Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ah ahhh yokkı nılufer gıbı evımın direği yanımda topikte arkdaş acılı patos dedı benımde canım cektı gıt bı koşu al gel dıyelım offfffffffffffff offffffff

songül sen bebeğin hareketlerini hissediyonmu sankkiii arada pıt pıt dıye bişey oluyoo tam dikktimi veriyom geçiyo ya bebek yadabaşka bişeyy bilmiyom

ay en kolay temizlik öle yapılıypr...
bende anneme çekmişim atmaya bayılırım

yazlık kışlık ayırırken bile atarım..sonra pişman oldugum oluyor ama akıllanmıom

atmadan temizlik olmuyo ya sürekli atıyorum nerden çıkıyo bunlar anlmıyorum helekii ablam geldiysee temizliğe bana yardıma herşeyyy çöpte bunu kullanıyonmu diyo hayırrr diyom hemen fırlatıyo kopuyoruz gülmekten

songül sen bebeğin hareketlerini hissediyonmu sankkiii arada pıt pıt dıye bişey oluyoo tam dikktimi veriyom geçiyo ya bebek yadabaşka bişeyy bilmiyom

ay evet 3 ten sonra başladı cnm 2.de daha erken hıssedşiliyomuş böle pıt pıt bağırsakmı falan dedım ama evet haraekettı

aaa neoldukı tatlım bak merak etetım ama

dediğin gibi gittim vuruldum reglm geldi geçen ay drda hamiş kalmaman imkansız ozaman senin tüplerin tıkalı film çekelim dedi moralim bozuldu bayağı.sonra benim kaşıntım başladı genital bölgemde 1hafta sonra bende iş yerine yakın diye kadın dr gittim bayanda baktı neyse birde yumurtalıklarına bakalım dedi bende tamam bakın dedim.karnında sıvı var dış gebelik olabilir kan ver yarın gel dedi iyi dedim. verdim kanı sabah kadın bir telaş bir elaş gebesin sen ama karnındaki sıvı çoğalmış iç kanaman var dedi haydaaaaaaaaaaaaa iyice şiştim. eşimle gitmiştim eşimde başka dr gidelim bu testlerle dedi

ertesi gün başka dr gittik dr bize güldü ne ameliyatı ne iç kanaması kimmiş bunu diyen dr dedi.ayrıca sen gebe deilsin dedi çatlatma iğnesinde dolayı yumurtaların çatlamış dedi ama varya bir oh çekmişim dr öptüm valla:)

hadı ya anaaa ne dr muş be aynı anda gebe dış gebe kanama herşey yapmış kuzum benım ya gecmışler olsun bu ay durumlar nedır ay azda kalmış

bu ayda hamiş kalamıcam artık tüplerim tıkalıymış oturma banyosu yapıcam birşey duydum şimdi civanperçemi diye bir ot varmış onu denicem birde dr gitmicem korktum drlardan artık

bu ayda hamiş kalamıcam artık tüplerim tıkalıymış oturma banyosu yapıcam birşey duydum şimdi civanperçemi diye bir ot varmış onu denicem birde dr gitmicem korktum drlardan artık

eee kım dedı tupler tıkalı dıe kı ablamadım ama oturma banyosu konusunda şeyda uzmandırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…