Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

yeterki saglıklı olsunlar amaa insan bi heyecan yapııyorr ki sormaa zaman çok çabuk geçiyor ya ben bile şaşıyorum..sag kasığına ağrıı,,bacagınada kramp giriyomu sanırım bu çörekotu bebekleri erkek oluyor

çörekotu bebekleri erkek demek ha
bakalım belki bu tabuyu yıkarım

henüz krampım yok şükür
aman bir de o çıkmas insallah...

hoşbulduk cnm ben bazen grıyorum bu saatlerde kımse yok sıcaktan uyuyamıyorum okudum kadarıyla bebişin ıyı masallah RABBIM korusun.
ay daha benm ev yeni serinledi..tüm gün güneş içinde
ama bende tam yatıcaktım kuzum ii geceler diliorum sana..
aslında yatamıcam da belki kitap falan okursam hemen gelir
yoksa yine kusmak istemıorum((
kader hoşgeldin..ben de gidiyorum
ii gecelerr

merimm dikkat et kendine,,ii geceler,,

saol nilüm sende dikkat et kendine ii geceler

Son düzenleme:
günaydın kızlar topik bereketlenmiş ayyyy elifalpelif canım tebrik ederim sağlıcakla al kucağına

günaydın herkese ben dün eve geldimm annemim baskısıylaa
baska bi sorunumuz tok meryemcim sükürr tek sorunumus artık herseyde birbirimizi yememiz
bide iş degiştirdi eşim sanırım onu da dertleniyoo
şöför oldu artık kargo söförlügü yapacak işleri yok du bıraktı gecen hafta
canımı yakmasaydı bu kadar uzatmazdım belki ben dee nedense hep yumurtlama
gününde oluyo bu kavgalar bizddee bundada vardır bi hayır diyorumm artıkk

cnm sıkma canını pazar gunu kavga etık bnım gıdek yerım bıle yok ıkı dakka sonra barışıyoz esımde işten ayrıldı elı kesıldı hepsı ust uste geldı bıde soyle dusun bak ben butun gun evdeyım ve gıdecek kımsem yok bu ayın sonunda grumcemler gelecek evde olacagız 20 kısı dusun artık evın tek gelını bulanıma daha cok grıyom ama napalım sabredıyorum o yuzden sıkma canını cnm duzelır hersey

Nerdesiniz yaaa Ben cok özledim sizi SEVGİ BERRİN DİLBER HANİFE LAMİA ŞEYDA YELDA GÜL Başka başka ELİF MERYEM başka başka HÜLYA ayy hepinizi nişte hepinizi ...Çabuk gelin bacılar

Hiihh kustum

Bak ismini saydiklarin gelmedi hatirlamadigin kisi geldi hiih

Cepten yaziyorum o yuzden aglayan suratim yok ama agliyor farz et.

Ne olacağız nerelere savrulacağız nelerden korkacağız Kac umut besleyeceğiz kac umut kırılacak Kac zaman gececek kac kez düşüp kac kez kalkacağız Ahh hayat neye gülüp neye ağlayacağız Nasıl itip nasıl tutunacağızNeyi görüp neyi yaşayacağız kimden kaçıp kime koşacağız ahh hayat biz yinede Allahın ipine tutundukça hep ümit var olacağız Biz Allahın boyasıyla boyandıkça hep canlı kalacağız:119::119::119:

Boyle tatli dilli birine kusulurmu hic.

Hosbulduk arkadasim

nerde bu millet gercekten. Umarim hersey yolundadir. Sen nasilsin?

Boyle tatli dilli birine kusulurmu hic.

Hosbulduk arkadasim

nerde bu millet gercekten. Umarim hersey yolundadir. Sen nasilsin?

tşk ederim bu tatlı dil kocamada uğrasa bu aralar hiç fena olmaz Bu aralar yanardağ gibiyim Şaka bi yana o senin güzel bakmandan kaynaklanıyordur yinede bu iltifat tan dolayı cok mutlu oldum sağolasın inşallah öyledir.Cemaat nerde bilmiyorum Peki sen nerdesin neden telden yazıyosun Sen nasılsın canım

Cep tel. Den giriyorum kk ya o yuzden yavas yaziyorum.
Evde netim olacakti bu hafta ama sirketten kaynaklanan bi sorun cikti. Kimbilir nezaman hal olur.

Boylede zevkli olmuyor ama arkadaslarim ne yapmislar nasillarmis diye bi bakim dedim. Bos buldum topigi.

kız eğer bu kızları ikimizden birimiz yakalrsak bırakmayalım Bi köşeye sıkıştırıp güzelce dövelim

Ahh biz kadinlar ahh biz hep ilgi bekliyoruz dimi

Bazen eslerimiz yilan kadar olamiyorlar. Biz yilani deliginden bile cikaririz hiihii
Onlar ne yapiyor peki?????????

Ahh biz kadinlar ahh biz hep ilgi bekliyoruz dimi

Bazen eslerimiz yilan kadar olamiyorlar. Biz yilani deliginden bile cikaririz hiihii
Onlar ne yapiyor peki?????????

Benim ki melek Ama bu aralar kaldıramıyo beni Ona hak veriyorum Cazgırdım da hiç bu kadar cazgırlığımı görmemiştik ikimizde Ammaaann gecici deyip yatıştırmaya calışıyom onu Kız cok seviyorum o da beni çok seviyor Adamın bi günahı da yok ama ben bu aralar huysuzum Napsam ki NAsıl kafayı toplasam mutlu görünsem ve bunu basarsam keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…