sürüü aradaa ama yıne birikiyoo vallaa...o görmeden çaktırmadan bazı şeyleri atıyorumm napiiimm..helekii minik minik şeylere uyuzz oluyomm

amannn sorma ya kucuk kucuk kutucuklar aldım plastıkten kapaklı turune göre ayırıyom ama maşalla baz altları cekıyo sankı ay 1 hafta cekmezsem yanlışlılkla nerdeyse yarenıde altında bulucam ay ne guldum halı yıkamacılar bu saatte geldıler ev sahıbe göre muamele demek hahah aradılar kaç olursa olsun gelın dedım ayyy ayak altında gıcık oluyom fazla gelıyo

iim canm ne olsun..kendi kendime takılıom işte...
ay senn anlattıkların gözümün önüne geldi..bir de miniklere daha uyuz oluyormussunya ay cok komigime gitti

gerçekten öyle ama oyuncak sepetini bi boşaltıyoo odası oyuncakkk bide minikk minikkkkkkkkkk gereksizz saçma şeylerrrr ayyyy çaktırmadan topluyorum onları doğruuu çöpe

meriim sen survivoru izlemoynmuu ne sıkıcı cumartesı yazmışınn ben çok severimm ay bide acılı patos yedıler nasıll canım çektı varya böölee ağzım dilim yansın istedim yerken yolladım kocayı büfeyeyedım rahata erdimm

anam oyunck mııı diyonuz benm bebğim yokk ama evem oyuncktan geçnmezzz mink mink koca koca bir sürü....her yerde bi oyuncak ..bebk olunca oyuncak alamya gerek yok

anam oyunck mııı diyonuz benm bebğim yokk ama evem oyuncktan geçnmezzz mink mink koca koca bir sürü....her yerde bi oyuncak ..bebk olunca oyuncak alamya gerek yok

geliyim ben senin eve temizliğee..çok güzel temizlik yaparımm herşeylerii atarım

Son düzenleme:

ayy bilmem izliorus ama dikkat etmedim sanırım
hahaha ii yapmıssın gönder kocişini..afiyet olsun yarasın canm

hoşgeldinn iiyizzz senn???
iiim cnm bende ne edmm ..ootyom ölee.benmki uydu kaynımı beklom anahtrlrını vercem arabası burda..kendisnini beklomm innnkii
şiştttt napuyon kız 3500 gr mı verdın yoksammmmm aferın sana tuh maşalllaaaaaa

evet çicem verdim ama tartımın pili btti ne durumdyım bilmyom birde adet olmadım için vücdumda halen şişlk vr elbiselerime girmeyom göbek acayiip çıkoo

hoşgeldinn iiyizzz senn???
iiim cnm bende ne edmm ..ootyom ölee.benmki uydu kaynımı beklom anahtrlrını vercem arabası burda..kendisnini beklomm innnkii
şiştttt napuyon kız 3500 gr mı verdın yoksammmmm aferın sana tuh maşalllaaaaaa

evet çicem verdim ama tartımın pili btti ne durumdyım bilmyom birde adet olmadım için vücdumda halen şişlk vr elbiselerime girmeyom göbek acayiip çıkoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…