Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
güzel görmeyi derken? anlamadım canım
her gece yatarken isim isim hepinizde dualarımdasınız canım sende beni unutma dualarınıza çok ihtiyacım var

bu aralar olumsuz bakıyorum herseye ondan dedim inşallah ederim canım Rabbim ikinci bi kaybı yasatmasın sana

Kizlar kusura bakmayin dun sizinle yazisirken sarjim bitti

Gecmisi cepten okumakta cok zor. Atlaya atlaya okudum

Bakiyomda ben gittikten sonra ise son verilmis. Hiiiii cok kizdim

Fanaa seni stresli gordum canim. Hormonlardandir dimi? Bata nekadar var?
Oncelikle sunu soylemek istiyorum gerci bunlari cok duymus olabilirsin ama benden hic duymamissindir.

Ne olursa olsun kafana hicbirseyi takma heleki bebegi. Senin suanki gorevin benceee sadece calismalarin ve dualarin. He varsada sorunun tedavi olman. Bundan otesi olmaz. Yapamassin. Gucun veya gucumuz yetmez. Kolaymi bir insan yaratilacak (Rabbim bilir nezaman ve nasil Yaratacagini). O isterse verecek istemezse vermeyecek. Ama biz yinede israrla isteyecegiz en guzelinden en sagliklisindan en hayirlisindan. Insaallah Rabbimde dualarimizi kabul edecek.

Belki Fanaa kulunu imtihan ediyor acaba dua ediyormu?bana dua ediyormu? Sabrediyormu? En onemliside haline sukrediyormu diye

Neolur canim kim oldugumuzu unutmayalim nerden geldigimizi ve nicin geldigimizi unutmayalim. Sakin yanlis anlama beni. Bi cogumuz boyleyiz bazen. Ama etrafimizdaki insanlari heleki eslerimizi uzmeyelim. Onlar bizim kadar dertlesip gozyasi dokup rahatlayamazlar cok nadirdir.

Bak eger bu yazdiklarima alinirsaaaaannn (once bi dusuneyim ne yaparim hmmmm....)

ttalım ben başkalarını girmiyor ben girmiyim diye değil benm başka ıkıntım vrdı kii beni songül uyrmıştı açıkla diye yanlış anlışılıyo diye..

arkdşım doğum yaptı bebğini görmeye gttim baktım öle konuşurken bana sordu sen aptın diye...oda benm gbi çocuğu olmuyordu...önceden her gn ara bişe derdi..ama hamiel kalınca unttu beni..dedim kendi derdi vrdır diye...ama bana o gn aman takm açocuğu kafana bişe olmaz.olmaması daha ii uykusuz kalıyosun..çok ta lazım değil dedi...öyle gücüme gtytilii dedm ne ara unttun geçtin yolrrı sıkıntıları...içim acıdı...ama herkes kendi üzrne alınmışş...morelim ondan bozuk hem yumurtlık muhppeti beni deli etti..kimisine şuanki durumm çok norml gelo ama inn hormnlarım bna oyun oynuyo o yzden sadce az idre edn beni yetr.. yada beni kale almyın bu sıra gerçektemn hiç ii değilm

Son düzenleme:
Seni gordum dun ama yazddigim gibi sarjim bitmisti sen geldiginde
Cepten girdigim icin cok zor oluyor takip etmeside.

Beni merak edenlere tekrardan:

Hamdolsun cok iyiyim. Rabbime sukurler olsun uzun zaman sonra ise basladim. Son iki haftadir yogunum acikcasi. Haftaya daha rahat olacak Insaallah.

Aksama burdayim Insaallah. Zorda olsa cepten girmeye calisacagim cunku ozledim sizleri

Opuldunuz Hayirli ve yeniden bol sohbetli gunlere Insaallah

anladım nartanem akşama göruşuruz o vakıt eşim evd gercı ama vadı saatınde kaçarım inşalla

nasılsınız herşey yolundamı
her gününüzün huzurlu sağlıklı ve paralı geçmesi dileğiyleeeeeeeeeeee

Biraz erken geldim ama ne yapim aksam gec saate esim gelirse giremem diye simdi girdim amaaaaa yinemi kimse yoooook???

Bende bekcilik yaparim

Dun dovuscuydum bugun bekci hahaha

Tek basinaykende espiri yapmak hos olmuyor ya neyse

Bogazim agriyor sanirim hasta oluyorumm.

Burasi cok sessiz hu hu kimse yokmu?

Usudum ben gidiyorum. Biraz dolasayim isinirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…