bu arda sevgi sana msj yazdım ama görmedin anlatsana eşine nasıl söyledin NAsıl karşıladı anlatsana
bu arda sevgi sana msj yazdım ama görmedin anlatsana eşine nasıl söyledin NAsıl karşıladı anlatsana
ilk test yaptığımda evdeydi ve test yaptığımı biliyodu banyodan çıktım hemen yanına koştum hamileyim dedim sevinç ve şaşkınlık vardı dr a gidip keseyi görünceye kadar içimiz pek rahat değildi ikimizinde şimdi de aynı acıyı tekrar yaşama korkumuz var Rabbim esirgesin inş.
şiştt napıyonuz bakımmm ay fanaa daynamadım yıne evı supurdummm yıkandım uyudum geldım sen naptın o sırada
evet rabbim korusun canım kız sabirsızlanıyorum kusura bakma Bende görür müüm bu çift çizgiyi yaa
şiştt napıyonuz bakımmm ay fanaa daynamadım yıne evı supurdummm yıkandım uyudum geldım sen naptın o sırada
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. görürsün canım sabrın sonu selamet inş.
hoşgeldin canım iyiyiz sohbet ediyoduk sen napıyosun?
ayneen bende temizlik yaptım yaa kızlar ben niye böyle ümitle korku arasında gidip geliyorum Bazen içime bi coşku giriyo bazen de hüzün Biliyor musun canım kızın ı çok sevdim ve namazda onun için dua ettim
ah cnm benım ınsan öle oluyo ışte bı heves sonra heves kırılırmı falan dıe umuıtsızlık cnm kızım dua ıcın cok teşekkurler bende hergece atmadan dua okutuyorum tum bebek ısteyener ıcın
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. görürsün canım sabrın sonu selamet inş.
hoşgeldin canım iyiyiz sohbet ediyoduk sen napıyosun?
Bu ay ne hesap yaptım ne kitap Arada elim takvime gidiyor sonra bırakıyorum Baya tırstım bunlardan
songülcüm sana bişey sorucam belki bir fikrin vardır dr um dün 5 hafta 1 günlük demişti yani bugün 5+2 sat tarihime göre netten baktığımda 5 hafta çıkıyo neden fark ediyo olabilir sence?
nete bakm yavrum sen sata ve kesene bak maşalla ksenle sat uyumlu artık tum tarıhlerı ona göre ayarla
nete bakm yavrum sen sata ve kesene bak maşalla ksenle sat uyumlu artık tum tarıhlerı ona göre ayarla
canım sen soğan kürü yapmışmıydın? bak ben bu soğan kürünü çok inanarak yaptım yaptığım ay da Allah'ımın izniyle hamile kaldım çok şükür
canım sen soğan kürü yapmışmıydın? bak ben bu soğan kürünü çok inanarak yaptım yaptığım ay da Allah'ımın izniyle hamile kaldım çok şükür
iyidr cnm bugun kesenle ılgılı yazdım yıne yazayım cok sevındım ya 10 gune de kalpatışı olur ınşalla ay bana kalsa ben resımdekıne ıkız derım sankı 2 kese gıbı
evet canım yaptım ama bu ay olmazsa bende yapıcam Nolur bana dua et bu aydan sonra rahim filmi çektiricem hamile olayımda bu sıkıntıdan kurtulayım inşallah Korkuyorum yine
sat la dr farklı diyo işte sata göre 5, dr a göre 5+2 gerçi çok önemli değil de neden öyle oldu acaba onu anlamadım öncekinde ikisi aynıydı
bu arada haftaya göre kese güzel dimi dr um Allah razı olsun çok moral verdi ama yine de içimizde o korku hep var :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?