evet canım yaptım ama bu ay olmazsa bende yapıcam Nolur bana dua et bu aydan sonra rahim filmi çektiricem hamile olayımda bu sıkıntıdan kurtulayım inşallah Korkuyorum yine
inş. canım Rabbim sıkıntılarda bırakmasın sıkıntıda olan herkese yardım elini uzatıp ferahlara kavuştursun inş.
cnm benım ne kadar suredır ıstıyosunuz bebeb
tatlım 3 ıhtımal var ya erken döllenme oldu 2 gun ya işaretledığı şey kaydı yada kese gelışımı ilerıde ay ban 2 kese var gıbı gelı sana gelmedımı
varmı cnm sorun ğroblem
1 buçuk yıl olcak canım
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inş. ta tek olsa da olur ama gördüğün ve tahmin ettiğin gibi ikiz olsa çok daha iyi olur tabii
kese gelişimi ilerdeyse eğer sorun değildir dimi?
saydığım 3 secenekte sorunsuz tatlım benım bi daha ne zman gıdıceksın cnm vajinalmı karından mı gördu keseyu
pazar günü yolk kesesini görmek için randevu verdi bidahakinde de kalp atışlarını duyarız dedi inş. artık
malesef vajinal baktı tatlım yaa ilk başlarda öyle görmek daha garanti diyolar kaç dr a sordum
o engelmıymış cnm
rahimde perde vardı ameliyat oldum
o konuda bılgım yok ttalım bız 5+4 te gıttk karından baktı kese dırek göruldu 6+4 tede kalp atışı oda karından ama ppazar kalp atışı ıcın erken geldı
bu pazar yolk kesesi için gidicez canım bir sonraki randevuda kalp atışı inş.
hım anladım cnm bız bı hafa gecınce gıttık keseden sonra ıkısını bırden gördukkkk hadı bakalım oda önemlı
9. haftaya kadar her hafta görücem dedi dr um canım hayırlısı inş.
kimse benle konuşmuyo Naptım ki ben
kız seni dövücem ben bugün neden alıngansın sen böyle aşkolsun canım yaa neden konuşmayalım
neyse gidip oyalanayım bişeylerle belki sıkıntım gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?